Hotel MY Place, Niš

0

Hotel MY Place se nalazi u samom centru jednog od najvećih gradova Srbije. On je veoma elegentan i jako dobro opremljen hotel, a zadovoljiće potrebe i onih najizbirljivijih. Njegova povoljna lokacija će vam omogućiti dostupnost svih sadržaja koje nudi grad Niš. Hotel MY Place se nalazi u autentičnom i jedinstvenom ambijentu, na samom niškom keju pored reke, gde u slobodno vreme možete uživati šetajući pored reke. Bilo da u Niš dolazite turistički ili poslovno, hotel MY Place u Nišu će zadovoljiti i ispuniti svaku vašu potrebu zahvaljujući svojim kvalitetnim uslugama koje pruža na raspolaganje svakom gostu pojedinačno. Hotelsko osoblje je veoma stručno i predusretljivo a u isto vreme ljubazno i uvek nasmejano.

Ovaj idealan hotel koji poseduje četiri zvezdice, oduševiće sve goste i učiniti da ovde provedete jedan nezaboravan odmor.

Hotel MY Place Nis

Recepcija je dostupna u bilo koje doba dana ili noći, a recepcijsko osoblje rešiće sve vaše nedoumice koje imate i informisati vas o događajima u hotelu i gradu.

Smeštajni kapaciteti koje hotel MY Place pruža na raspolaganje

Sa svojih trideset veoma moderno i fantastično opremljenih soba, hotel MY Place u Nišu predstavlja idealnu opciju za smeštaj svih gostiju koji posećuju ovaj grad.

Tih trideset soba čine četiri jednokrevetne, devet dvokrevetnih soba sa odvojenim krevetima, osam dvokrevetnih soba sa francuskim ležajevima, tri studija koja poseduju francuski ležaj, tri apartmana koja su opremljena takođe francuskim ležajevima i tri apartmana koja poseduju odvojene ležajeve.

Hotel MY Place smestaj

U svakoj sobi na raspolaganju imate mini bar koji je veoma sadržajan jer je dobro i kvalitetno opremljen, zatim LCD TV na kojem imate mogućnost gledanja velikih broja kanala, telefon preko kojeg između ostalog možete veoma brzo kontaktirati i recepciju, bežični internet, fen za sušenje kose, peglu, sef za čuvanje različitih vrednosti, kao i đakuzi i centralnu klimatizaciju.

Pored svih ovih sadržaja kojima su opremljeni i apartmani i studio sobe, oni još sadrže i odvojeni deo sa garniturom za sedenje gde možete uživati, odmoriti se, opustiti, popiti kafu ili čaj i pročitati novine. Apartmani takođe sadrže i čajnu kuhinju.

LINK ZA REZERVACIJU HOTELA

Bogati sadržaji koje pruža ovaj hotel

Bez obzira na to koji je razlog vašeg dolaska u ovaj hotel, opuštanje, uživanje i odmor, sebi možete priuštiti u sauni koja se nalazi u okviru ovog hotela i u njoj kojoj ćete zaboraviti na sve vaše probleme. Sauna će vam pružiti usluge kojima ćete biti zadovoljni i posle čijeg korišćenja ćete poželeti da se uvek vraćate u ovaj hotel. Pored saune, u hotelu MY Place možete dobiti i usluge masaže, koje pružaju profesionalni i stručni maseri.

Hotel MY Place misli na svoje goste koji na odmor dolaze sopstvenim automobilom. U okviru ovog hotela nalazi se besplatan parking koji mogu koristiti svi gosti ovog hotela. Na ovom parking vaš automobil će sigurno biti bezbedan.

U okviru hotelskih sadržaja nalaze se i fitness centar koji predstavlja pravi centar zdravlja, kao i teretana sa veoma korisnim i kvalitetnim spravama za vežbanje, koje mogu koristiti svi oni koji žele da ostanu u dobroj formi.

Hotel MY Place teretana

U hotelu se nalazi i frizerski salon koji je idealan za sve goste koji žele da čak i na odmoru imaju savršenu frizuru i da izgledaju lepo i zanosno.

U okviru celog hotela dostupan je i internet što je veoma važno za hotelske goste koji ovde borave iz poslovnoh razloga.

S’ obzirom da u ovaj hotel pored domaćih, dolaze i strani gosti, hotel je obezbedio i menjačnicu gde se može razmeniti novac, ukoliko hotelski gosti to nisu stigli da obave u nekom drugom mestu.

Raznovrsna gastronomska ponuda

Hotel MY Place gostima pruža mogućnost doručka na bazi švedskog stola, a cena doručka je uračunata u noćenje. Švedski sto je veoma bogat i raznovrstan. Ovde možete konzumirati veoma kvalitetnu hranu, kao i razne tople naptike.

Ukoliko to gosti žele, u hotelu MY Place je moguće rezervisati aranžman na bazi punog pansiona ili polupansiona.

Hotel MY Place restoran

Lokacija hotela MY Place

Hotel se nalazi u Nišu, a smešten je na keju pored reke i samim tim zauzima veoma povoljnu lokaciju u ovom gradu.

Njegova tačna adresa jeste

Kej 29. decembar bb, 18000 Niš, Srbija

Rezervacije i kontakt telefoni

Ukoliko želite da uživate u svim uslugama i sadržajima koje pruža hotel MY Place, smeštaj u ovom fantastičnom hotelu možete rezervisati putem sledećih brojeva telefona

+381 18 293 600

+381 18 525 555

Mejlom na sledeću adresu hotel@hotelmyplace.com

Ili onlajn putem sledećeg linka

LINK ZA REZERVACIJU HOTELA

RelatedPost

Share.

Leave A Reply

error: Sadržaj je zaštićen !!