Hotel Rtanj, Kopaonik

0

Hotel Rtanj važi za jedan od najpoznatijih kultnih mesta na Kopaoniku. On predstavlja pravi izbor za sve one koji žele da na svom odmoru uživaju u specifičnoj atmosferi, zabavi i razonodi. Hotel pruža odličan i fenomenalan provod za sve uzraste. On je izdvojen od urbanog dela Kopaonika, ali bez obzira na to nalazi se na dobroj lokaciji i sjajno se uklapa u prirodno okruženje u kojem će svaki gost uživati. On će pružiti zabavu svim ljubiteljima skijanja i zimskog provoda.

Osoblje hotela je izuzetno ljubazno i spremno da vam izađe u susret u svakom trenutku, pružajući vam visok kvalitet usuga.

Ovo jedan od najstarijih hotela na Srebrnoj planini, odnosno na najpopularnijem srpskom skijalištu, Kopaoniku. On je prvi put počeo sa radom 1958. godine, a kompletno je renoviran 2013. godine.

Hotel Rtanj Kopaonik

Rtanj je 2013. godine pretrpeo veliku štetu, ali je to bio povod za njegovu obnovu i izgradnju još modernijeg i opremljenijeg hotela. Iako je rekonstruisan, on je zadržao autentičnost i toplinu koja čini da se svaki gost oseća udobno.

Sadržaji koje nudi hotel

Hotel Rtanj svojim gostima obezbeđuje poptpuno besplatne ski i bord časove koji se pružaju svako jutro, a za najmlađe goste hotel organizuje ski kampove, tako da će oni moći da uživaju u prirodi i da se druže sa svojim vršnjacima, a sa svog odmora će poneti jedno lepo sećanje i nezaboravno iskustvo.

Pored hotela postoji prostor koji služi za razne namene. Taj prostor je nazvan “Rtanj B”. Pored njega nalazi se zabavni park u kojem avantura park, veštačka stena i sistem ZIP line pružaju neverovatan doživljaj svim gostima. Ovaj deo je posebno interesantan gostima avanturističkog duha.

Hotel Rtanj skijanje

Recepcija vam je dostupna u bilo koje doba dana ili noći, gde će vam ljubazni recepcioneri pružiti bilo kakav vid pomoći.

Hotel ima sopstveni parking. Za njega nije neophodna rezervacija i dostupan je na licu mesta.

Usluge su veoma kvalitetne, na visokom nivou.

Ovaj hotel ne posluje samo zimi, već i leti kada ga takođe posećuje veliki broj domaćih i stranih gostiju. I u toku letnjih meseci hotel pruža bogat izbor raznovrsnih sadržaja. Leti se organizuje veliki broj manifestacija kao što su “Dani borovnica” i “Dani vrganja”, zatim biciklistička trka, razna međunarodna paraglajding takmičenja i mnoga druga.

Smeštaj

Hotel sadrži jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe koje čine dvesta trideset i pet postelja. Sobe su izuzetno udobne, čiste i komforne. Sve sobe poseduju nova, moderna i luksuzna kupatila i plazma televizore koji nude veliki izbor kablovskih kanala. U samom hotelu i sobama je dostupan internet. Svi smeštajni kapaciteti su odlično opremljeni, i čine da se osećate kao kod kuće.

Hotel Rtanj smestaj

KLIKNITE OVDE ZA REZERVACIJU HOTELA RTANJ

Hrana

Bogatu ponudu hrane i pića uvek možete pronaći u etno hotelskom restoranu “Odžaklija” ili pansionskom restoranu.

Najviše vremena gosti vole da provode u Kamin Sali, gde uživaju sa svojim prijateljima i porodicom ispijajući kafu ili čaj. Ova sala je uvek puna ljudi, tako da ovde uvek možete upoznati i steći neke nove prijatelje. Hotelski restorani i Kamin sala su izgrađeni od kombinacije kamena i drveta, koji predstavljaju izvrstan spoj za komfornije i prijatnije osećanje gostiju.

Hotel Rtanj rezervacija

Za ljubitelje vina, pravo mesto za uživanje predstavlja lobi-vine bar koji se nalazi u sklopu hotela, a sadrži različite vrste i ukuse najkvalitetnijih vina.

Cene

Za vreme zimovanja u januaru mesecu u Hotelu Rtanj dvokrevetnu sobu ćete platiti 4.900,00 dinara, dok ćete za trokrevetnu sobu morati da izdvojite 4.600,00 dinara, a četvorokrevetna soba je najjeftinija, i ona košta 4.400,00 dinara. Već u februaru mesecu, cene smeštaja su znatno jeftinije, kada dvokrevetnu sobu možete priuštiti za 4.400,00 dinara, trokrevetnu za 4.100,00 dinara, a četvorokrevetnu za svega 3.900, dinara.

Sve cene su formirane po osobi, na bazi polupansiona.

Rezervacije i kontakt telefoni

Svi zaniteresovani za boravak u hotelu Rtanj, smeštaj mogu rezervisati putem sledećih brojeva telefona

036-5471-090 ili 036-210000

I naravno onlajn putem sledećeg linka

KLIKNITE OVDE ZA REZERVACIJU HOTELA RTANJ

Lokacija

Hotel Rtnaj je smešten ispod vrha Mali Karaman, na nadmorskoj visini od 1786 metara. Nalazi se pored magistralnog puta. Uvučen je u šumi, a okružuje ga sjajan prirodni ambijent Kopaonika.

7.8 OCENA

Ocene, iskustva, komentari
Gostima se veoma sviđa lokacija hotela, odnosno to što se nalazi na samoj stazi Mali Karaman i što je ušuškan u planinskom ambijentu. Hranu hvale kao izvrsnu i odličnu jer ovaj hotel svakim danom pruža nešto novo u ponudi.

Hotel Rtanj je po mišljenju mnogih gostiju jedan od najboljih izbora kada je u pitanju smeštaj na Kopaoniku. Ovaj hotel se preporučuje ukoliko želite da uživate u Kamin Sali, restoranu Odžaklija, ili da izlazite direktno iz hotela na stazu.

Neki od komentara gostiju jesu da su cene izuzetno povoljne za ovakav hotel, poziciju i atmosferu, kao i da je enterijer samog hotela elegantan i glamurozan.

  • User Ratings (0 Votes) 0
Share.

Leave A Reply

error: Sadržaj je zaštićen !!