Hotel Premier Aqua, Vrdnik

0

Hotel Premier Aqua se nalazi na izuzetno dobroj lokaciji između dva velika grada Beograda i Novog Sada. Ono po čemu je on posebno privlačan gostima jeste činjenica da se on nalazi na izvoru tope termalne vode u banji Vrdnik. Opremeljen je veoma modernim sadržajima i uslugama koje se karakterišu visokim kvalitetom. Pri samoj njegovoj izgradnji vodilo se računa o svakom detalju. Hotel Premier Aqua nudi različite vrste promotivnih paketa koji će zadovoljiti čak i one najprobirljivije goste. U ovom hotelu provešćete jedan od svojih nezaboravnih odmora. Pored korišćenja bogatih hotelskih sadržaja uživaćete i u svežem vazduhu Fruške Gore. Ovde ćete pronaći mir koji vam je potreban na odmoru.

Da vaš boravak u ovom hotelu bude još bolji i prijatniji, pobrinuće se profesionalno hotelsko osoblje koje će ispuniti sve vaše želje i pobrinuti se da kući odete veoma zadovoljni, sa željom da se opet vratite u hotel Premier Aqua.

Hotel Premier Aqua-Vrdnik

Hotelski sadržaji

Hotel Premier Aqua poseduje kongresni centar koji se sastoji od pet sala Vrdnička kula, sala Piva, sala Tara, Executive i Biljarda.

Vrdnička kula može da primi do sto dvadeset osoba. U okviru nje nalazi se i jedna posebna prostorija za simultane prevodioce. Ona ima i dve terase sa kojih se pruža fantastičan pogled na Frušku goru.

Sala Piva i Sala Tara su namenjene  za neke manje radionice i seminare. Pored njih nalazi se Premier bar.

Sale Executive i Biljarda su povezane. Sala Executive je namenjena za organizovanje sastanaka izvršnih odbora i menadžmenta kompanije. U Biljarda sali se nalazi sto koji se može transformisati u bilijar sto.

Wellness i spa centar nude fenomenalne usluge koje svi gosti hotela veoma rado koriste. U ovom centru se možete opustiti i odmoriti.

Lekovita termalna voda poboljšaće vaš imunitet i ojačati vaš organizam.

Hotel Premier Aqua

U okviru wellness i spa centra možete koristiti usluge finske saune, bio saune, infra red saune, parnog kupatila, vichy tuševa, relax zone i slane sobe.

Hotel Premier Aqua poseduje dva bazena jedan na otvorenom prostoru i jedan na zatvorenom prostoru.

Hotel Premier Aqua-bazen

Unutrašnji bazen će vam ponuditi neke atrakcije kao što su slapovi koji omogućavaju masažu lekovitom vodom i

delove sa hidro-masažnim efektima.

Hotel pruža usluge kao što su mogućnost iznajmljivanja automobila, pranja veša, hemijskog čišćenja i posluge u sobi.

U okviru hotela Premier Aqua nalazi se i parking koji je besplatan za sve hotelske goste.

Hotel poseduje i specijalističku kliniku za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Aqua Medica.

Smeštajni kapaciteta hotela Premier Aqua

Hotelski smeštaj je veoma kvalitetno uređen i opremljen je sa novim nameštajem koji je veoma elegantan. Sobe su prostrane sa udobnim krevetima. Opremljene su kvalitetnim hotelskim sadržajima. U okviru smeštajnih kapaciteta nalaze se Lux sobe, Executive suite, apartmani, Superior apartmani i apartman Premier.

Hotel Premier Aqua-sobe

Lux sobe su opremljene sa veoma kvalitetnim nameštajem. One su veoma luksuzne i udobne.

Executive suite poseduju prostrane terase.

U okviru apartmana nalaze se dnevna i spavaća soba, hodnik i dva kupatila.

Superior apartmani su opremljeni nameštajem koji je ručno izrađen od drveta. Pored dnevne, spavaće sobe, hodnika i dva kupatila, superior apartmani poseduju i radni prostor.

Premier apartman namenjen je gostima koji od svog odmora očekuju nešto više. On poseduje dve spavaće sobe, dva dnevna boravka, trpezariju, radni prostor, tri kupatila, hodnik, predprostor, četiri terase i dva odvojena ulaza sa vlastitim liftom. U hotelu Premier Aqua postoji jedan Premier apartman.

Cenovnik usluga

Cena jednokrevetne sobe iznosi 10.850,00 dinara.

Dvokrevetna soba će vas koštati 16.900,00 dinara.

Executive suite za jednu osobu iznosi 13.230,00 dinara, dok cena za dve osobe iznosi 18.900,00 dinara.

Cena Lux apartmana iznosi 34.200,00 dinara.

Superior apartman će vas koštati 120.000,00 dinara.

Premier apartman je najskuplji i njegova cena iznosi 180.000,00 dinara.

Cene obuhvataju uslugu noćenja sa doručkom.

Rezervacije i kontakt telefoni

Ukoliko želite sebi da priuštite kvalitetan odmor, da se odmorite, opustite i uživate na svežem vazduhu onda je hotel Premier Aqua pravi izbor za vas. Smeštaj u ovom hotelu možete rezervisati putem sledećih brojeva telefona

+381 22 21 55 333

+381 63 566 357

Ili putem sledećeg linka

LINK ZA REZERVACIJU HOTELA

Lokacija hotela

Hotel Premier Aqua se nalazi u naselju Vrdnik. Autobuska i železnička stanica su od hotela udaljene 15 km. Beograd je udaljen 60 km, a Novi Sad samo 15 km. Adresa hotela je

Martina Klasića 16, 22408 Vrdnik, Srbija

9.1 OCENA

Hotel Premier Aqua je ocenjen sa ocenom 9,1 kao izvanredan. Hotel se nalazi na izuzetnoj lokaciji, veoma je čist, komforan i udoban. Sobe su veoma prostrane, čiste i pružaju fenomenalan pogled. Sobe su takođe veoma tihe i mirne. Osoblje je izuzetno ljubazno i stručno. Kongresne sale su idealne za organizovanje različitih sastanaka jer su opremljene sa kvalitetnom opremom.

  • ČISTOĆA 9.7
  • LOKACIJA 8.6
  • OSOBLJE 9.4
  • BESPLATAN WiFi 9.2
  • UDOBNOST 9.5
  • SADRŽAJI 9.2
  • ODNOS CENE I KVALITETA 8.1
  • User Ratings (0 Votes) 0
Share.

Leave A Reply

error: Sadržaj je zaštićen !!