Hotel Gymnas, Novi Sad

0

Posetioci Novog Sada imaju veliki izbor kada je smeštaj u pitanju. Neće imati problema bilo da žele nešto jednostavniji i skromniji smeštaj ili su spreni da izdvoje veliku sumu novca kako bi sebi priuštili najbolje. Šarenolika ponuda hotela u ovom gradu omogućava da svako pronađe ono što želi.

Oni koji su pre svega u Novi Sad došli sa namerom da se opuste i odmore, a spremni su da izdvoje veliku sumu novca mogu odsesti u hotelu „Gymnas“ koji je idealan za opuštanje i odmor, ali i za rekreaciju jer se u okviru objekta nalazi fitnes klub i Wellness centar. Sređen je veoma sofisticarno sa enterijerom koji svakog ostavlja bez daha. Prijatno osoblje učiniće Vaš boravak još lepšim, a različiti sadržaji omogućiće da svaki trenutak bude kvalitetno proveden. „Gymnas“ predstavlja posebno mesto spoja poslovnosti, umetnosti, sporta i gostoprimljivosti.

Sobe i apartmani

Hotel raspolaže sa 27 smeštajnih jedinica koje su veoma funkcionalne i sređene vrhunski, a raspoređenje na apartmane i dvokrevetne i trokrevetne sobe.

Sve sobe i apartmani veoma su prostrani i vrhnuski stilski uređeni sa veoma elegantnim detaljima. Uvek su čiste i veoma prijatnog ambijenta.

Hotel Gymnas (8)

Sve sobe poseduju kupatilo, ležaj, radni sto, orman, lampe, TV sa kablovskim programom, grejanje i klimu, mini sef, besplatan WI Fi, mikrotalasnu i brojne druge stilske detalje.

Standardna soba je najmanja i prostire se na 35 m2 što je i više nego dovoljno prostora za dve osobe. Opremljena je sa francuskim ležajem i nudi sve što je potrebno za potpuno uživanje.

Nešto veća je deluks soba koja nudi komfor i luksuz, a namenjena je gostima koji žele luksuz i prefinjenost.

Hotel Gymnas (6)

Junior apartman je dobro opremljen i poseduje sve što je potrebno za maksimalno uživanje. Veoma je prostran i prozračan sa luksuznim nameštajem koji omogućava komforn.

Porodični apartman prostire se na 80 m2 i moderno je uređen pogodan za četiri osobe.

U okviru hotela postoji prostor za pušače, kao i sobe namenjene isključivo nepušačima. Prijavljivanje u sobe vrši se od 14:00 do 00:00 časova, a njihova odjava od 07:00 do 12:00 časova. Sobna usluga dostupna je u svim sobama dvadesetčetiri časa.

Hotel Gymnas (5)

Ostali sadržaji hotela

U okviru samog objekta nalazi se pansionsi restoran koji nudi bogat izbor različitih nacionalnih i internacionlanih jela. Postoji mogućnost naručivanja menija za poseban režim ishrane, kao i  mogućnost donošenja doručak u krevet.

Za trenutke opuštanja tu je aperitiv bar u kome su vam dostupna različita alkoholna i bezalkoholna pića. U samom objektu nalazi se i Vip salon idealan za neke intimnije razgovore ili prijeme koji zahtevaju manji broj ljudi.

Hotel Gymnas (7)

Svi oni koji žele da se opuste i relagsiraju sigurno će koristiti pogodnosti koje nudi Spa i Wellness centar koji predstavlja jednu od najatraktivnijih ponuda hotela. U okviru istog nalazi se teretana, sauna, džakuzi kada i mogućnost korišćena masaže.

Hotel poseduje veoma lepo uređenu terasu koja poseduje sjajan pogled kao i živopisnu baštu u kojoj imate mogućnost iznajmljivanja prostora i opreme za pravljenje roštilja.

Uz odgovarajuću doplatu možete koristiti usluge pranja i peglanja veša, hemisko čišćenje i uslugu dnevnog pospremanja sobe.

Hotel Gymnas (4)

Osoblje pored toga što je izuzetno prijatno je i obrazovano i trudi će se da svim gostima pruži uslugu po najvišim svetskim standardima. Pored srpskog moguće je da budete ugošćeni i još pet jezika:  italijanski, hrvatski, španski, engleski i nemački.

Poslovni ljudi imaju mogućnost iznajmljivanja prostorija u kojima nesmetano mogu obavljati različite seminare, prezentacije, simpozijume i slično, a osoblje je tu da pomogne oko celokupne organizacije. Takođe ljubazno osoblje će umesto vas kopirati, štampati i proslediti faksom dokumentaciju.

