Hotel Hamburg, Smederevo

0

Svim ljubiteljima istorije poznato je da grad Smederevo nije nastao kao drugi gradovi koji su nastali iz sela ili nekih manjih naselja, već ga je izgradio Djurdj Branković  sa namerom da on bude prestonica. Bio je jedan od najznačajnih gradova tokom 14-og veka. I dan danas ostale su neke od zadužbina despota Brankovića, a razvijena privreda i brojne manifestacije razlog su velikoj posećenosti Smedereva. Njegovi gosti imaju širok izbor u ponudi hotela, a posebno se izdvaja hotel sa tri zvezdice „Hamburg“ koji je lako dostupan, eleganto uređen, modernog dizajna sa banket salom, restoranom, otvorenim bazenom i parkingom.

Nešto više o hotelu

Zbog sve većeg broja turista, ali i poslovnih ljudi ili pak onih željnih odmora koji posećuju ovaj gradić 2008-e godine sagrađen je hotel „Hamburg“ na površini od 1200 m2. Iako se ne nalazi u gradu već je izdvojen i udaljen šest kilometara od centra lako se pronalazi, a upravo ova lokacija omogućava gostima potpuni mir i tišinu radi bolje kocentracije za sve poslovne ljude i potpunog odmora koji prati miran san. Hotel nudi brojne sadržaje za sve goste, a vrhunska usluga, elegantan i moderan dizajn, ljubazno osoblje i pristupačne cene razlog su zašto ovaj hotel iz godine u godinu ima sve više posetilaca.

Hotel Hamburg

Smeštajni kapacitet

U okviru samog objekta nalazi se 14 soba koje imaju kapacitet od 29 gostiju. Hotel se vodi politikom da su svi gosti jednaki i zaslužuju isti tretman i s ‘toga u njemu nema razdvajanja na apartmane i deluks sobe već su sve sobe jednako sređene i dostupne svima.

Dizajn soba je prilično elegantan sa novim i modernim nameštajem lako dopadljivim na oko. U okviru njih nalazi se i kupatilo sa lepim rasporedom, uvek čisto bez vlage.  Kupatilo je prostrano i poseduje čak džakuzi kadu. Sve sobe su klimatizovane i poseduju LCD TV sa kablovskom, ormarom, besplatan WIFI i mini – bar. U njima se nalazi i radni sto, brojne dekoracije, grejanje, direktna telefonska linija, fen za kosu, noćni stočić i tepih.

Postoje sobe za pušaće odnosno nepušače.

Hotel Hamburg (2)

Ostale pogodnosti koje možete koristiti dok boravite u hotelu

Svi oni koji će u hotel doći sa autom nemaju razloga za brigu s’obzirom da im je na raspolaganju potpuno besplatno. Njegov kapacitet je 150 mesta, tako da i gosti koji dolaze na proslave ili seminare u okviru hotela neće morati da se brinu hoće li imati gde da se parkiraju.

Tokom letnjeg perioda možete se osvežiti u bazenu na otvorenom čije korišćenje za sve goste hotela je besplatno.

Hotel Hamburg (3)

Hotel pruža i vrhunske uslove za rad svim poslovnim ljudima, a moguće je održavanje različitih seminara, kongresa i prezentacija za čije organizovanje nećete morati da se brinete jer će profesionalno osoblje preuzeti sve na sebe.

U dvorištu nalazi se i bašta u kojoj se gosti mogu opustiti, a terase njihovih soba imaju pogled na prelep vrt u okviru hotela.

Recepcija radi non – stop, a pored usluga fotokopiranja dostupna vam je posluga u sobi, kao i uslužno pranje i peglanje vaše garderobe.

U hotel možete povesti i vašeg kućnog ljubimca, ali je neophodno da najpre obavestite recepciju hotela i obavestite ih o kojoj vrsti ljubimca je reč. Iako se njegov boravak neće naplaćivati, vi ste dužni da se brinete o njemu za vreme boravka u hotelu i da mu obezbedite hranu.

