Hotel Šumarice, Kragujevac

0

Hotelsko – turističko društvo „Šumarice“ predstavlja najveću organizaciju u oblasti ugostiteljstva i hotelijerstva. Imaju veoma veliku tradiciju i lider su među slićnim kompanijama u preduzeću. U okviru ove kompanije nalaze se tri restorana: „Balkan“, „Stara Srbija“ i „Park“, kao i dva hotela „Zelengora“ i „Šumarice“. Hotel „Šumarice“ posebno se izdvaja svojim modernim ambijentom i funkcionalnosti koja omogućava da se zadovolje potrebe najprobirljivijih putnika. Hotel se nalazi u prirodnom, mirnom i opuštajućem ambijentu koji je idealan za poslovne ljude i one koji žele da svoj odmor provedu u miru i tišini. Ovaj objekat poseduje tri zvezdice, ali njegove sobe gledajući nivo opremljenosti on ispunjava sve uslove za četiri zvezdice: moderni klima uređaji, televizor, luksuzno i prostrano kupatilo, sef, mini bar…

Sagrađen je u stilu šumadijske arhitekture, veoma komforan i prostran oduvek je privlačio veliki broj uglednih ličnosti iz sfera privrede, politike i sporta kako iz Srbije tako i iz inostranstva. Josiv Broz Tito samo je jedna od mnogih koji je u ovom hotelu često boravio u apartmanu specijalno opremljenim za njega.

Smeštajne jedinice hotela

Hotel „Šumarice“ raspolaže sa 106 smeštajnih jedinica i to: 6 apartmana, 58 jednokrevetnih soba i 57 dvokrevetnih soba.

Sve sobe i apartmani poseduju veoma prostrano kupatilo sa toaletnim priborom koje je uvek čisto i uredno. Pored toga u njima se nalaze: grejanje, klima uređaji, TV, sef, radni sto, besplatan WIFI, direktna telefonska linija i terase.

Hotel Sumarice (3)

Naravno apartmani su nešto prostraniji od soba i predstavljaju najluksuzniji prostor u hotelu koji poseduje i dnevnu sobu.

Apartman u kojem je boravio Tito nosi ime po njemu i predstavlje jedinstvenu ponudu hotela i ostao je baš onakav kakav je bio u vreme kada ej Tito boravio u njemu.

Drugi atraktivni kapaciteti

Mesto na kojem možete u svako doba dana poručiti najlepša srpska tradicionalna jela jeste restoran u okviru hotela koji ima kapacitet do 280 mesta. Idealan je za sve vrste proslava, svadba, rođendana, proslava matura, ali i poslovnih seminara i sastanaka. Na raspolaganju su Vam sve vrste bezalkoholhin i alkoholnih pića, kao i bogat jelovnih nacionalnih i internacionalnih jela.

Hotel Sumarice (6)

Kongresna sala predstavlja najveću salu u okviru hotela sa kapacitetom do 1000 mesta. Savršena je za sva slavlja i okupljanja koja zahtevaju prisustvo velikog broja ljudi.

U hotelu se nalazi i aperitiv bar u kojem možete napraviti predah i popiti kafu, neko osvežavajuće piće, koktel ili pak prezalogajiti neko predjelo.

Luksuzni salon kapaciteta 150 najpraktičnija je prostorija u hotelu i mesto na kojem možete napraviti intimnu slavlju ili neku drugu vrstu proslave koja ne zahteva veliki broj ljudi. Sofisticirano je uređen sa modernim nameštajem koji zajedno sa ostalim enterijerom odaje utisak elegancije i stila.

Bašta hotela ima kapacitet do 300 mesta i idealno je mesto leti za bilo koje organizacije. Prijatnog ambijenta, lepo je dekorisana, a u zavisnosti od želja gostiju osoblje može menjati raspored stolova.

Plava sala naročito je popularna za organizaciju svih poslovnih sastanaka, seminara i slično…

Na raspolaganju hotel Vam stavlja profesionalne kadrove koji će umesto Vas organizovati željene proslave, doček Nove Godine, seminare, savetovanja, prezentacije, mature i drugo. Sve prostorije su u potpunosti opremljenje, a naravno postoji mogućnost menjaja sadržaja istih u zavisnosti od želja gostiju.

