Hotel Ženeva Lux, Kragujevac

0

Kragujevac je četvrti po veličini grad u Srbiji, predstavlja srce Šumadije i jedan od najjačih industrijskih i administrativnih centara u Srbiji sa bogatom istorijom i kulturom zbog čega ga u toku godine posedi veliki broj turista. Turisti koji posećuju grad najradije za smeštaj biraju hotel „Ženeva Lux“ najluksuzniji hotel Šumadije. Ovaj hotel poseduje bogatu tradiciju kakvu nema mnogo ugostiteljskih objekata u našoj zemlji. Poseduje četiri zvezdice, a jedan je od retkih hotela koji se iz godine u godinu renovira i stalno je u toku sa najnoviijim trendovima i zahtevima gostiju.

Za sve one koji žele da provedu nezaboravan odmor u dobro opremljenom i jedinstvenom hotelu gde će ih ugostiti vrhunski obučeno i ljubazno osoblje hotel „Ženeva Lux“ predstavlja pravi izbor.

Istorija i razvoj hotela

Porodica Popović je 1994-te godine otvorila restoran koji je najpre nazvala „Ženeva“ iz dubokog poštovanja prema prethodnom vlasniku objekta koji je dugi niz godina radio u Ženevi. Veoma brzo izdvojio se kao jedan od vodećih ugostiteljskih objekata u Kragujevcu što je dodatno moteivisalo vlasnike da nastave sa razvojem restorana koji je prerastao u istoimeni hotel 2000-te godine. Devet godina kasnije hotel je ponovo renoviran, potpuno modernizovan i proširen. Hotel je ubrzo dobio četiri zvezdice i proširio se na više od 3000 kvadrada.

Hotel Zeneva Lux (1)

Vlasnike koji su uspeli od hotela da stvore sinonim za kvalitet to nije sprečilo da nastave sa razvojem hotela, tako da trenutno je u planu proširenje hotela dodavanjem novih smeštajnih jedinica i otvaranjem Spa i Wellness centra.

Smeštajni kapacitet „Ženeve lux“

Hotel zaista ima raznoliku ponudu soba sa čak 650 smeštajnih jedinica koje su podeljenje na apartmane i sobe različitih veličina i usluga. Sve prostorije su opremljenje modernim sadržajem, udobnim nameštajem, savremenim dijaznom, a neke od njih poseduju i veoma prostranu terasu.

Apartmani kao i sobe sadrže kupatilo koje je potpuno opremljeno besplatnim toaletnim priborom i poseduje jakuzzi kadu. Pored kreveta, ormara i radnog stočica u njima se nalaze veoma lepi dekorativni ukrasi, tepih, sef, TV sa DVD plejerom, grejanje i klima.

Hotel Zeneva Lux (4)

U ovom objektu postoje isključivo superior sobe, dok se apartmani dele na junior, elegant i exclusive. Mogu biti jednokrevetni, dvokrevetni ili trokrevetni, a nepostoji maksimalni kapacitet i postoji mogućnost dodavanja ležajeva u svim navedenim prostorijama.

Višenamenski restorani

U okviru samog objekta nalaze se dva restorana u kojima svi gosti mogu uživati u kvalitetnom i ukusnom obroku.

Restoran „Superior“ kapciteta do 650 mesta predstavlja savršeno mesto za sve vrste velikih događaja. Idealan je za velike firme kojima je potreban veliki i prostran prostor za određene konferencije ili seminare,  a kako je potpuno tehnički opremljen odnosno poseduje svu potrebnu prateću opremu (projektor, platno, ozvučenje, mikrofon, flip… ) moćićete u njemu da održavate i prezentacije.

Više funkcionalan je pa ga je tako moguće iznajmiti za svadbe, dečije rođendane i druge proslave. Idealno je mesto za organizovanje dečije igraonice sa vatrometom, animatorima, fotografima, limuzinom i slično. Često i sam hotel priređuje različita slavlja ili žurke na kojima veoma često nastupaju neka od najzvučnijih imena sa naše estrade.

U meniju postoje dve ponude, jedna je specijalno napravljenja za svadbe, dok je druga idealna za goste hotela i neke manje proslave. Vi naravno i sami možete učestvoti u pravljenju jelovnika i izabrati bilo koje jelo iz domaće ili internacionalne kuhinje.

