Hotel Golf Luxury, Kruševac

0

Hotel Golf Luxury se nalazi u neposrednoj blizini samog centra Kruševca i opremljen je sa visokokvalitetnim sadržajima i uslugama. Sam ambijent hotela je veoma prijatan, kao i atmosfera u samom hotelu. On gostima nudi veoma kvalitetan odmor i uživanje. Pogodan je za goste koji dolaze iz poslovnih razloga i naravno za porodične ljude koji dolaze sa decom.

Hotel Golf Luxury je veoma elegantan i luksuzan smeštajni objekat koji će zadovoljiti potrebe svih gostiju, čak i onih najprobirljivijih. Profesionalno osoblje koje je zaposleno u ovom hotelu pružiće vam sve neophodne usluge i izaćiće u susret svakoj vašoj potrebi i želji koju imate.

Hotel Golf Luxury, Krusevac

U ovom hotelu se organizuju i svadbe koje su jako spektakularne, tako da ćete svoj najlepši dan u životu pamtiti zauvek.

U ovom hotelu možete provesti i jedan od svojih najboljih dočeka Nove Godine, jer hotel organizuje i takve vidove proslava.

Hotel Golf Luxury je za sve goste otvoren 24h.

Smeštajni kapaciteti koje hotel Golf Luxury pruža na raspolaganje svojim gostima

Ovaj hotel poseduje dve zgrade od kojih jedna sadrži osam apartmana, šest jednokrevetnih soba i sedamnaest dvokrevetnih soba, dok druga zgrada poseduje dve jednokrevetne sobe, deset dvokrevetnih soba i tri trokrevetne sobe.

Hotel Golf Luxury, sobe

Sobe su opremljene mini barom, telefonom pomoću kojeg možete kontaktirati i recepciju, klimom, televizorom i sefom za čuvanje dragocenih stvari. Kupatila su opremljena fenom za sušenje kose i hidro masažom.

Sve smeštajne jedinice sadrže balkon.

Hotelski sadržaji

Ukoliko želite da na svom odmoru izgledate zanosno i lepo, za to će se pobrinuti osoblje frizerskog salona koji poseduje ovaj hotel, a ukoliko želite da ostanete u dobroj formi i kondiciji, tu je i teratana sa izuzetno kvalitetnim spravama za vežbanje. U hotelu Golf Luxury možete dobiti i usluge masaže.

Za opuštanje, uživanje i plivanje koje je veoma korisno za vaše zdravlje, možete koristiti i bazen koji se nalazi u sklopu hotela. Bazen je dostupan svim gostima u periodu od 10h do 23h.

Hotel Golf Luxury, bazen

Ovaj hotel pruža i mogućnost iznajmljivanja automobila za vožnju u gradu i za vožnju u okolini Kruševca.

Usluge bežičnog interneta, pranja i peglanja veša su besplatne.

Gastronomska ponuda hotela

Gastronomsku ponudu hotela Golf Luxury čini hotelski restoran koji je veoma kvalitetno i moderno opremljen. U njemu ćete uživati u vrhunskoj i kvalitetnoj hrani koja će zadovoljiti svačiji ukus od onih najmlađih do onih najstarijih gostiju.

U ovom restoranu se služe podjednako izvrsni doručak, ručak i večera, a tu je i veliki izbor domaćih i stranih pića, alkoholnih i bezalkoholnih. Za one koji vole slatke specijalitete, tu su i različiti dezerti koji su odlični i veoma ukusni.

Hotel Golf Luxury, restoran

S’ obzirom da ovaj hotel ima dve zgrade, restoran u novoj zgradi poseduje trista mesta za ručavanje, dok restoran u drugoj hotelskoj zgradi sadrži sto osamdeset mesta.

Omiljeno mesto svih hotelskih gostiju jeste hotelski caffe gde se možete osvežiti sokovima od svežeg ceđenog voća ili kafom u društvu svoje porodice ili prijatelja. Ovde ćete takođe uživati i u prijatnoj muzici.

Lokacija hotela

Hotel Golf Luxury se nalazi na odličnoj lokaciji, na samo 2,3 km od centra Kruševca. Lokalna autobuska stanica udaljena je od hotela svega pedeset metara, dok je autobuska stanica Kruševac od hotela udaljena 3,5 km. Niški aerodrom se nalazi na 80 km od hotela Golf Luxury. Njegova tačna adresa jeste

Gavrila Principa 74, Kruševac, Srbija

Rezervacije i kontakt telefoni

Ukoliko želite da rezervišete smeštaj u ovom izvanrednom hotelu, gde možete uživati u raznolikoj gastronomskoj ponudi, bazenu i drugi m sadržajima koje pruža ovaj fenomenalan hotel, smeštaj u hotelu Golf Luxury možete rezervisati putem sledećih brojeva telefona

+381 37 460 563

+381 37 3462 820

+381 64 251 50 15

+381 66 400 60 2

Slanjem poruke na info@hotelgolf.co.rs

Ili onlajn putem sledećeg linka

LINK ZA REZERVACIJU HOTELA

8.3 OCENA

Hotel je ocenjen sa ocenom 8,3 kao veoma dobar. Hotel je veoma čist i komforan. Sobe su prostrane, a kreveti su udobni. Usluge i sadržaji su odlični i veoma kvalitetni, a osoblje je ljubazno, profesionalno, uvek nasmejano i spremno na svaki vid pomoći.

  • ČISTOĆA 8.6
  • LOKACIJA 7
  • OSOBLJE 8.7
  • BESPLATAN WiFi 8.3
  • UDOBNOST 8.6
  • SADRŽAJI 8.2
  • ODNOS CENE I KVALITETA 8.4
  • User Ratings (0 Votes) 0
Share.

Leave A Reply

error: Sadržaj je zaštićen !!