U restoranu rade vrhunski kuvari koji mogu spremiti sve što poželite, a najtraženija jela iz njihove gastronomske ponude su flambirane palačinke i šumadijska zakuska.

Hotel Sumarice (4)

Sportski centar za pripreme sportista

Četinarske šume koje okružuju hotel omogućavaju mu potpuni mir i izolovanost, a to je upravo ono što svi sportisti traže u vreme priprema. Tereni koji se nalaze u okviru hotela omogućavaju da svi sportisti nastave svoje trenige i ostanu u top formi. Pored ovih terena gostima hotela na raspolaganju su i obližnji sportski objekti poput gradskog stadiona „Čiča Dača“ i gradskog bazena.

Takođe u okviru hotela postoji i teretana, kao i Wellness centar pa nas ne čudi veliki broj domaćih ali i stranih sportista koji redovno posećuju hotel.

Hotel Sumarice (2)

Svi koji se bave sportom treba da znaju da hotel nudi mogućnost organizovanja različitih turnira i takmičenja za veliki broj sportova.

Šta još hotel može da ponudi svojim gostima?

Broj parking mesta u hotelu je 300 i za goste hotela on je besplatan. Nije potrebno ranije da rezervišete, što znači da će vam biti dostupan na licu mesta.

U okviru hotela nalazi se i dečije igralište koje poseduje niz sadržaja koji će oduševiti mališane.

Recepcija radi non-stop i ljubazno osoblje je uvek tu za vas, a možete koristiti i usluge menajčnice.

Hotel Sumarice

Usluga pranja i peglanja odela, kao i čišćenja cipela dostupna je svim gostima.

U hotelu je zabranjeno pušenje što će posebno pogodovati nepušačima, a  posedujei lift i prilagođen je osobama sa invaliditetom.

Kućni ljubimci su zabranjeni.

Cenovnik hotela „Sumarice“

Deca mlađa od sedam godina neće plaćati boravak pod uslovom da koriste postojeći krevet, dok se za decu do dve godine neće naplaćivati boravak čak i kada koriste dodatan krevet.

Boravak odrasle osobe naplaćuje se u iznosu od 31,6 EUR po noći.

Mogući su grupni popusti koje može odobriti isključivo direktor hotela.

Hotel Sumarice

Lokacija hotela

Hotel je smešten u samom srcu Spomen parka, a od centra Kragujevca udaljen je tri kilometra. Izolovan je što je savršeno za sve one koji žele da predahnu u miru i tišini. Da je lokacija hotela sjajna pokazuje i činjenica da do obilaska nekih atrakcija poput Narodnog muzeja, Amidžinog konaka i teatra treba vam manje od deset minuta.

Tačna adresa hotela je:

Desankin venac bb

34000 Kragujevac, Srbija;

Radi lakšeg pronalaženja hotela preporučujemo Vam da pogledate sledeću mapu:

Rezervacija i kontakt telefon

Osoblje hotela će vam izaći u susret pa zato ako imate bilo kakvih pitanja naš savet je da ih pozovete na brojeve telefona:

034/ 336 180

034/336 181,

Ili ima pošaljite e-mail na adresu: sumarice@sumaricedoo.com .

Vaš boravak možete odmah rezervisati i to samo jednim klikom na sledeći link:

LINK ZA REZERVACIJU HOTELA

RelatedPost

8.5 OCENA

Moderan ambijen, široka gastronomska ponuda, profesionalno osoblje i širok spektar usluga privlače veliki broj kako domaćih, tako i inostranih gostiju.
Hotel je vrhunski sređen na dobroj lokaciji izolovan od buke što će posebno prijati onima koji su došli sa namerom da se dobro opuste i odmore.

  • Parking 7.7
  • Osoblje 9
  • Enterijer hotela 9.2
  • Gastronomska ponuda 8.3
  • Odnos cene i kvaliteta 8.5
  • Organizacija proslava 8
  • User Ratings (0 Votes) 0
Share.

Leave A Reply

error: Sadržaj je zaštićen !!