Restoran „Lux“ ima kapacitet do 360 mesta, a u zavisnosti od rasporeda stolova zavisiće i broj mesta. Veoma je sofisticiran, poseduje šarenolik meni, a osoblje hotela izaćiće Vam u susret. Moguće je njegovo izajmljivanje i za organizovanje dočeka Nove Godine, a kako je potpuno video i audi opremljen mogu ga koristiti i poslovni ljudi za potrebe svog preduzeća.

Bogati hotelski sadržaji

Budite sigurni da će Vaš boravak u ovom hotelu biti nezaboravan. Za to će se pobrinuti profesionalno i ljubazno osoblje koje pored sprskog savršeno govori i engleski jezik.

Hotel nudi mogućnost iznajmljivanja limuzina i kočija.

Za sva vaša slavlja moguće je i angažovanje fotografa i kamermana.

Pored room servisa koji je dostupan dvadeset četiri sata dnevno, dostupne su vam i usluge pranja i peglanja odela.

Hotel Zeneva Lux (3)

Besplatan WIFI prekriva celo područje hotela, a gosti mogu koristiti parking potpuno besplatno.

U njemu postoje i zvučno izlovane sobe za sve one koji žele potpuni mir. Takođe postoje sobe za nepušače.

Svim gostima na raspolaganju je i prelepa terasa fenomenalno uređenja kao i veoma živopisna bašta koja je sjajna za one koji vole da provode vreme u prirodi.

U hotel nije moguće dovoditi kućne ljubimce.

Cenovnik hotela „Ženeva lux“

Poput ostalih hotela sa četiri zvezdice i ovaj pruža jedinstvnu uslugu i vrhunski ugođaj po nešto višim cenama koje ne može da priušti svako.

Najjeftinija jeste jednokrevetna superior soba koju možete rezervisati po ceni od 6000,00 RSD za jedno noćenje. U cenu je uključen i doručak na bazi švedskog stola.

Jednosoban junior apartman  če Vas koštati 8000,00 RSD, dok cena za dve osobe iznosi 10000,00 RSD, a za tri 12000,00 RSD.

Elegent apartmani su nešto skuplji i cena za jednu osobu je 1000,00 RSD.

Najskuplji i najluksuzniji jesu exclusive apartmani čija cena za jednu osobu iznosi 13000,00 RSD. Za dve osobe ćena će biti 17000,00 RSD, dok trokrevetni apartmani ovog tipa su 19000,00 RSD.

Deca do jedne godine starosti neće plaćati boravak u hotelu. Moguće je koristiti i dodatni ležaj u sobama, ali je za to neophodno tražiti dozvolu hotela i ona će se dodatno naplatiti.

Rezervacije i kontakt telefoni

Ukoliko želite da sebi priuštite luksuzan odmor dostojan kraljeva onda je ovaj hotel pravi izbor za Vas. Sve dodatne informacije, posebne pogodnosti, pravilnik hotela i mogućnost popusta možete dobiti pozivom na njihov kontakt telefon:

034/356 100

ili slanjem e-maila na adresu:

office@zenevalux.com ;

U slučaju da već sada želite da rezervišete Vaše msto u hotelu, to možete uraditi klikom na sledeći link:

LINK ZA REZERVACIJU HOTELA

Lokacija i adresa hotela

Smešten u srcu Šumadije,  800 metara od centra Kragujevca i 500 metara od autoputa hotel „Ženeva Lux“ je lako pronaći i idealno je mesto za odmor jer upravo boraveći u njemu lako i brzo možete obići ovaj grad i posetiti sve njegove znamenitosti.

Tačna adresa hotela je:

Slobode bb

34000 Kragujevac, Srbija;

RelatedPost

8.9 OCENA

„Ženeva lux“ je izuzetno funkcionalan, prostran i luksuzan hotel idealan za svakog ko sebi želi da priušti najbolje. Hrana je odlična, broj smeštajnih jedinica veliki zbog čega ima uvek dostupnih soba. Sobe su čiste i udobne, a osoblje veoma ljubazno i spremno da Vam u bilo koje doba izađe u susret. Velika mana hotela je što nema lift pa je tako osobama sa invaliditetom praktično onemogućen boravak u istom.

  • Cistoća 8.8
  • WIFI 8.4
  • Terasa i bašta 9.4
  • Lokacija 8.8
  • Osoblje 9.2
  • Odnos cene i kvaliteta 9
  • User Ratings (0 Votes) 0
Share.

Leave A Reply

error: Sadržaj je zaštićen !!