Hotel Ozon, Kopaonik

0

Ovaj hotel koji odiše idealnim eksterijerom i enterijerom privlači veliki broj ljubitelja Kopaonika svake godine. On pruža veoma kvalitetne i idealne usluge svojim gostima kojima uvek izlazi u susret i ispunjava njihove želje i zahteve. Hotel je idealan za porodice i za ljubitelje prirode, jer se nalazi na izvrsnoj lokaciji usred prirodnih kopaoničkih lepota, gde možete udisati svež planinski vazduh.

Hotel Ozon odiše raznolikim bojama, elegantnošću i glamuroznošću koji će vas navesti da se svake godine iznova vraćate u ovaj hotel. U ovom hotelu doživećete nezaboravan odmor sa kojeg ćete se vratiti kući puni utisaka, bogati sa nekim novim iskustvima, a ovde ćete naravno steći i neka nova poznanstava.

Ljubazno, profesionalno i predusretljivo osoblje uvek će vam biti na raspolaganju, voljno da izađe u susret svim vašim zeljama i zahtevima.

Hotel Ozon Kopaonik

Ovaj hotel posluje od 2003. godine. Ozon je dobio veoma vredne nagrade kao što su “Prizma” i “Turistički cvet”. S’ obzirom da posluje već devet godina, hotel Ozon je do danas ugostio veliki broj gostiju među kojima je bilo preko pedeset klubova-reprezentacija.

Sadržaji

2007. godine u hotelu Ozon otvorena je sportska hala, gde svi ljubitelji sporta mogu trenirati rukomet, odbojku, košarku. U okviru ove sale nalaze se dva velika profesionalna koša, četiri pomoćna zglobna koša, kao i profesionalni semafor. Postoji mogućnost korišćenja dve pomoćne mreže za trening u odbojci. U ovoj sportskoj hali mogu se organizovati različite vrste sportskih turnira.

hotel ozon hala za sport

Hotel u svojim sadržajima nudi i mogućnost igranja pikada i stonog tenisa.

Ukoliko ste ipak u ovaj hotel stigli iz poslovnih razloga, hotel Ozon će vam u svojoj ponudi pružiti usluge korišćenja sale za sastanke, koja može primiti četrdeset ljudi. Ona je opremljena neophodnom opremom koja se može koristiti za poslovne svrhe.

U hotelu se nalazi i video bim gde možete gledati utakmice ili snimke treninga.

Hotelska teretana sadrži veoma nove i kvalitetne sprave za vežbanje koje mogu da koriste svi gosti.

hotel ozon teretana

Ukoliko želite da se opustite i odmorite nakon skijanja ili šetnje kroz centar Kopaonika, uživanje ćete pronaći na zatvorenom hotelskom bazenu ili u đakuziju, a tu je i sauna, gde možete da uživate i da se opustite.

Za sve goste hotela Ozon obezbeđen je sasvim besplatan parking koji je pokriven video nadzorom.

hotel ozon bazen

Recepcija hotela je svim gostima 24 časa na raspolaganju, gde se uvek možete informisati o događajima u hotelu ali i okolini.

Okolina hotela je idealna za skijanje na zimskom odmoru, vožnju biciklom na letnjem odmoru ili lagano pečacenje uživajući u prirodnim lepotama Kopaonika. Skijaši koji su gosti ovog hotela mogu iznajmljivati ski opremu u njemu.

KLIKNITE OVDE ZA REZERVACIJU HOTELA OZON

Restoran i ishrana

Za ljubitelje domaće i strane kuhinje osoblje u hotelskom restoranu priprema raznovrsna jela koja su veoma ukusna i kvalitetna. Ovaj restoran je zaista izvrstan i nudi raznovrsne kulinarske specijalitete. U njemu možete konzumirati i neke specifične ukuse koje vi želite. Hotel je prilagođen i mlađoj i starijoj populaciji.

hotel ozon restoran

Za druženje sa prijateljima idealan je caffe bar sa kaminom, u kojem ćete uživati ispijajući vaše omiljeno piće ili samo čitajući novine. U caffe baru nalazi se i video bim.

Smeštaj

Gostima su na raspolaganju pedeset i četiri ležaja, među koja se nalaze jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe kao i prostrani i udobni apartmani. Sve sobe i apartmani imaju jako udobne krevete koji vam garantuju lak san. One su opremljene najnovijim kupatilima u kojima možete koristiti besplatan toaletni pribor, bade mantil i fen za sušenje kose. Sve sobe sadrže televizore sa velikim brojem satelitskih i kablovskih kanala, telefone, besplatan bežični internet i radne stolove. Na raspolaganju vam je i mini bar ukoliko želite da se zasladite sa nekim od slatkih poslastica ili grickalica.

hotel ozon smestaj

Veliki broj soba poseduje terase, a sa nekih od njih se pruža fantastičan pogled na kopaoničke padine.

Cenovnik

Ukoliko želite da svoj odmor provedete u ovom hotelu u nekom periodu od februara do aprila, jednokrevetnu sobu ćete platiti 46 eura, dvokrevetnu 36 eura, a trokrevetnu 34 eura.

Dvokrevetni apartman će vas koštati 46 eura, trokrevetni 38 eura, dok je četvorokrevetni apartman najjeftiniji i on iznosi 34 eura.

Cene su izražene u eurima, po osobi, po danu, a bazirane su na usluzi polupansiona.

Rezervacije i kontakt telefoni

Ukoliko želite da rezervišete smeštaj u hotelu Ozon, to možete uraditi pozivanjem sledećih brojeva telefona

+381 (0)37 823-063

+381 (0)37 823-244

+381 (0)37 823-059

+381 (0)37 823-065

Ili onlajn putem sledećeg linka

KLIKNITE OVDE ZA REZERVACIJU HOTELA OZON

Lokacija

Hotel Ozon se nalazi na Kopaoniku, Brzeće, na nadmorskoj visini od 1100 metara. Nalazi se 15 km od centra Kopaonika. Ski lift se nalazi preko puta hotela, a do centra skijališta je potrebno trideset minuta.

Adresa

Kopaonik, Turistički centar „Bela reka“ 37225 Brzeće

8.8 OCENA

Hotel je visoko ocenjen od skorašnjih gostiju kao sjajan sa ocenom 8,8. Na osnovu utisaka gostiju sobe su dobre veličine i jako su udobne, osoblje je ljubazno. Usluge su odlične, a lokacija je vrlo dobra.

  • Čistoća 9
  • Udobnost 9.2
  • Lokacija 8.4
  • Sadržaji 8.3
  • Osoblje 8.7
  • Odnos cene i kvaliteta 9
  • Besplatan WiFi 7.7
  • User Ratings (0 Votes) 0
Share.

Leave A Reply

error: Sadržaj je zaštićen !!