Hotel Patria, Subotica

0

Hotel Patria je smešten na odličnoj lokaciji u centru Subotice. Srdačno i ljubazno osoblje koje će vas dočekati u ovom hotelu ispuniće svaku vašu želju i zadovoljiće sve vaše potrebe. Hotel Patria je veoma elegantno i moderno uređen. Enterijer i eksterijer ovog hotela su rađeni sa ukusom. Ovo je veoma prijatan hotel u kojem se uvek možete odmoriti i spremiti za novi dan i nove obaveze. Opremljen je veoma značajnim sadržajima u pruža veoma dobre i kvalitetne usluge, kako za starije tako i za njegove najmlađe goste. Veoma je pogodan za ekskurzije. U njemu se svake godine takođe organizuje i doček Nove Godine.

Hotel Patria, Subotica

Hotel Patria izgrađen je 1964. godine, a renoviran je 2008. godine.

Smeštajni kapaciteti

Sobe hotela Patria su veoma elegantne i moderno uređene. One su takođe veoma čiste, prostrane i komforne, a svi kreveti su jako udobni, tako da pružaju lak, miran i udoban san.

Smeštajni kapaciteti hotela Patria čine četrdeset i jedna soba sa francuskim ležajem, devedeset i pet klasičnih dvokrevetnih soba, četiri standardna apartmana i jedan predsednički apartman. U okviru smeštajnih jedinica nalazi se i osamdeset soba za nepušače i tri sobe koje su opremljene za smeštaj invalida.

Hotel Patria, sobe

Sve sobe hotela Patria su klimatizovane.

Smeštajne kapacitete čine lux sobe, klasične sobe, klasični apartmani i predsednički apartman.

Sve  sobe su opremljene sa mini barom, internetom, televizorom, sefom i telefonom, izuzev predsedničkog apartmana koji pored svih ovih sadržaja poseduje i kupatilo sa đakuzijem. Pored dve spavaće sobe predsednički apartman sadrži i dnevnu sobu.

Sobama i apartmanima može se pristupiti pomoću kartica.

Gastronomska ponuda koju nudi hotel Patria

Restoran hotela Patria je jako specifičan po tome što svojim gostima nudi internacionalnu i vojvođansku kuhinju koja je jako kvalitetna i ukusna i koja će zadovoljiti potrebe čak i onih najprobirljivijih gostiju.

Za sve ljubitelje slatkih poslastica tu je i caffe&poslastičarnica Makarena, gde gosti mogu probati veoma ukusne torte i kolače ili se jednostavno opustiti uz svoje omiljeno piće.

Hotel Patria, restoran

Za sve poslovne goste, pored velike kongresne sale nalazi se caffe bar, gde se možete odmoriti nakon održavanja nekog sastanaka ili tokom pauze.

Sadržaji koje hotel Patria nudi na raspolaganje svim svojim gostima

Hotel Patria  idealan je za smeštaj poslovnih ljudi. On u svojoj ponudi nudi veliku kongresnu salu koja može da primi dvesta osamdeset ljudi. Ova sala je klimatizovana i opremljena je veoma kvalitetnom opremom kao što su projektor, platno za prjektovanje, flip chart, ozvučenje, stolice sa dodatkom za zabeleške i telefonskom linijom.

Hotel Patria, kongresna sala

U ovoj kongresnoj sali omogućen je pristup i invalidima, a sala je obezbeđena i priključkom za brzi internet.

Hotel Patria poseduje salu za press konferencije. Ova sala može da primi pedeset ljudi.

Ono što posebno raduje hotelske goste jeste to što hotel poseduje i Wellnes centar gde se možete opustiti i uživati. To je mesto gde ćete zaboraviti na sve vaše probleme.

Suva finska sauna može da primi šest osoba. Ona će u potpunosti očistiti vaš organizam i preporoditi vas. Ona se može koristiti tri puta po deset minuta.

Ako želite da se oslobodite umora i stresa onda je pravi izbor za vas hidromasažni bazen, čija je temperatura vode trideset pet stepeni.

U hotelu se nude i usluge sportskih masaža, relax masaža celog tela i relax parcijalnih masaža.

Hotel Patria svojim gostima nudi mogućnost korišćenja teretane koja je opremljena sa veoma korisnim sparavama za vežbanje. Teretanu mogu besplatno koristiti svi gosti hotela Patria.

Hotel Patria, teretana

Usluge Wellnes centra mogu koristiti i eksterni gosti.

Cenovnik hotela Patria

Klasična soba sa francuskim ležajem za jednu osobu, gde je u noćenje uključena i usluga doručka koštaće vas 4.200,00 dinara, dok dvokrevetna klasična soba sa doručkom iznosi 6.800,00 dinara.

Francuski ležaj za jednu osobu u lux sobama sa uslugom doručka iznosi 5.000,00 dinara, dok dvokrevetna lux soba sa doručkom iznosi 7.400,00 dinara.

Cena apartmana sa doručkom iznosi 9.000,00 dinara, dok cena predsedničkog apartmana takođe sa uslugom doručka iznosi 14.000,00 dinara.

Lokacija hotela

Hotel Patria se nalazi u centru Subotice. Tačna adresa jeste

Ulica Đure Đakovića 1A,

24000 Subotica, Srbija

Rezervacije i kontakt telefoni

Smeštaj u hotelu Patria možete rezervisati putem sledećeg broja telefona

+381 (0) 24 554 500

Ili putem sledećeg linka

LINK ZA REZERVACIJU HOTELA

7.5 OCENA

Hotel Patria ocenjen je sa ocenom 7,5 kao dobar. Hrana je odlična, a lokacija hotela je još bolja. Osoblje je izuzetno ljubazno, profesionalno i predusretljivo. Hotel je veoma čist i ima izuzetno komforne sobe.

  • ČISTOĆA 7.4
  • LOKACIJA 9.1
  • OSOBLJE 6.9
  • BESPLATAN WiFi 7.5
  • UDOBNOST 7.8
  • SADRŽAJI 6.7
  • ODNOS CENE I KVALITETA 7.1
  • User Ratings (3 Votes) 10
Share.

Leave A Reply

error: Sadržaj je zaštićen !!