Hotel Panorama, planina Zlatar, Nova Varoš

0

Hotel ,,Panorama“ nalazi se na planini Zlatar, u opštini Nova Varoš. Izgrađen je davnih, šezdesetih godina, i veoma brzo postao jedan od omiljenih ugostiteljskih objekata širom Jugoslavije.

Danas hotel ,,Panorama“ ima dve zvezdice, i dalje je jedan od najznačajnijih hotela u Novoj Varoši.

Iako je možda u senci susedne planine, Zlatibor, ni Zlatar ne zaostaje mnogo za brojem turista, koji vole da borave na planinama. Šta više, kako je Zlatibor poslednjih nekoliko godina postao, na neki način, urbana sredina, turisti koji vole mirnija mesta i povoljniji smeštaj, radije biraju Zlatar.

Zato, ako želite da pobegnete u prirodu, odlučite se za planinu Zlatar i hotel ,,Panorama“, koji pored smeštaja nudi i bogat sadržaj svojim posetiocima.

hotel panorama, zlatar, planina, nova varoš

Sobe i smeštaj

Hotel ,,Panorama“ poseduje sedamdeset osam soba i dva apartmana, koji se nalaze na samom vrhu hotela. Na vama je samo da odaberete smeštajnu jedinicu koja odgovara vašim potrebama.

Sobe u hotelu ,,Panorama“ su delimično ili potpuno renovirane. U pitanju su klasične dvokrevetne sobe ili sobe sa francuskim ležajem. Delimično renovirane sobe mogu biti dvokrevetne ili trokrevetne, a najam ovih smeštajnih jedinica je nešto jeftiniji. Postoje posebne sobe, namenjene đačkim ekskurzijama, kao i za rekreativnu nastavu. Sve sobe poseduju zasebno kupatilo, radni sto, televizor sa kablovskom, internet i garderober.

Prijavljivanje u sobe vrši se prvog dana boravka, od četrnaest časova, dok se svi gosti moraju odjaviti do deset sati na dan odlaska. Gostima je na raspolaganju sobni servis, a doručak vam se može poslužiti i u sobi.

hotel panorama, sobe

Zabava: Nova Godina, bazen …

Razlog zbog kojeg se potencijalni gosti najradije odlučuju za hotel ,,Panorama“ svakako je zavoreni, olimpijski bazen. Bazen je dimenzija 13x8m, dok se dubina kreće od 1,15m do 1,5m, što ga čini pogodnim i za neplivače.

Svake godine, hotel ,,Panorama“ organizuje najluđe novogodišnje žurke, za sve one koji žele da uz bogat meni i neograničen izbor pića isprate staru i dočekaju novu godinu. Naravno za dobru atmosferu angažuju se najbolji bendovi, a menadžment hotela je spremio vredne nagrade za najbolji plesni par. Hotel nudi i povoljne pakete za goste koji ostaju nekoliko dana tokom novogodišnjih praznika.

hotel panorama, bazen

Dodatne pogodnosti

Restoran hotela ,,Panorama“ je kapaciteta do petsto mesta. Izgrađen je u dva nivoa. Ovde možete probati specijalitete specifične za zlatarski kraj, među kojima su jela od heljde, zlatarski sir i drugo. Takođe, u hotelskom restoranu možete organizovati proslave, venčanja, jubileje, rođendane i slične zabave. Za goste sa posebnim režimom ishrane obezbeđuje se zaseban meni. Ukoliko nemate vremena za doručak, zatražite od restoranskog osoblja da vam se spakuje lanč paket za poneti.

Za poslovne susrete tu je i kongresna sala hotela ,,Panorama“. Na korišćenje dobijate potrebnu audio i video opremu: platno, flip čart, internet, projektor … Kapacitet sale je sto mesta, premda hotel poseduje i manji, pres centar koji raspolaže sa pedeset mesta. Na poseban zahtev, hotel organizuje posluženje i dekoraciju.

Hotel poseduje veliki parking, namenjen svim gostima i posetiocima, koji je ujedno i besplatan. Parking mesto nije potrebno rezervisati unapred.

hotel panorama adresa, lokacija

Prava poslastica za ljubitelje sportova! U hotelu ,,Panorama“ nalaze se natkriveni tereni, sto za stoni tenis i pikado. Možte iznajmiti bicikl, na dan ili na sat.

A za prave ljubitelje avanture, tu je adrenalin park. U adrenalin parku se nalazi igralište sa, takozvanim zip lajnom, preprekama, cik cak gredicama, visećim kanapima sa stopom, paukova mreža, lijane i slično. Ovo je drugi po veličini adrenalin park u Srbiji i potpuno je bezbedan. Sve sprave su atestirane, o korisnicima adrenalin parka brinu profesionalni instruktori. Svi korisnici adrenalnin parka prvo prolaze obuku na takozvanom ,,Zemlja parku“. Ovo je svakako nešto što vredi isprobati, a da bi ste imali jasniju sliku šta je zapravo adrenalin park, pogledajte priloženi video zapis:

Recepcija hotela radi non stop. Ovde ćete pronaći i ostavu za prtljag i turistički desk. Gostima su na raspolaganju usluge pranja, peglanja i dnevna usluga pospremanja, kao i faks i fotokopir mašina. Za sve one koji žele da ponesu uspomenu na Zlatar i ,,Panoramu“ tu je suvenirnica.

Cenovnik

Priuštite sebi odmor u prirodi po povoljnim cenama. Za noćenje u dvokrevetnoj sobi sa doručkom u hotelu ,,Panorama“ ( po osobi i danu ) potrebno je izdvojiti 1680,00 dinara, za polupansion 2170,00, a za pun pansion samo 2560,00 dinara.

Za pezionere se nude još povoljniji uslovi, samo 1950,00 dinara za pun pansion.

Svi gosti hotela ,,Panorama“ ne plaćaju korišćenje sportskih terena, bazena, pikada …

Postoji opcija i za dnevni odmor, koji je u periodu između 12:00 i 18:00h, a cena je 1350,00 dinara.

Deca starosti do pet godina ne plaćaju smeštaj, dok mališani od pet do deset godina imaju popust između pedeset i sedamdeset posto.

U cene smeštaja nije uračunata boravišna taksa od 50,00 dinara i osiguranje od 15,00 dinara.

Za grupne posete dobija se poseban cenovnik, sa nižim cenama.

hotel panorama, cenovnik

Rezervacija, kontakt telefon, adresa, mapa, lokacija …

Ako želite da rezervišete svoj smeštaj u hotelu ,,Panorama“, učinite to jednostavnim klikom na sledeći link:

LINK ZA REZERVACIJU HOTELA

Adresa hotela je Babića brdo bb, 31320 Nova Varoš, Srbija. Hotel se nalazi na proplancima planine Zlatar, na nadmorskoj visini 1230m. Tri kilometra je udaljen od Nove Varoši.

Zašto posetiti Zlatar? Imate hiljadu razloga. Idealan je za zimske i planinske sportove. Ovde dolaze i ljudi narušenog zdravlja poput osoba sa povišenim pritiskom, kardiovaskularnim bolestima, dijabetesom … Ljubitelji gastronomije takođe dolaze na Zlatar, kako bi uživali u jedinstvenim ukusima i jelima, među kojima su zlatarski sir, pita od heljde i slično. Organizujte fakultativni izlet na Zlatarsko jezero, Uvac, posetite brojne manastire koji se nalaze u okolini, ili iskoristite priliku da vidite čuvene beloglave supove.

[review position="bottom"]
Share.

Leave A Reply