Hotel Golubački grad, Golubac

0

Hotel ,,Golubački grad“ nalazi se, kako mu samo ime kaže, u Golubcu. Smešten je na obali Dunava, sa baštom koja ima pogled na reku. Odmah do hotela je Dunavski kej. Hotel se nalazi u mirnom delu grada, idealnom za šetnju, odmor i rekreaciju.

Golubac je grad sa burnom istorijom, koji je svedočio mnogim događajima. Zato danas čuva brojne kulturno istorijske spomenike, među kojima je i Golubačka tvrđava. Ako želite da posetite neki interesantan grad u Srbiji, dođite baš u Golubac, u tom slučaju neka vaš izbor, što se tiče smeštaja bude ,,Golubački grad“.

Ovaj ugostiteljski objekat, nije idealan samo za turiste, već i za poslovne ljude, kao i putnike na proputovanju, zbog svoje lokacije koja ga magistralnim putem spaja sa Đerdapom i Rumunijom. Zbog povoljnog smeštaja, u ,,Golubački grad“ dolaze đačke ekskurzije i sportisti koji su na pripremama.

hotel golubački grad, golubac

Smeštaj i sobe

Ovaj hotel moderne arhitekture vam nudi pedeset soba na raspolaganju. U svakoj smeštajnoj jedinici nalazi se klima, televizor sa velikim brojem kablovskih kanala, internetom … Pojedine sobe imaju radni sto i izlaz na terasu. Svaka soba ima funkcionalno kupatilo sa kadom, a gostima su na raspolaganju i peškiri.

Za ljubitelje luksuznijeg i komfornijeg smeštaja tu je i hotelski apartman.

Prijavljivanje u sobe je od dvanaest sati, dok se svi gosti moraju odjaviti u periodu od sedam ujutru do dvanaest sati popodne. Naravno, na raspolaganju vam je i sobni servis.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dodatni sadržaj

U ,,Golubačkom gradu“ možete iznajmiti bicikle i automobile. Ako niste vozač, hotel pruža mogućnost transfera uz doplatu. Za goste koji dolaze sopstvenim prevozom obezbeđen je parking, koji je besplatan i nije potrebno rezervisati ga unapred.

Iskoristite usluge pranja, buđenja, peglanja, čišćenja cipela, faks, fotokopiranje, dnevnu uslugu pospremanja.

Za obedovanje tu je hotelski restoran, kao i poseban a la carte restoran. Ovde vas čekaju ukusni specijaliteti po kojima je golubački kraj poznat, a dobar obrok zalijte sa još boljim pićem, pošto je u ponudi restorana veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih napitaka. Za prvu jutranju kafu, tu je hotelski bar. U hotelskom baru, možete i popiti piće, uz neobavezni razgovor sa prijateljima i poslovnim partenrima.

Verovatno najlepši užitak u hotelu pruža terasa sa pogledom na Dunav. Gosti hotela ,,Golubački grad“, najradije borave ovde u letnjim mesecima.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Za vaše poslovne susrete, tu je konferencijska sala, gde možete održati sastanke, prezentacije, promocije, koktele, seminare … Na korišćenje dobijate potrebnu audio i video opremu, a profesionalno osoblje je tu da vam pomogne oko potencijalnih poteškoća.

Poslovni put ili godišnji odmor nisu razlog zašto bi trebalo da pauzirate sa svojim sportskim aktivnostima. Zato ,,Golubački grad“ poseduje teretanu sa savremenom fitnes opremom za vežbanje. Za ljubitelje sporta i igara na sreću tu je i sportska kladionica, ali i sadržaji za sportove na vodi, stoni tenis, pecanje …

Cenovnik i cene smeštaja

U pitanju je veoma povoljan hotel. Cene smeštaja u ,,Golubačkom gradu“ kreću se već od 2100.00 dinara, sa doručkom. Na pomenutu cenu se dodaje boravišna taksa, u iznosu od 0.4 evra po danu i osobi.

hotel golubački grad, cenovnik

Za duže boravke, gosti imaju određene popuste i povlastice. Na primer, ako dolazite u Golubac na vikend, hotel ,,Golubački grad“ vam nudi dva puna pansiona po ceni od 5520.00 dinara ili dva polupansiona po ceni od 4560.00 dinara. Cene su za jednu osobu.

Gosti koji ostaju sedam dana, a žele pun pansion mogu odsesti u ,,Golubačkom gradu“ po ceni od 19320.00 dinara. Za polupansion u trajanju od sedam dana treba izdvojiti 15960.00 dinara.

Dnevni boravak je takođe u ponudi ,,Golubačkog grada“, a iznosi 1200.00 dinara, za dve osobe.

Za penzionere i grupne posete odobravaju se određeni popusti.

Rezervacija, kontakt telefon, adresa, mapa, lokacija …

Potencijalni gosti koji bi da odsednu u hotelu ,,Golubački grad“, mogu da rezervišu svoj smeštaj putem sledećeg linka:

LINK ZA REZERVACIJU HOTELA

hotel golubački grad, lokacija

Adresa hotela je Golubački trg 4, 12223 Golubac, Srbija. Sve dodatne informacije možete dobiti na broj telefona 012/678 207 ili pošaljite mejl na [email protected] , a ljubazno osoblje će vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Što se tiče samog Golupca, grad je prepun raznih znamenitosti. U blizini su Đerdapska klisura i Lepenski vir. U gradu se nalazi čuvena Golubačka tvrđava, izgrađena još u četrnaestom veku. Pored hotela je park, sa sportskim terenima. Posetite još manastir Tumane, selo Dobra, isposnicu Zosima Sinajita, česmu poljskog heroja Zaviše Crnog, crkvu svetog Nikole i još mnogo toga.

[review position="bottom"]
Share.

Leave A Reply