Hotel M, Beograd

0

Hotel ,,M“ nalazi se u mirnom delu Beograda, ovde ćete naći odmor za dušu i telo. Kategorisan je sa četiri zvezdice.

Nalazi se pored Banjičkog parka. Licenciran je kao kongresni hotel, prvi takve vrste u Beogradu. Zato ovde često odsedaju poslovni ljudi, ali i sportisti i strani turisti.

Ljubazno osoblje, prijatan ambijent, atmosfera koja odiše udobnošću, razlozi su zašto treba da odsednete baš u ,,M“ hotelu, kada sledeći put dođete u srpsku prestonicu.

Smeštaj

U ponudi hotela ,,M“ naćićete dve vrste smeštaja. To su standardne i premijer sobe.

Standardne sobe su površine do dvadeset metara kvadratnih, opremljene nameštajem koji će zadovoljiti svakog prosečnog gosta: udoban krevet, funkcionalno kupatilo, radni sto… Kao dodatnu pogodnost, imate LCD televizor sa kablovskom, telefon, internet, mini bar, klimu… Na zahtev gosta može se obezbediti i daska za peglanje.

Sve o hotelu ,,M" u Beogradu: parking, lokacija, adresa, cenovnik ...

Sve o hotelu ,,M“ u Beogradu: parking, lokacija, adresa, cenovnik …

Premijer sobe su nešto komfornije. Njihova površina je oko trideset pet metara kvadratnih. Sadrže sve pogodnosti koje sadrže i standardne sobe, s tim što ovde možete uživati na king sajz krevetu i garnituri za sedenje.

Dodatne pogodnosti: restoran, parking, kongresne sale …

Hotelski restoran ,,Ekskluziv“ vam nudi različite vrste specijaliteta, od svežih i pažljivo odabranih sastojaka. Kako ovde često dolaze sportisti, ishrana je uravnotežena i lagana, a pri tom zadovoljava svakog zahtevnog gurmana.

Organizujte poslovni skup u prvom kongresnom hotelu u Beogradu. U ponudi je čak sedam kongresnih sala različitih kapaciteta: Atrium, Beograd, Forum, Dijalog, Horizont, Klub i Ideja.

Sale Atrium i Forum su međusobno povezane. Ako na vaš skup dolazi više osoba, moguće je spajanje ove dve sale, kada se dobija površina od preko petsto metara kvadratnih. Beograd, Klub i Horizont su nešto manje, ali opet velikih kapaciteta ( u salama Beograd i Klub staje do sto ljudi, a u Horizontu duplo više ). Ideja i Dijalog su najmanje, predviđene za četrdesetak ljudi.

Kako rezervisati smeštaj u hotelu ,,M"?

Kako rezervisati smeštaj u hotelu ,,M“?

Kad već organizujete poslovni susret, prezentaciju ili nešto slično, logično je da vam je potrebna određena oprema. Ni oko ovih stavki ne treba da brinete, jer je hotel ,,M“ obezbedio audio i video opremu za vas. Možete koristiti: internet, flipčart, opremu za prevođenje, mikrofone, platno za projekciju, ozvučenje, projektor, laptop…

Menjačnica, bankomat i recepcija otvoreni su i dostupni dvadeset četiri časa dnevno. Rum servis za sve goste radi od sedam sati ujutru, pa sve do ponoći. Za sve vaše vrednosti, možete koristiti sef na recepciji.

Još neke dodatne pogodnosti jesu i transfer od aerodroma do hotela, zatim usluge peglanja i pranja itd. U sklopu hotela je prodavnica suvernira, a za sve goste, hotel je obezbedio besplatan parking sa čak sto pedeset mesta.

Hotel sarađuje sa turističkom agencijom ,,Mladost turist“, čije se predstavništvo nalazi u hotelu. Kod njih možete kupiti i avio karte.

Organizacija venčanja

Svadbe se takođe mogu organizovati u nekoj od hotelskih sala, s obzirom na njihov veliki kapacitet.

Osoblje hotela će vam pomoći oko organizacije svadbenog veselja, jer ,,M“ nudi i ketering usluge. Potrebno je samo da kontaktirate hotelskog menadžera i da se dogovorite kakvu vrstu usluge želite.

Naravno, hotel ,,M“ nije ograničen samo na svadbe, već na sve vrste proslava. Ovde možete organizovati svoje rođendane, godišnjice, i druge svečanosti.

Cenovnik i cene sameštaja.

Cenovnik i cene sameštaja.

Cene

Za hotel sa četiri zvezdice, ,,M“ je nešto povoljniji od drugih vrsta smeštaja slične kategorije. Ovde možete prenoćiti po ceni od šezdeset evra, uz brojne pogodnosti.

Naravno, cenovnik zavisi od broja gostiju koji borave na smeštaju, vrste sobe koju birate i slično.

Lokacija, adresa, mapa, kontakt telefon, rezervacije …

Svoj boravak u hotelu ,,M“ možete rezervisati lako, preko sledećeg linka:

LINK ZA REZERVACIJU HOTELA

Za sve dodatne informacije pozovite na broj telefona 011 / 30 90 401 ili pošaljite mejl na sledeću adresu: office@hotel-m.com . Ljubazno osoblje rado će odgovoriti na vaša pitanja i pružiti vam sve potrebne informacije.

Adresa hotela ,,M“ je Bulevar oslobođenja 56a, 11000 Beograd.

Sam hotel nalazi se na divnoj lokaciji, pored Banjičkog parka. Ni ostali delovi Beograda nisu daleko. Centar je udaljen oko četiri kilometra, dok će vam do aerodroma ,,Nikola Tesla“ trebati samo dvadesetak minuta vožnje.

8.3 OCENA

Sasvim pristojan hotel, a nije ni skup, s obzirom da ima čak četiri zvezdice. Hrana je zaista ukusna, a sobe komforne i udobne. Hotel je u mirnom delu grada, pa ne morate da brinete oko toga da li će vam smetati saobraćajna buka.

  • Osoblje 10
  • Smeštaj 7
  • Higijena 9
  • Hrana 8
  • Kongresne sale 9
  • Lokacija 7
  • User Ratings (0 Votes) 0
Share.

Leave A Reply

error: Sadržaj je zaštićen !!