Hotel Park, Palić

0

Hotel Park je smešten u jednom predivnom prirodnom ambijentu, koji će gostima hotela Park pružiti pre svega miran odmor. On je smešten u šumi koja se nalazi na samo 50 m od obale Palićkog jezera. Ono po čemu se hotel Park posebno ističe jeste  to što je on izgrađen u stilu klasicizma zbog čega je zaštićen od strane Zavoda za zaštitu spomenika, kao spomenik kulture. Ovo je hotel koji ima moderan ambijent, ali i pored toga on je zadržao duh prošlih vremena. Hotel Park pruža izvrsne usluge i sadržaje svojim gostima. Pored svih tih usluga gostima su na raspolaganju i razne druge zabavne aktivnosti koje se nude u okolini hotela Park.

Da vaš odmor bude dodatno prijatan i zabavan, pobrinuće se hotelsko osoblje koje će vam uvek biti na raspolaganju u pogledu svih vaših želja i zahteva. Osoblje hotela je veoma profesionalno, ljubazno i uvek nasmejano.  Ovaj predivan hotel izgrađen je davne 1860. godine. Svojom lepotom i prefinjenim ambijentom, hotel Park svake godine privlači veliki broj kako domaćih, tako i stranih turista. U ovom hotelu doživećete jedno neverovatno i novo iskustvo posle kojeg ćete poželeti da se opet u njega vratite. Recepcija hotela radi 24h. Hotel Park poseduje četiri zvezdice.

Hotel-Park-Palic

Smeštajni kapaciteti hotela Park

Smeštajni kapaciteti hotela Park su veoma luksuzno uređeni i pri njihovom opremanju vodilo se računa o svim detaljima. Ležajevi koji se nalaze u sobama su veoma udobni. Na njima ćete se buditi veoma odmorni i spremni za novi dan i nove aktivnosti. Sve sobe poseduju sopstvena kupatila koja su veoma moderna, a pri tom su i dobro opremljena.

Hotel-Park-sobe

Hotel Park poseduje dve jednokrevetne sobe, sedamnaest dvokrevetnih soba, sedam soba sa bračnim ležajem i devet apartmana koji su veoma prostrani, udobni i pružaju kvalitetne sadržaje.

Hotel Park u svojoj ponudi nudi poseban apartman za mladence.

Gostima je na raspolaganju i posluga u sobi.

Hotelski sadržaji koji se nude gostima na raspolaganje

Hotel Park svojim gostima nudi wellness sadržaje, gde se nude usluge masaže i saune.

Hotel-Park-masaze

Gostima su na raspolaganju usluge pranja i peglanja veša, čišćenja cipela i naravno hemijsko čišćenje.

U hotelu su dostupni besplatni internet i otvoreni parking.

Hotel Park je za svoje najmlađe goste obezbedio  dečije igralište, a u hotelu je moguće iznajmiti i bicikle.

U okviru hotela nalaze se prostorije za sastanke i bankete.

Gastronomska ponuda

Hotel Park poseduje sopstveni restoran gde se služi hrana koja je veoma ukusna, kvalitetna i raznovrsna. Stručno osoblje koje radi u restoranu spremiće obroke po vašoj želji i vašem ukusu. Restoran je izuzetno moderno uređen, tako da u njemu nećete uživati samo u dobroj hrani, već i u fenomenalnom ambijentu.

Hotel-Park-restoran

Ispred hotela Park nalazi se letnja bašta koja je idealna za sedenje i uživanje u toplim letnjim mesecima. U njoj možete uživati u dobroj hrani i raznovrsnom izboru pića zajedno sa svojom porodicom ili prijateljima.

U okviru hotela nalazi se bar gde možete probati različite vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića.

Rezervacije i kontakt telefoni

Ukoliko želite da uživate u prirodi, da se odmorite i opustite šetajući pored prelepog Palićkog jezera, idealan izbor u pogledu smeštaja predstavlja hotel Park. Ukoliko želite da rezervišete boravak u ovom hotelu, to možete učiniti pozivanjem sledećih brojeva telefona

024/753-125

024/753-112

Ili putem sledećeg linka

LINK ZA REZERVACIJU HOTELA

Lokacija hotela

Hotel Park nalazi se na Paliću, u neposrednoj blizini Palićkog jezera. On je udaljen 3 km od autoputa E-75, i samo 17 km od Mađarske granice.

Tačna adresa hotela Park jeste

Park heroja 15, 24413 Palić, Srbija

7.9 OCENA

Hotel Park ocenjen je kao dobar sa ocenom 7,9. Osoblje hotela je veoma gostoprimljivo. Doručak koji se služi u hotelu je veoma kvalitetan i obiman. Lokacija je fenomenalna, jer se i u okolini hotela nude različiti sadržaji koji će zabaviti sve goste hotela. Sobe i kupatila su veoma čista.

  • ČISTOĆA 7.9
  • LOKACIJA 9.1
  • OSOBLJE 8
  • BESPLATAN WiFi 7.6
  • UDOBNOST 7.6
  • SADRŽAJI 6.9
  • ODNOS CENE I KVALITETA 7.7
  • User Ratings (0 Votes) 0
Share.

Leave A Reply

error: Sadržaj je zaštićen !!