Hotel Srbija, Vršac

0

Vršac je jedan od najposećenijih gradova u Vojvodini koji je oduvek privlačio veliki broj turista. Turisti dolaze kako bi proveo ugodan vikend isprobavajući najpoznatija vina ovoga grada, obilazeći znamenitosti grada ili pak na rekreaciju u jednom od najvećih sportskih centara u ovom kraju – „Millenniumu“.

Kao jedan od najopremljenijih smeštaja izdvaja se hotel „Srbija“ sa tri zvezdice. Iako hotel poseduje veliki kapacitet ako planirate da posetite ovaj grad u vreme održavanja određenih manifestacija poput međunarodnog festivala folklora, Dana Vaske Pope, Karnevala cveća, Vršačke pozorišne jeseni i slično potrebno je rezervisati i do nekoliko nedelja ranije jer se dešava da zbog velikog broja turista koje manifestacije privlače hotel bude prebukiran i do mesec dana ranije.

Smeštajni kapacitet i sadržaj hotela

Hotel „Srbija“ osnovan je 1983-e godine, a tokom 2008-e godine počeo je da posluje u okviru kompanije „EIX Hotels“ sa Majorke. Smeštajni kapacitet hotela raspoređen je u 78 soba koje čine jednokrevetne, dvokrevetne sobe i apartmani.

Jednokrevetne sobe opremljemljene su udobnim nameštajem modernog dizajna, a sam izgled soba je veoma luksuzan. Sobe poseduju francusku ležaj (dimenzija 200 x 180 cm), fen za kosu, kozmetički set, WIFI, LCD televizor, direktnu telefonsku liniju, mini bar i klima uređaj. U okviru sobe nalazi se i kupatilo koje poseduje tuš kabinu.

Hotel Srbija, Vrsac (8)

Što se tiče dvokrevetnih soba poseduju isti sadržaj kao i jednokrevetne s’tim  što poseduju dva odvojena ležaja dimenzija 200 x 100 cm.

Apartmani su dosta prostraniji i komotniji  sa dve ili jednom delimično podeljenom prostorijom modernog dizajna. Apartmani koji se nalaze na drugom i trećem spratu hotela nude mogućnost spajanja i pretvaranja u rezidenciju. Sadržaj apartmana je isti kao i u sobama s’tim što njihovo kupatilo poseduje hidromasažnu kadu.

Hotel Srbija, Vrsac (6)

Room servis vam je na raspolaganju od 07:00 do 23:00 i vrše uslužno pranje i peglanje odela.

Prostor za vaša slavlja, svadbe, dočeke nove godine…

Za organizaciju venčanja, rođendana, krštenja, nove godine i ostalih proslava gostima je na raspolaganju i restoran „Alcudia“ koji se nalazi na prvom spratu i ima kapacitet od 110 mesta. Restoran je na mogu korisiti interni, ali i extreni gosti. Pored pansionskih obroka u njemu možete pronaći najrazlčitija jela domaće i internacionalne kuhinje.

Pošto je Vršac najpoznatiji upravo po velikom broju vinograda koja daju veoma kvalitetna vina tako vas očekuje veliki izbor ovog pića koja su pažljivo birana ne samo iz Vršca već iz cele Srbije.

Hotel Srbija, Vrsac

Osoblje hotela će vam izaći u susret i pomoći da zajedno napravite adekvatan meni za vaša slavlja, poslovne ručkove ili pak formalne večere. Pored toga možete da računate na njihovu pomoć za kompletno angažovanje oko vašeg slavlja u vidu usluga dekorisanja sale, izrade aranžmana, pravljenja mladenačke torte, izajmljivanje limuzine, organizovanje vatrometa i slično.

Svima koji izaberu da svoju svadbu organizuju baš ovde, hotel poklanja apartman za mladence sa mogućnosti kasne odjave, kao i popust za smeštaj gostiju.

Dodatni sadržaji hotela „Srbija“

U okviru hotela nalaze se četiri hale koje su na raspolaganju gostima i to:

 1. Lagotel – velika banket sala koja se zauzima površinu od 400m2 sa kapacitetom od 300 gostiju. Zbog toga što su stolice u njoj postavljenje kao u bioskopu pogodna je za organizovanje sajmova, seminara, simpozijuma, konferencija i različitih predavanja sa velikim brojem učesnika.
 2. Alzinar mar – sa površinom od 220 m2 je duplo mala banket sala od Lagotela i može da primi do 100 gostiju. I kod nje je bioskopska postavka stolika koja je čini idealnom za različite seminare i radionice, a u slučaju neke veće konferencije ili sajma moguće je spajanje sa velikom banket salom.
 3. Daurada – je konverencija sala čija površina iznosi 140 m2 i može primiti do 120 gostiju. Stolice su postavljenje bioskopsi, a sala je veoma prostrana i komforna potpuno video i audi tehnički opremljenja i idealna je za različite prezentacije i sastanke koji zahtevaju korišćenje savremene tehnike i tehnologije.
 4. VIP ROOM – je najmanja od četiri sale i može primiti do 30 gostiju. Nalazi se na prvom spratu i izdvojena je što je čini idealnom za održavanje poslovnih sastanaka koji će zahtevati privatnost i izolovanost.