Restoran „Hamburg“ idealan za sve vrste slavlja

U okviru samog objekta nalazi se restoran „Hamburg“ kapaciteta do 130 mesta. Postoji mogućnost spajanja sa banket salom čiji je kapacitet 250 mesta. Njegov moderan enterijer, prostranost, osoblje i kunjiha koja će zadovoljiti svaki gurmanski zahtev razlog su zašto je ovo idealan prostor za svaki obrok. Savršen je za okupljanje porodice, rodbine, prijatelja, ali i poslovne ljude koji u njemu mogu na miru porazgovarati.

Hotel Hamburg (4)

Meni sadrži najpoznatija jela nacionalne i internacionalne kunjihe,a  na zahtev gosta moguć je i poseban meni sa nešto drugačijim obrocima od ponuđenih.

Što se tiče banket sale ona je najpogodija za velika slavlja poput svadbi jer zadovoljava sve potrebne uslove: moderan i prefinjen enterijer, različiti svetlosni efekti, prelepe dekoracije…

Konobari, kuvari i ostalo osoblje će Vam biti u potpunosti na raspolaganju u bilo kom trenutku, a sami u dogovoru sa njima možete izabrati onu dekoraciju i hranu koja vam najviše odgovara. Svaka proslava koja je održana u hotelu „Hamburg“ prilagođena je isključivo željama i potrebama njihovih gostiju.  Iako postoji standardna ponuda sa menijem i cenama za svadbe ona se može kombinovati sa Vašim željama i predlozima, tako da će sve proteći onako kako Vi želite.

Pored bogate trpeze u ponudi su i brojna alkoholna i bezalkoholna pića.

Za mladence hotel ima posebne pogodnosti, pa tako pored besplatne sobe za njih nudi i brojne popuste i druge zanimljive ponude za goste koji dolaze na proslavu.

Takođe, moguće je organizovati i neka druga slavlja, ali i seminare ili neki drugi vid poslovnih sastanaka.

Cenovnik i mogući popusti

Cena standardne jednokrevente sobe iznosi 2832,00 RSD, dok je standardna dvokrevetna sobe soba 3928,00 RSD. Dvokrevetne sobe koje imaju i uređenju terasu moguće je rezervisati po ceni od 4787,00 RSD. Sve cene su sa PDV-om, dok u isto nije uključena boravišna taksa koja iznosi 0,80 EUR po osobi.

Moguće je besplatno otkazivanje soba i to samo pet dana pre datuma koji je predviđen za Vaš boravak dok će se svako kasnije otkazivanje posebno naplatiti.

Hotel Hamburg (5)

Sva deca do dve godine starosti neće plaćati ni u slučaju kada se koristi dodatni krevet. Deca starosti od 7 do 12 godina platiće 8 EUR po krevetu. U slučaju da vam je potreban dodatni krevet za odraslu osobu, njegova cena biće 12,80 EUR.

Lokacija hotela

Iako će mnoge obeshrabiti činjenica da se hotel nalazi na periferi grada na 6 km od centra, oni koji žele miran san i potpuni odmor biće oduševljeni ovom lokacijom. Iako je nešto dalji od centra grada, postoji niz drugih stvari koji se nalaze u neposrednoj blizini hotela. Pa tako Salicinsko jezero se nalazi na samo 1,5 km, a reka Dunav na 2 kg. Najbliži super market jeste Idea koji je udaljen nekih tri kilometra.

Adresa hotela „Hamburg“ je:

Salinačka bb

11300 Smederevo, Srbija;

Radi lakšeg pronalaženja hotela preporučujemo Vam da pogledate sledeću mapu:

Rezervacija i kontakt telefon

Svi oni koji već sada znaju da žele da rezervišu boravak u ovom hotelu, to mogu uratiti veoma jednostavno klikom na sledeći link:

LINK ZA REZERVACIJU HOTELA

Za one druge kojima je potrebno više informacija ili pak žele se dogovore oko cene ili dovođenja kućnog ljubimca na raspolaganju je njihove kontakt telefone:

Fix: 026/41 50 555;

Mobilni: 065/54 84 484;

Informacije možete dobiti i elektronskom poštom, a potrebno je da pošaljete e-mail sa svim pitanjima na sledeće mailove: [email protected] i [email protected];

[review position="bottom"]
Share.

Leave A Reply