Hotel Junior, Kopaonik

0

Ukoliko želite da uživate u bogatoj ponudi usluga i sadržaja, da se odmorite i opustite u mirnoj i autentičnoj planinskoj atmosferi, hotel Junior je pravi izbor za vas. Zahvaljujući svom kvalitetu on zauzima centralno mesto u turističkoj ponudi Brzeća. Gostima nudi izuzetan luksuz i udobnost. Hotel Junior je veoma pogodan za organizovanje različitih poslovnih, sportskih i rekreativnih događaja. Svojim enterijerom i eksterijerom privlači veliki broj ljubitelja Kopaonika.

Hotelski sadržaji

Spa centar, koji je na raspolaganju svim hotelskim gostima, u svojoj ponudi nudi mali bazen, dva đakuzija, sobe za masažu, hamam tuševe, svlačionicu sa bade mantilom, papučama i peškirom. Za one koji žele da se dodatno ulepšaju na odmoru, u hotelu mogu koristiti usluge frizerskog salona. Za nepredvidive okolnosti gostima je na raspolaganju lekar koji je zaposlen u hotelu. U okviru hotela gostima je dostupan i internet.

hotel junior kopaonik

Tu je i ski staza koja se nalazi u vlasništu hotela, a koriste je početnici. Hotel Junior nudi mogućnost organizovanja letnjih i zimskih aktivnosti na otvorenom prostoru, kao i raznih izleta u prirodu.

Poslovna okupljanja se održavaju u konferencijskoj sali koja se nalazi u okviru hotela, a može da primi sto osamdeset ljudi. Za poslovne sastanke koristi se sala za šezdeset osoba.

Za one koji vole noćni provod i zabavu, hotel Junior predstavlja idealno mesto za smeštaj, jer se u njegovom vlasništvu nalazi opremljena diskoteka sa vrhunskom muzikom i širokim izborom alkoholnih i bezalkoholnih pića.

hotel junior nocni zivot

Ako želite da se i na odmoru bavite sportom, u ovom hotelu i to će vam biti omogućeno. Hotel svojim gostima nudi na raspolaganje četiri terena za fudbal i četiri terena za košarku, zatim tu su tereni za odbojku i rukomet, a uživanje će biti ponuđeno i ljubiteljima tenisa. Možete igrati i bilijar i stoni tenis. Gosti ne moraju da brinu o parking mestu za svoj automobil, jer hotel poseduje lični parking sa obezbedjenjem i video nadzorom.

hotel junior sport

U slobodno vreme gosti koji žele da ostanu u dobroj formi mogu trenirati u Fitnes centru koji je opremljen spravama za vežbanje.

Za kupovinu je idealan mini market, a ukoliko želite da razmenite novac dostupna vam je i menjačnica. Za roditelje koji dolaze sa decom, hotel nudi dečiju igraonicu.

Smeštaj

Hotel Junior sadrži šezdeset i devet soba i devet apartmana različitih kategorija, što ukupno čini dvesta deset ležajeva. Sve sobe su opremljene frižiderom, televizorom i kupatilom sa tušem. One su sofisticirane i luksuzno uređene. Gostima nude udobnost i komfor, pružajući im sve uslove za miran i prijatan boravak.

hotel junior smestaj

Konačište Junior se nalazi u sklopu hotela Junior i on raspolaže sa trideset i tri sobe, u kojima se nalazi osamdeset ležaja. Konačište Junior je idealno za smeštaj grupa i ekskurzija, a njegovim gostima su dostupni svi sadržaji hotela Junior.

KLIKNITE OVDE ZA REZERVACIJU HOTELA JUNIOR

Hrana

Bogat izbor hrane i pića gosti mogu pronaći u restoranu hotela “Four Seasons”, koji može primiti i do trista gostiju. U a la carte restoranu „Vincenzo“ možete konzumirati razne specijalitete i probati ukuse internacionalne i domaće kuhinje. On raspolaže sa osamdeset mesta. Ukoliko želite da se zadovoljite slatkim poslasticama ili da konzumirate neka alkoholna pića, idealno mesto za to predstavlja Lobby bar „Alexander“. U njemu ćete uvek uživati u harmoniji, toplini ali i enterijeru, jer se u ovom baru nalazi i kamin koja dodatno ukrašava ovaj prostor.

hotel junior restoran

Cene

Kako su sobe razvrstane u nekoliko kategorija, svaka soba ima različitu cenu, tako da ekonomic soba za dve osobe u januaru košta 6.300,00 dinara, dok je standard soba nešto skuplja.

Dvokrevetna standard soba za dve osobe iznosi 7.100,00 dinara, a ista takva za tri osobe košta 8.700,00 dinara.

Comfort soba za dve osobe iznosi 7.700,00 dinara, za tri osobe je 9.300,00 dinara, dok comfort soba za četiri osobe iznosi 10.900,00 dinara.

Najskuplje jesu porodične sobe. Porodična soba za dve osobe će vas koštati 8.700,00 dinara, za tri osobe 10.300,00 dinara, dok ćete za porodičnu sobu u kojoj će biti smeštene četiri osobe morati da izdvojite 11.900,00 dinara.

Cene soba u februaru mesecu su nešto jeftinije.

Od ovog hotela ćete dobiti i neke poklone kao što su osiguranje, hotelski parking, wi-fi, zabavu i razonodu za vašu decu u popodnevnim satima i naravno korišćenje skijašnice.

Lokacija

Hotel Junior je smešten u turističkom centru Brzeće na nadmorskoj visini od 1100 metara, u podnožju Kopaonika. Udaljen je 800 metara od ski lifta Bela reka koji vodi do skijališta Kopaonik. Od Beograda je udaljen 270 km, a od Niša 100 km.

Tačna adresa hotela je 37 225 Brzeće, Srbija

Rezervacije i kontakt telefoni

Ako želite da kvalitetno provedete svoj odmor, smeštaj u prelepom ambijentu hotela Junior možete rezervisati putem brojeva telefona

+381 37 823 355

+381 64 886 0225

Porukom na info@junior-kopaonik.com

Ili onlajn putem sledećeg linka

KLIKNITE OVDE ZA REZERVACIJU HOTELA JUNIOR

8.2 OCENA

Ocene, iskustva i utisci
Ocena opravdava kvalitet Juniora, a ocenjen je kao veoma dobar sa ocenom 8,2. Ono što se posebno svidelo gostima jesu velike sobe, prijateljski nastrojeno osoblje, sadržaji koji su prilagođeni deci, kao i izvrsna lokacija.

  • Čistoća 8.6
  • Udobnost 8
  • Lokacija 7.3
  • Sadržaji 8
  • Osoblje 8.8
  • Odnos cene i kvaliteta 8.2
  • Besplatan WiFi 7.1
  • User Ratings (1 Votes) 8.9
Share.

Leave A Reply

error: Sadržaj je zaštićen !!