Hotel Plava Laguna, Ćuprija

0

Hotel ,,Plava laguna“ smešten je na obali reke Ravanice, u Ćupriji. U pitanju je manji ugostiteljski objekat, sa odličnim restoranom i udobnim sobama. Okružen je prirodom i zelenilom.

Sam hotel nalazi se u blizini autoputa E75. Zato ovde često svraćaju i gosti koji su na proputovanju ka Grčkoj, Bugarskoj ili Turskoj. ,,Plava laguna“ je odlično mesto gde možete odmoriti, pa nastaviti sutradan sa putovanjem do svoje ciljne destinacije.

Sobe i smeštaj

Na raspolaganju vam je deset smeštajnih jedinica. Dve jednokrevetne, dve dvokrevetne sobe sa razdvojenim krevetima, pet dvokrevetnih soba sa francuskim ležajem i jedan luksuzni apartman sa đakuzi kadom. Sve prostorije su uređene modernim nameštajem u prijatnim bojama.

hotel plava laguna, cuprij, srbija

U sobama i apartmanu hotela ,,Plava laguna“ dostupan vam je internet, LCD televizor sa velikim brojem kablovskih kanala, klima, telefon… Sobe poseduju i radni sto, što ,,Plavu lagunu“ čini odličnim izborom hotela za poslovne ljude. Svaka smeštajna jedinica ima zasebno kupatilo sa tuš kabinom ( odnosno đakuzi kadom u apartmanu ), fenom za kosu, peškirima …

Prijavljivanje u sobe vrši se od petnaest časova, dok je odjavljivanje poslednjeg dana, od sedam ujutru, do, najkasnije, dvanaest popodne. Tu su još i usluge sobnog servisa, a možete poručiti i da vam se doručak donese u sobu.

Dodatne pogodnosti

Ponos ,,Plave lagune“ je restoran, neobično prijatnog enterijera, sa izlazom na terasu. Uređen je u kombinaciji modernog i tradicionalnog. Kulinarski tim je spreman da izađe u susret svim vašim gastronomskim željama. Iskoristite priliku da probate jela nacionalne kuhinje specifične za Ćupriju i okolinu. Pored velikog izbora alkohonlih i bezalkoholnih pića, restoran hotela ,,Plava laguna“ vam nudi i prefinjena vina srpskog i francuskog porekla. U letnjim mesecima iskoristite priliku da obedujete na restoranskoj terasi sa pogledom na reku. Kapacitet restorana sa terasom je sto dvadeset mesta.

hotel plava laguna, smeštaj, sobe

Za goste i posetioce hotela je obezbeđen veliki parking, koji je besplatan i nije potrebno rezervisati ga unapred. Gostima koji nemaju prevoz, hotel nudi usluge transfera.

Najmlađi posetioci ,,Plave lagune“ mogu se zabaviti na dečijem igralištu, koje je u sklopu hotela.

Recepcija hotela radi non stop. Ovde ćete naći i ostavu za prtljag, kao i sef za dragocenosti. Ljubazno osoblje će vas ugostiti na srpskom, engleskom i francuskom jeziku. Dostupne su vam i razne usluge: pranje, peglanje, faks, fotokopiranje, hemijsko čišćenje, dnevna usluga pospremanja.

hotel plava laguna, adresa

Cenovnik

Smeštaj u hotelu ,,Plava laguna“ je izuzetno povoljan. Cene noćenja po osobi se kreću već od dve hiljade dinara. Naravno, cena zavisi od tipa sobe u kojoj odsedate, broja osoba koji dele smeštajnu jedinicu, i tako dalje.

U cenu smeštaja je uključen doručak, PDV i boravišna taksa u iznosu od 0,7 evra.

Za decu mlađu od dve godine, boravak je besplatan, a obezbediće im se krevetac za spavanje. Za decu starosti do dvanaest godina, naplaćuje se samo dodatni krevet u iznosu od deset evra.

Rezervacija, kontakt, telefon, adresa, mapa, lokacija …

Hotel ,,Plava laguna“ nalazi se na adresi Ravanička 4a, 35230 Ćuprija, Srbija. Dodatne informacije možete dobiti na broj telefona 035/8470-958 ili pošaljite mejl na [email protected] . Odgovor ćete dobiti u najkraćem mogućem roku.

hptel plava laguna, cenovnik

Preostaje vam samo da rezervišete svoj smeštaj u ,,Plavoj laguni“, a to možete učiniti odmah sada, klikom na sledeći link:

LINK ZA REZERVACIJU HOTELA

Oni koji planiraju da ostanu malo duže u Ćupriji, mogu organizovati fakultativni izlet do manastira Ravanica, sela Ivankovac gde se odigrao veliki boj u Prvom srpskom ustanku, a trideset šest kilometara od hotela je i Resavska pećina.

Dva minuta hoda vas deli od pošte u Ćupriji, a desetak do centra grada. Autobuska stanica je udaljena oko dva kilometra.

[review position="bottom"]
Share.

Leave A Reply