Hotel Balkan, Dimitrovgrad

0

Hotel ,,Balkan“ nalazi se u centru Dimitrovgrada, tačnije u delu grada poznatijem kao Čaršija. Ovo je sjajan ugostiteljski objekat za poslovne ljude, turiste i za osobe koji su na proputovanju.

Dimitrovgrad se nalazi skoro na samoj granici sa Bugarskom pa u hotel ,,Balkan“ često svraćaju putnici namernici koji su se uputili u Bugarsku ili Tursku. Ako je i vas put naveo u Dimitrovgrad, iz nekog razloga, neka vaš izbor što se tiče smeštaja bude hotel ,,Balkan“. Odlična usluga, udoban smeštaj, pristupačne cene i još mnogo toga pronaćićete u ovom hotelu.

Da bi ste imali jasniju sliku o kakvom se hotelu radi, pogledajte priloženu video prezentaciju:

Sobe i smeštaj

Što se tiče smeštajnih jedinica, hotel je veoma jednostavan. U ponudi su jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe. Ako vas je više, na primer dolazite porodično sa decom ili u većem društvu, sobe je moguće preurediti u četvorokrevetne, čak i petokrevetne.

Sobe poseduju sve što je potrebno jednom prosečnom gostu: internet, krevete sa udobnim dušekom koji garantuje miran san, telefon, funkcionalno kupatilo, televizor sa kablovskim kanalima. Svaka smeštajna jedinica ima izlaz na balkon. Veliki broj soba poseduje i klimu. Na vama je samo da se opustite i odmorite, nakon napornog dana.

Prijavljivanje u sobe je od četrnaest časova. Odjavljivanje se vrši na dan odlaska od deset do trinaest časova, što je u principu kasnije nego u većini hotela. Naravno, dostupan vam je sobni servis, kao i doručak u sobi, na poseban zahtev.

hotel balkan, dimitrovgrad

Dodatne pogodnosti

Gosti i posetioci hotela ,,Balkan“ mogu obedovati u hotelskom restoranu. Najbolji gastronomski specijaliteti iz ovog kraja vas čekaju u restoranu, uz veliki izbor toplih napitaka, alkoholnih i bezalkoholnih pića. Restoran je odlično mesto za početak vašeg dana. Uz omiljenu kafu i novine, sakupite potrebnu energiju za svoje obaveze ili putovanje. Tokom letnjih meseci, predlažemo da obedujete na restoranskoj terasi. Ukoliko žurite i nemate vremena za doručak, možete zatražiti da vam se spakuje lanč paket.

Hotel poseduje neobično uređenu konferencijsku salu, namenjenu za sve vrste poslovnih susreta, poput prezentacija, promocija, seminara, sastanaka, razgovora za posao, i tako dalje. Na korišćenje dobijate potrebnu audio i video opremu, a profesionalno osoblje je tu da vam pomogne oko potencijalnih tehničkih problema. Na zahtev klijenta, hotel može obezbediti zakusku i piće, tokom pauze. Ukoliko vi i vaši gosti imate potrebu da prespavate u hotelu, ,,Balkan“ vam nudi, posebne, povoljnije uslove smeštaja.

Ovo je odlično mesto za organizovanje različitih vrsta svečanosti, poput rođendana, jubileja, koktela, a pogovovo venčanja. Neka vaša svadba bude onakva kakvom ste je zamišljali čitavog života. Dovoljno je samo da svoje želje iznesete hotelskom osoblju, koje će se potruditi da vam vaš veliki dan ostane u najboljem sećanju. I vama i vašim gostima. Banket sala je kapaciteta dvesta mesta.

hotel balkan, cenovnik

,,Balkan“ je označen kao ,,pet friendly“ hotel, što znači da su vaši kućni ljubimci ovde dobrodošli. Za najmlađe goste, hotel je obezbedio igralište, kako bi se i mališani zabavili.

Svim gostima koji dolaze sopstvenim automobilom, obezbeđen je besplatan parking, koji se ne mora rezervisati unapred.

Na recepciji koja radi non stop, pronaćićete bilet servis, turistički desk i ostavu za prtljag. Tu je i suvenirnica, za sve one koji žele da ponesu sa sobom uspomenu na Dimitrovgrad. Iskoristite usluge pranja, hemijskog čišćenja, buđenja, fotokoporanja, a po potrebi i faks. Ljubazno osoblje će vas ugostiti na srpskom i engleskom jeziku.

Cenovnik i cene smeštaja

Hotel ,,Balkan“ je veoma povoljan. Cene se kreću, od prilike, već od 1800,00 dinara po osobi i noćenju. U cenu smeštaja je uračunat doručak, ali se doplaćuje boravišna taksa u iznosu od 0,5 evra po osobi.

hotel balkan, sobe, smeštaj

Deca starosti do dvanaest godina imaju pravo na besplatan boravak, ukoliko dele krevet sa svojim roditeljima ili pratiocima.

Rezervacija, kontakt telefon, adresa, mapa, lokacija …

Ako želite da rezervišete smeštaj u hotelu ,,Balkan“ u Dimitrovgradu, učinite to odmah sada, klikom na priloženi link:

LINK ZA REZERVACIJU HOTELA

Adresa hotela je Balkanska 18, 18320 Dimitrovgrad, Srbija. Ukoliko imate neku nedoumicu, pozovite broj telefona 010 / 363 566 .

Šta posetiti u Dimitrovgradu, ako ostajete par dana duže? Hotel ,,Balkan“ organizuje izlete do kanjona reke Jerme i manastira Poganovo, za sve ljubitelje prirodnih lepota. Predlažemo i posetu manastiru svetog Kirika i Julite. U pitanju je jedan od manastira koji se nalaze na najvećoj nadmorskoj visini u Srbiji ( 1004m ).

Bugarska granica je udaljena dva kilometra, a od međunarodnog puta E80 vas deli samo osamsto metara.

[review position="bottom"]
Share.

Leave A Reply