Hotel Dunav, Sremski Karlovci

0

Hotel Dunav se nalazi u jednom od najlepših gradova Srbije, Sremskim Karlovcima, na samoj obali reke Dunav. Njegov enterijer i eksterijer su uređeni sa ukusom, a lokacija ovog fenomenalnog hotela je zaista fantastična. Hotel Dunav se odlikuje sa izuzetnom saobraćajnom povezanošću, a takođe se nalazi i u blizini velikih gradskih centara. Ukoliko se opredelite da svoj odmor porovedete u hotelu Dunav, dočekaće vas uvek nasmejano, ljubazno i profesionalno osoblje, koje će ispuniti sve vaše želje i učiniti da odmor u ovom hotelu za vas postane nezaboravan. Ovaj hotel svojim gostima pruža na raspolaganje veliki broj atraktivnih i kvalitetnih sadržaja, kako za starije tako i za svoje najmlađe goste. U ovom hotelu provešćete veoma kvalitetan odmor, a kući ćete se vratiti odmorni i zadovoljni. Hotel-Dunav-Sremski Karlovci

Smeštajni kapaciteti kojima raspolaže hotel Dunav

Sve sobe hotela Dunav pružaju mir i udobnost. Kreveti su jako udobni tako da ćete u ovom hotelu imati lak i miran san. Sobe su jako tihe, tako da se u njima uvek možete dobro odmoriti.

Hotel-Dunav-sobe

Hotel Dunav poseduje sobe koje su veoma kvalitetno opremljene ali su i  klimatizovane. One poseduju mini bar, sef, televizor i omogućavaju pristup internetu. Hotel Dunav svojim gostima na raspolaganje pruža izbor pušačkih i nepušačkih soba.

Hotel Dunav poseduje jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe, a tu su naravno i apartmani koji predstavljaju najluksuzniju ponudu ovog hotela i namenjeni su svakako gostima koji od svog odmora očekuju nešto više.

Gastronomska ponuda

Specijaliteti koji se spremaju u resotranu hotela Dunav su izuzetno kvalitetni i ukusni, a zadovoljiće ukuse čak i onih najprobirljivijih gostiju. U hotelskom restoranu možete uživati u ukusima kako slanih tako i slatkih specijaliteta. Na raspolaganju vam je širok izbor raznih alkoholnih i bezalkoholnih pića.

Hotel-Dunav-restoran

Restoran hotela Dunav odiše u starom nacionalnom stilu i raspolaže sa ukupno devedeset mesta. U njemu možete probati raznovrsna jela domaće kuhinje kao što su jela sa roštilja, riba, riblji specijaliteti, ali pored domaće kuhinje možete probati i različita jela internacionalne kuhinje.

Hotel raspolaže ujedno i sa svečanom salom koja je vrlo pogodna za organizovanje svadbi, rodjendana i drugih različitih svečanih prilika. Svečana sala raspolaže sa petsto mesta.

U toplim i divnim letnjim mesecima možete uživati na otvorenom prostoru. Hotel Dunav poseduje dve terase, veliku koja raspolaže sa trista mesta i nalazi se iznad vode i druga mala koja raspolaže sa sto dvadeset mesta i ona se nalazi na samoj obali.

Hotelski banket servis će ispuniti sve vaše želje i zahteve, kako bi vi bili zadovoljni.

Hotelski sadržaji

Hotel Dunav raspolaže sa malom salom, velikom seminar salom i Dunav salom. Sve sale poseduju kvalitetnu opremu koja je neophodna za uspešno obavljanje svih vrsta seminara i sastanaka.

Ukoliko ste ljubitelj plivanja, hotel Dunav je pravi izbor za vas. Pored kvalitetnih sadržaja, hotel poseduje i otvoreni bazen, gde možete se možete osvežiti i uživati u toplim letnjim mesecima.

Hotel-Dunav-bazen

U okviru hotela nalaze se kazino i sala za bilijar.

Hotel-Dunav-bilijar

Hotel Dunav nudi usluge iznamljivanja bicikala, a takođe organizuje i razne izlete i obilaske u okolini, degustaciju vina i izlete brodom po Dunavu.

U zajedničkim prostorijama hotela dostupan je besplatan bežični internet.

U okviru hotela nalazi se besplatan parking.

Cenovnik hotela Dunav

Jednokrevetna soba u hotelu Dunav koštaće vas 3.850,00 dinara.

Cena dvokrevetne sobe iznosi 4.450,00 dinara, dok cena trokrevetne sobe iznosi 6.170,00 dinara.

Apartman će vas koštati 5.200,00 dinara, dok je porodični apartman najskuplji i njegova cena iznosi 7.530,00 dinara.

Lokacija hotela

Hotel Dunav se nalazi na samo 400 metara od centra Sremskih Karlovaca, u veoma mirnom i prirodnom okruženju. Novi Sad je od hotela udaljen 12 km, dok je beogradski aerodrom udaljen 60 km.

Tačna adresa hotela jeste

Dunavska 5

21205 Sremski Karlovci

Vojvodina, Srbija

Rezervacije i kontakt telefoni

Ukoliko želite da provedete nezaboravan i fantastičan odmor u hotelu Dunav, smeštaj možete rezervisati putem sledećeg broja telefona

+381 (0)21 884 008

Ili putem sledećeg linka

LINK ZA REZERVACIJU HOTELA

[review position="bottom"]
Share.

Leave A Reply