Hotel Alfa, Jagodina

0

Hotel ,,Alfa“ nalazi se na periferiji Jagodine. Ovaj luksuzni ugostiteljski objekat, smešten je kraj Velike Morave a gostima nudi brojne pogodnosti za odmor i relaksaciju.

Jagodina je poslednjih nekoliko godina obogatila svoju turističku ponudu, tako da se stvorila i potreba za većim brojem hotela i hostela. ,,Alfa“ hotel sagrađen je sa namerom da zadovolji potrebe gostiju koji žele da pobegnu od gradske buke i uživaju u ambijentu, s obzirom da se nalazi u mirnom okuženju.

U pitanju je relativno mlad hotel, izgrađen 2012. godine, kategorisan sa tri zvezdice.

Ljubazno osoblje i vlasnik hotela, gospodin Radovan Vasić, učiniće vaš boravak u ovom turističko – sportskom kompleksu nezaboravnim.

Hotel ,,Alfa" nalazi se nadomak Jagodine. Nudi udoban smeštaj i brojne pogodnosti.

Hotel ,,Alfa“ nalazi se nadomak Jagodine. Nudi udoban smeštaj i brojne pogodnosti.

Smeštaj i sobe

Smeštaj u hotelu ,,Alfa“ prilagođen je potrebama savremenog turiste ili poslovnog čoveka. Možete birati između pedeset devet soba ili tri luksuzna apartmana. U ponudi je i opcija za dnevni odmor. Takođe, u zavisnosti od vaših potreba i mogućnosti, možete birati između noćenja sa doručkom i polupansiona.

Kada je reč o standardnim sobama, na raspolaganju su vam jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe. Sve su opremljene sa udobnim krevetima, internet signalom, mini barom, telefonom, televizorom sa velikim brojem kablovskih kanala .

Hotelski apartmani su moderno uređeni u prijatnim bojama. Naravno, poseduju odvojeni dnevni boravak i spavaću sobu sa velikim krevetom. Hotelski apartmani poseduju i klimu.

Prijavljivanje u sobe vrši se od četrnaest sati, a odjavljivanje do podne. Sobni servis je na raspolaganju svim gostima i radi do ponoći.

Kakve sobe i apartmane nudi hotel ,,Alfa"?

Kakve sobe i apartmane nudi hotel ,,Alfa“?

Zabavni program: proslava svečanosti, doček Nove Godine…

U ovom velelepnom zdanju možete organizovati sve vrste svečanosti, poput proslave venčanja, jubileja, rođendana, koktela, matura i drugih svečanosti. Proslave se organizuju u svečanoj sali, kapaciteta trista pedeset mesta. Prepustite profesionalnom osoblju da organizuje vašu svečanost uz bogat meni i veliki izbor pića.

,,Alfa“ svakog 31. decembra organizuje doček Nove Godine, kao i proslave za doček Srpske Nove Godine. Za dobru zabavu o kojoj će se pričati mesecima, zaduženi su najbolji bendovi, koji atmosferu dovode do usijanja.

Organizujte svoju proslavu u hotelu ,,Alfa".

Organizujte svoju proslavu u hotelu ,,Alfa“.

Dodatne pogodnosti

Prefinjeni gastronomski ukusi, kao i najbolja pića čekaju vas u etno restoranu. Restoran ima izlaz na balkon i pogled na reku. Kapacitet restorana je trista mesta. Ovde vas čekaju omiljeni nacionalni specjaliteti Pomoravlja.

Pored sale za svečanosti, hotel poseduje i salu za poslovne susrete, poput sastanaka, prezentacija, promocija i slično.

Za opuštanje i uživanje, iskoristite usluge spa centra. Ukoliko vam je potrebno ulepšavanje, posetite hotelski salon lepote. Za dodatno uživanje, tu su još sauna, đakuzi, slana soba, veliki izbor masaža, tople kupke. Ako ste navikli na fizičku aktivnost, poslužite se hotelskom teretanom, koja poseduje savremenu fitnes opremu. Velnes centar hotela ,,Alfa“ nudi popuste pri plaćanju za grupne posete ili firme.

U sklopu hotela ,,Alfa“ su dva bazena: veliki oplimpijski bazen i manji dečiji. U dečijem bazenu postoje i tobogani. Pored bazena je veliki prostor za sunčanje, kao i ležaljke i suncobrani. Korišćenje bazena je besplatno za sve goste hotela.

hotel alfa, adresa

Što se tiče prevoza, hotel organizuje transfere po potrebi, a možete iznajmiti automobil, ukoliko više volite da vozite sami. Tu je i mini bus, takođe na usluzi za goste hotela, ali i mogućnost iznajmljivanja bicikala. Ako dolazite sopstvenim prevozom, na raspolaganju vam je i veliki parking koji je besplatan i pod video nadzorom. Parking nije potrebno rezervisati unapred.

Recepcija radi non stop, na usluzi su vam faks, fotokopiranje, sef za dragocenosti …

Cenovnik

,,Alfa“ hotel je veoma povoljan, tako da se ovde cene smeštaja kreću već od 1800,00 dinara po osobi. Za doručak treba doplatiti još 200,00. Cena polupansiona po osobi i noćenju iznosi 2400,00, dok se za pun pansion mora izdvojiti 2900,00.

Najam apartmana je, naravno, skuplji. Samo noćenje će vas koštati 2200,00 dinara, a za doručak treba doplatiti još 200,00. Polupansion u apartmanu je 2900,00, dok za pun pansion treba izdvojiti 3400,00 dinara.

Na pomenute iznose doplaćuje se boravišna taksa od 100,00 dinara.

Što se tiče spa paketa, cene se kreću od 1200,00 do 12000,00 dinara, dok je za masaže potrebno izdvojiti od 600,00 do 3000,00 dinara.

hotel alfa, cenovnik

Ako koristite teretanu, cena dnevnog treninga je 200,00 dinara. Mesečna pretplata je između 1500,00 i 2000,00 dinara, u zavinsnosti od toga šta od fitnes opreme želite da koristite.

Rezervacija, kontakt, telefon, adresa, mapa, lokacija …

Potreban vam je odmor i želite da pobegnete od buke, stresa i svakodnevnih obaveza. Zašto ne bi ste već sada rezervisali smeštaj u hotelu ,,Alfa“ i to jednostavnim klikom putem sledećeg linka:

LINK ZA REZERVACIJU HOTELA

Adresa hotela je Končarevo bb, 35219 Končarevo, Srbija. Dodatne informacije možete dobiti na telefon 035/280-085 ili pošaljite svoje pitanje na mejl [email protected].

Hotel je okružen zelenilom, udaljen pet kilometara od centra Jagodine. Manje od deset minuta vožnje vas deli do jagodinskog akva parka, muzeja voštanih figura, Zoo vrta. Obavezno idite, na bar jedan fakultativni izlet, jer je okolina Jagodine veoma interesantna. Možete posetiti Resavsku pećinu ili neki od mnogobrojnih manastira koji su stari i po nekoliko vekova.

[review position="bottom"]
Share.

Leave A Reply