Hotel Prezident, Palić

0

Hotel Prezident je fenomenalan hotel, koji se nalazi na samo pedeset metara od samo Palićkog jezera. Ovo je hotel u kojem ćete se uvek osećati kao kod kuće. Hotel odiše mirnom atmosferom, tako da se u  njemu uvek možete dobro odmoriti. Hotel Prezident ima četiri zvezdice, koje opravdavaju kvalitet usluga i sadržaja koje on pruža. Hotel je idealan kako za turiste koji žele da svoj odmoru provedu u tišini i miru, tako i za poslovne ljude koji u ovom hotelu organizuju različite sastanke. Ljubazno zaposleno osoblje učiniće vaš boravak u ovom hotelu veoma ugodnim i prijatnim.  U hotelu uvek vlada sjajna atmosfera, tako da ćete iz njega poneti jedno neverovatno iskustvo, nakon kojeg ćete poželeti da se opet vratite. Na recepciji hotela nalaze se i sefovi za čuvanje vaših vrednih stvari.

Hotel-Prezident-Palic

Hotel Prezident otvoren je 2000. godine, i od tada beleži visoku posećenost domaćih i stranih gostiju, među kojima su bili poznati sportisti, zatim poslovni ljudi i naravno porodice sa decom. Ovaj hotel dobio je veliki broj nagrada i priznanja.

Smeštajni kapaciteti

Sve sobe hotela Prezident su uređene sa stilom i ukusom. Ambijent soba je veoma prijatan i odiše toplinom. Sobe su veoma tihe tako da će vam pružiti mir i udobnost. Smeštajni kapaciteti poseduju plazma televizor, mini bar i telefon.

Hotel Prezident poseduje četiri apartmana, osam soba sa francuskim ležajem i trideset i dve dvokrevetne sobe.

Apartmani su veoma prostrani i luksuzno opremljeni, a namenjeni su onim gostima koji od svog odmora očekuju nešto više.

Sadržaji koje hotel Prezident nudi svojim gostima

Ukoliko želite da smanjite stres i da povratite izgubljenu energiju, da se opustite i da uživate, pravo mesto za vas predstavlja Wellness i Spa centar hotela Prezident.

U okviru ovog dela hotela gostima su na raspolaganju suva finska sauna koju može koristiti šest osoba i hidromasažni bazen gde temperatura vode iznosi 35c.

U okviru hotela Prezident nalazi se  i teretana koja je opremljena sa izuzetno kvalitetnim i korisnim spravama za vežbanje.

Hotel-Prezident-teretana

Gostima su u hotelu dostupni kozmetički salon i različite vrste masaža kao što su relax masaža celog tela, relax parcijalna masaža, aroma masaža i sportska masaža.

Hotel Prezident poseduje i jedan otvoren i jedan zatvoren bazen, koji predstavljaju atrakcije za sve goste i posetioce.

Hotel-Prezident-bazen

Usluge Wellness i Spa centra mogu koristiti i posetioci koji nisu gosti hotela, uz obaveznu prijavu na recepciji hotela gde mogu kupiti mesečne, polugodišnje ili godišnje ulaznice.

Hotel poseduje kongresnu salu, koja može da primi do devedeset osoba. Osim kongresne sale tu je i sala za sastanke koja može primiti trinaest osoba.

Hotel nudi usluge pranja i peglanja veša, parking prostor i igralište za svoje najmlađe goste.

U okviru hotela nalazi se i velika terasa koja je idealna za uživanje u letnjim mesecima. Sa nje se pruža predivan pogled na uređeni vrt.

Hotel-Prezident-terasa

Gastronomska ponuda

U izvrsnoj hrani i sjajnom izboru pića možete uživati u restoranu hotela koji može primiti do sedamdeset ljudi. Sva hrana se priprema isključivo po vašoj želji i vodi se računa o svakom detalju.

Doručak se služi na bazi švedskog stola koji je izuzetno kvalitetan i raznovrstan.

Hotel poseduje i aperitiv bar gde možete probati različite vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića.

Cenovnik hotela

Cena francuskog ležaja za jednu osobu iznosi 4.400,00 dinara.

Francuski ležaj za dve osobe će vas koštati 6.900,00 dinara.

Ukoliko želite da iznajmite dvokrevetnu sobu to će vas koštati 6.900,00 dinara.

Za iznajmljivanje apartmana moraćete da izdvojite 9.400,00 dinara.

Lokacija hotela

Hotel Prezident se nalazi na Paliću, u neposrednoj blizini Palićkog jezera. Lokalna železnička stanica udaljena je od hotela svega trista metara. Njegova tačna adresa je

Olge Penavin 2

24413 Palić

Rezervacije i kontakt telefon

Ukoliko želite da provedete jedan od svojih nezaboravnih odmora u hotelu Prezident, smeštaj možete rezervisati putem sledećeg broja telefona

024/ 622-662

Ili putem sledećeg linka

LINK ZA REZERVACIJU HOTELA

8.6 OCENA

Hotel Prezident ocenjen je sa ocenom 8,6 kao sjajan. Lokacija je odlična, osoblje je vrlo ljubazno, sobe su čiste i tihe. Hrana koja se služi u hotelu je zaista kvalitetna i ukusna. Wellness i Spa centar je odličan.

  • ČISTOĆA 8.4
  • LOKACIJA 9.4
  • OSOBLJE 8.7
  • BESPLATAN WiFi 7.7
  • UDOBNOST 8.2
  • SADRŽAJI 8
  • ODNOS CENE I KVALITETA 8.6
  • User Ratings (0 Votes) 0
Share.

Leave A Reply

error: Sadržaj je zaštićen !!