Hotel Srbija, Vrsac (4)

Bitno je istaći da su sve sale potpuno tehnički opremljenje sa mogućnosti postavljanja projektora, platna, sistema za prevođenje i slično. Takođe sve sale su klimatizovane i poseduju besplatan WIFI.

Za ljubitelje sporta ova hotel ima i sopstvenu fitnes salu „VIVA“  koja je pogodna za sportiste i pored svakodnevnih vežbi u njoj je moguće obavljati i funkcionalne treninge. Fitnes sala poseduje veliki broj opreme pa pored sprava za cardio treninge, tegova i trake za trčanje nalazi se i zid za penjanje.

Pripadnice lepšeg pola sigurno će koristiti neku od usluga koje nudi salon lepote „Di“. Salon je dobro opremljen i pruža širok spektar usluga. Pored frizerskih usluga u njemu možete obaviti i depilaciju, nadogradnju noktiju, solarijum, uslužno sminkanje i različite vrste masaža.

Hotel Srbija, Vrsac (5)

Hotel „Srbija“ je mislio i o najmlađim mališanima, pa tako u sklopu hotela nalazi se i igraonica „FUN“  čija površina iznosi 150 m2. U okviru igraonice nalazi se i kafić u kojem roditelji mogu popiti piće ili pročitati novine dok se njihovi mališani igraju. Prostor je opremljen adekvatnom opremom i tapacinar, a pri tome je vođeno dosta računa o bezbednosti dece. Igraonica „FUN“ je prilagođena svoj deci uzrasta od jedne do trinaest godina, a dozvoljeno je korišćenje i deci koja su na ekskurziji.

U okviru hotela nalazi se i garaža u kojoj se parkin naplaćuje u iznosu od 5,00 evra po parking mestu.

Hotel Srbija, Vrsac (1)

Aktivnosti koje će vas možda zanimati

Ono što drugi hoteli ne pružaju, a ovaj da jeste organizacija niz različitih aktivnosti  u cilju boljeg provoda, kvalitetnijeg i zanimljivijeg boravka u gradu i jačanju timskog duha.

U zavisnosti od vaših interesovanja hotel „Srbija“ može organizovani različite igre zabavnog karaktera u kome će se učesnici nadmetati u neobičnim zadacima, zatim aktivnosti u prirodi koje će se ogledati u raznim izletima, ali i takozvane LARP igre koje su poput paintballa. Takođe hotel može da organizuje penjanja po stenama ali i vožnju bicikla po okolini. Za sve one koji žele da se detaljnije upoznaju sa  kulturom i istorijom grada tu je i turistički vodić koji će zajedno sa Vama oblizati značajnija mesta u Vršcu.

Cenovnik hotela

Na svom zvaničnom web sajtu „Srbija“ hotel nije ostavio informacije vezane za cenu i moguće popuste. Sve informacije vezane za cenovnik možete dobiti na kontakt telefon 013/ 834 – 170 .

Hotel Srbija, Vrsac (2)

Tačna lokacija hotela

Hotel „Srbija“  smešten je u ulici Svetosavski trg broj 12, 26300 Vršac. Nalazi se na prelepoj lokaciji u centru grada i nećete imati problema prilikom pronalaženja objekta.

Rezervacije možete obaviti putem telefona ili klikom na sledeći link:

LINK ZA REZERVACIJU HOTELA

RelatedPost

8.7 OCENA

Osoblje je veoma ljubazno i u svakom trenutku spremno da izađe u susret. Sajna lokacija i veliki broj aktivnosti koje možete raditi u okviru hotela učiniće samo da vreme provedeno u njemu bude prilično zanimljivo i kvalitetno.
Gosti koji su posetili hotel imali su jedino primedbe na parking mesto koje se plaća, kao i na veličinu jednokrevetnih soba koja je po njima isuviše mala.

 • Besplatan WIFI 7.6
 • Osoblje 9
 • Urednost 9.2
 • Atmosfera 8.5
 • Sadržaji 10
 • Restoran 7.9
 • User Ratings (0 Votes) 0
Share.

Leave A Reply

error: Sadržaj je zaštićen !!