Hotel Gymnas (2)

U hotelu je dozvoljeno dovođenje kućnih ljubimaca, ali postoji kućni red kojeg se morate pridržavati. Takođe neophodno je ranije obavestiti recepciju o dovođenju ljubimca kako bi mogli da Vam saopšte koje su to obaveze koje dovođenje istog automatski povlači za sobom.

Cenovnik hotela „Gymnas“

Prestižni hoteli poput „Gymnasa“ nisu pristupačni prosečnom turistu i za boravak u njima je potrebno izdvojiti pozamašnu sumu novca. Ipak hotel nudi različite pogodnosti svojim gostima, a stalno su u opticaju i različite promo akcije pa boravak možete provesti po znatno nižim cenama od predviđenih.

Cena standardne sobe za jednu osobu kreće se od 50,00 EUR, dok je cena deluks sobe 70,00 EUR. Za apartman biće potrebno da izdovjite najmanje 90,00 EUR i to za dve osobe dok je za više osoba potrebna doplata.

U cene nije uključena boravišna taksa koja iznosi 130,00 RSD po osobi za odrasle, odnosno 65,00 RSD za decu od 7 do 15 godina. Deca mlađa od 7 godina neće plaćati boravišnu taksu.

U cenu smeštaja uključeno je korišćenje Spa i Wellness centra, interneta i parkinga. Hotel Vam čak poklanja i karte za bioskop.

Dnevni boravak možete koristiti periodu od 10:00h do 18:00h, naplaćuje se 50% od redovne cene smeštaja.

Postoji mogućnost korišćenja dodatnog ležaja, a njegova doplata po osobi po noći iznosi 10,00 EUR. Doplata za kućnog ljubimca iznosi 10,00 EUR po noći.

Hotel Gymnas

Sve cene u hotelu su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije.

Bitno je istaći da hotel naplaćuje i otkazivanje rezervacije koje se izvriši u periodu kraćem od 72 časa. Zato je neophodno blagovremeno obavestiti hotel u slučaju otkazivanja boravka.

Cenovnik ne važi za vreme održavanja Exit festivala i drugih manifestacija u Novom Sadu, i tada su cene nešto veće od prikazanih.

U hotelu je dostupan popust grupnim posetama koji odobrava direktor. Takođe postoje i specijalne ponude koje uključuju romantičan vikend paket ili specijalni paket za venčanja.

Hotel Gymnas (1)

Mapa i lokacija

Hotel „Gymnas“ pozicioniran je na adresi:

Teodora Pavlovica 28,

21000 Novi Sad, Srbija.

Iako se ne nalazi u samom centru ovo je veoma povoljna lokacija jer od nje veoma lako možete stići do bilo koje tačke u gradu. Centar Novog Sada udaljen je na manje od 15 minuta, dok do Novosadskog sajma treba nešto više od 10 minuta. Stari grad udaljen je samo 3 km, dok se Dunav nalazi na 2 km od objekta. Iz hotela brzo možete stići i do Fruške Gore koja se nalazi na 5 km od hotela, a brojne prodavnice, butici, restorani i kafici nalaze se samo nekoliko metara od hotela.

Kako da što lakše pronađete hotel pogledajte na sledećoj mapi:

Link za rezervaciju i kontakt telefon

Ako smatrate da Vam je potrebno još informacija pre rezervacije ili pak želite da se raspitate o pogodnostima koje hotel nudi za grupne posete možete  ih pozvati na broj telefona:  021/467 710. Ljubazno osoblje će Vam izaći u susret i veoma brzo odgovoriti ako im pošaljete faks na 021/474 07 04 ili e-mail na sledeću adresu: office@gymnas.rs .

Ako već sada posedujete dovoljno informacija da rezervišete boravak u ovom hotelu to možete uraditi samo jednim klikom na priloženi link:

LINK ZA REZERVACIJU HOTELA

7.9 OCENA

Hotel „Gymnas“ idealan je za odmor i rekreaciju zbog širokok spektra sadržaja koje nudi. Sobe i apartmani su veoma čisti i uredni, enterijer hotela je izuzetan, a hrana raznovrsna i ukusna. Celokupna atmosfera koja vlada u hotelu učiniće da se osećate kao kod kuće.

  • Lokacija hotela 6.6
  • Osoblje 9
  • Cenovnik 7
  • Besplatan WIFI 9
  • Parking 8.1
  • User Ratings (0 Votes) 0
Share.

Leave A Reply

error: Sadržaj je zaštićen !!