Hotel Galleria, Subotica

0

Hotel Galleria se odlikuje neverovatnim enterijerom i eksterijerom kao i vrhunskom atmosferom. On je smešten na odličnoj lokaciji u samom centru Subotice, tako da su njegovim gostima lako dostupni svi sadržaji koji se nude u ovom gradu.

Ovaj fantastičan hotel gostima nudi konferencijske sadržaje, poslovni centar, velnes centar i nekoliko luksuznih restorana gde se gostima nudi veliki izbor hrane i pića. Hotel će zadovoljiti potrebe i želje svakog gosta zahvaljujući svojim kvalitetnim i fantastičnim sadržajima. Osoblje hotela Galleria koje je izuzetno stručno i predusretljivo, učiniće da iz ovog hotela kući ponesete odlična iskustva. Njegovim uslugama ćete biti i više nego zadovoljni. Ovaj hotel važi za jedan od najboljih hotela u Subotici, a zahvaljujući svojoj kvalitetnoj ponudi u potpunosti opravdava mesto koje zauzima među hotelima Subotice.

Hotel Galleria, Subotica

Hotelski sadržaji

Hotel Galleria nudi veoma kvalitetne i bogate sadržaje koji će zadovoljiti potrebe svih gostiju, pa čak i onih najprobirljivijih.

Ukoliko želite da obnovite svoju energiju i da pronađete svoj mir, hotel Galleria u svojoj ponudi nudi velnes centar koji je veoma kvalitetno opremljen. U njemu ćete se zaista odmoriti i zaboraviti na sve vaše probleme. Velnes centar predstavlja pravi raj i oazu mira gde se možete osloboditi od stresa, i iz koga ćete izaći veoma zadovoljni.  Velnes centar nudi usluge turskog kupatila, finske saune, slane sobe, hidromasažne kade, masaže, tepidariuma, tretmana tela i mnoge druge.

U okviru hotela nalazi se i dobro opremljena teretana za sve one koji žele da ostanu u dobroj formi.

Ono po čemu se hotel Galleria posebno ističe jeste činjenica da je ovo jedini kongresni hotel u ovom regionu. U svojoj ponudi on nudi sedam konferencijskih sala koje su opremljene novom i kvalitetnom opremom nepohodnom za održavanje raznih poslovnih sastanaka, seminara, konferencija.

Hotel Galleria, kongresna sala

Gostima je na raspolaganju i prostrani parking koji se nalazi ispred hotela.

Pored hotelske recepcije nalazi se Galleria Luxury, prodavnica luksuznog nakita gde svojim prijateljima ili porodici možete kupiti predivne poklone.

Smeštajni kapaciteti koje hotel Galleria pruža na raspolaganje svojim gostima

Ovaj hotel gostima pruža prostrane i komforne sobe sa jako udobnim krevetima. Sve sobe se karakterišu odličnim sadržajima. Sobe su tihe, tako da se gosti u njima mogu odmoriti i spremiti za novi dan i nove obaveze.

Hotel Galleria, sobe

Hotel Galleria nudi devedeset smeštajnih jedinica. Među njima se nalazi sedamdeset i osam dvokrevetnih soba, sedam klasičnih i tri delux apartamana, kao i dve sobe koje su prilagođene osobama sa posebnim potrebama. Hotel nudi mogućnost izbora kada su u pitanju sobe sa pogledom. Možete iznajmiti sobe sa pogledom na sam grad Suboticu ili sobe sa pogledom na hotelski Atrium.

Sobe su opremljene sa televizorima, sefom, mini barom i internetom, a sve sobe hotela Galleria su klimatizovane.

Gastronomska ponuda hotela

Bavarska pivnica Minhen je karakteristična po svom autentičnom bavarskom stilu. U njoj na raspolaganju imate odlične i fenomenalne bavarske specijalitete, a za sve ljubitelje piva tu je i veliki izbor najboljih nemačkih piva.

Najlepša svečana sala u Vojvodini jeste balska dvorana hotela Galleria. Ona je veoma pogodna za organizovanje svadbi i raznih drugih, vama bitnih svečanosti i proslava. Hotel, sve mladence koji se odluče da svoj najlepši dan u životu proslave baš u hotelu Galeria, nagrađuje sa apartmanom za prvu bračnu noć i velnes paketom.

Hotel Galleria, svadbe

Restoran Panorama se nalazi na petom spratu hotela i poseduje dvesta pedeset mesta.

Restoran Paviljon je veoma elegantan i nalazi se na šestom spratu hotela. U njemu možete konzumirati raznovrsnu hranu sa švedskog stola koja je veoma ukusna i kvalitetna. Ovaj restoran pruža i predivan pogled na Suboticu.

Hotel Galleria, restoran

Atrium’s place je restoran brze hrane i on se nalazi u samom centru hotelskog Atriuma. U njemu možete dobiti veoma ukusan i kvalitetan obrok.

Ukoliko želite, u hotel Galleria možete doći na nedeljni ručak, gde ćete uživati u širokom izboru hrane i pića, u društvu svoje porodice ili prijatelja.

Rezervacije i kontakt telefoni

Ukoliko želite da uživate u svim pogodnostima koje pruža hotel Galleria, smeštaj možete rezervisati putem sledećeg broja telefona

+381 24 647 111

Ili onlajn putem sledećeg linka

LINK ZA REZERVACIJU HOTELA

Lokacija hotela

Hotel Galleria se nalazi u centru Subotice, a njegova tačna adresa jeste

Matije Korvina 17, 24000 Subotica

Glavna železnička stanica udaljena je od hotela svega pet minuta hoda, a od Glavne autobuske stanice hotel je udaljen svega dvadeset minuta hoda. Najbliži aerodromi se nalaze u Budimpešti i u Beogradu, a hotel je od njih udaljen 180 km.

9.1 OCENA

Hotel Galleria ocenjen je sa ocenom 9,2 kao izvanredan. Smeštaj je jako udoban, sobe su čiste i prostrane, a osoblje je jako ljubazno. Lokacija hotela je odlična. Velnes je fenomenalan.

  • ČISTOĆA 9.2
  • LOKACIJA 9.4
  • OSOBLJE 9.1
  • BESPLATAN WiFi 8.7
  • UDOBNOST 9.3
  • SADRŽAJI 9
  • ODNOS CENE I KVALITETA 9
  • User Ratings (0 Votes) 0
Share.

Leave A Reply

error: Sadržaj je zaštićen !!