Hotel Rex, Beograd

0

Hotel ,,Reks“ sa tri zvezdice, nalazi se u Beogradu i uzdiže se na šest spratova. Bilo da dolazite u Beograd zbog posla ili turistički, ovaj hotel vam nudi udoban smeštaj, odličnu hranu i sjajnu uslugu. Ljubazno osoblje je tu da vas ugosti i izađe u susret svim vašim željama.

Nalazi se u samom srcu Beograda, nedaleko od Knez Mihajlove ulice, tako da je odličan za sve turiste koji bi da istraže srce Beograda. I ljubitelji noćnog provoda, ovde mogu iznajmiti sobe jer je hotel blizu Savamale, koja je poznata po klubovima i splavovima na kojima je dobar provod zagarantovan.

Najpre pogledajte video prezentaciju hotela ,,Reks“:

Sobe i smeštaj

,,Reks“ vam nudi tri vrste smeštaja: klasične sobe, superior sobe i junior apartmane. Sve smeštajne jedinice sadrže: dobro snabdeven mini bar, LCD televizor sa velikim brojem kablovskih kanala, sef, klimu, besplatan internet, zasebno kupatilo sa tuš kabinom, toaletnim priborom i fenom za kosu. Takođe dostupne su vam i dodatne usluge poput sobnog servisa.

Klasične sobe su prijatnog enterijera, uređene u pastelnim bojama.

Superior sobe su smeštene na gornjim spratovima, garantuju vam privatnost i udobnost. Takođe su uređene u pastelnim bojama koje deluju umirujuće.

Gosti koji vole nešto luksuzniji i komforniji smeštj, mogu odabrati junior apartman. Apartman je podeljen na spavaći deo i dnevni boravak, a sadrži i kupatilo sa kadom.

Prijavljivanje u sobe vrši se od četrnaest sati, a odjavljivanje je najkasnije do podne.

Hotel ,,Reks" se nalazi na adresi Sarajevska 37, 11000 Beograd, Srbija.

Hotel ,,Reks“ se nalazi na adresi Sarajevska 37, 11000 Beograd, Srbija.

Dodatne pogodnosti

U hotelskom restoranu služe se italijanski i srpski specijaliteti. Priuštite sebi vrhunski obrok u prijatnoj atmosferi, bez obzira da li ste gost hotela ili ne. Sva jela se spravljaju od posebno odabranih i svežih namernica. Inostranim gostima se najradije preporučuju domaći specijaliteti poput ajvara, pršute ili kiselog kupusa, a od pića rakija. Posebna pažnja posvećuje se pripremi doručka, kao najbitnijeg obroka u toku dana. Tu je i zaseban meni za goste koji imaju poseban režim ishrane.

Hotel poseduje i bar, sa izlazom na terasu gde možete uživati tokom letnjih meseci. Ovo je idealno mesto za neformalne sastanke ili za opuštanje uz omiljeno piće nakon napornog dana.

Gostima hotela ,,Reks“ je obezbeđen parking, bez novčane nadonkade. Potrebno je samo rezervisati ga unapred.

Konferencijska sala vam je takođe na usluzi. Prostire se na površini od četrdeset pet metara kvadratnih i kapacitet sale je maksimalno pedeset pet mesta. Raspored sedenja se određuje u zavisnosti od broja vaših gostiju. Iskoristite priliku i organizujte vaše promocije, koktele, prezentacije, sastanke i druge poslovne susrete u konferencijskoj sali hotel ,,Reks“.

Hotel nudi komforan i udoban smeštaj.

Hotel nudi komforan i udoban smeštaj.

Povedite sa sobom i svog kućnog ljubimca, s obzirom da je ,,Reks“ označen kao ,,pet frinedly“ hotel.

Recepcija hotela radi dvadeset četiri časa dnevno. Ovde su vam dostupni menjačnica i ostava za prtljag, a ljubazno osoblje će vas ugostiti na srpskom, engleskom, italijanskom i nemačkom jeziku.

Možete koristiti usluge pranja, peglanja kao i uslugu dnevnog pospremanja.

Cenovnik

Cene smeštaja u hotelu ,,Reks“ se ne razlikuju toliko od ostalih hotela slične kategorije, koji se nalaze u centru Beograda. Uz određene pogodnosti, možete iznajmiti sobu za 4500 hiljade dinara.

Hotel svojim gostima često nudi i brojne akcije i popuste. Na primer, ako iznajmite sobu ili apartman na sedam dana, dobijate mogućnost, da ostanete još jednu noć, besplatno. Ako planirate da ostanete kraće, hotel daje dvanaest posto popusta svim gostima koji odsedaju dve noći.

hotel rex adresa

Kontakt, telefon, adresa, mapa, lokacija …

Dopada vam se hotel ,,Rex“? Zašto ne bi ste rezervisali smeštaj? Dovoljno je samo da kliknete na priloženi link.

LINK ZA REZERVACIJU HOTELA

Za detaljnije informacije, možete pozvati na broj telefona 011 36 11 862 ili pošaljite mejl na sledeću adresu [email protected] , i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku.

Hotel ,,Reks“ se nalazi na adresi Sarajevska 37, 11000 Beograd, Srbija.

hotel rex lokacija

Lokacija hotela je odlična, naročito ako ste turista. Do Knez Mihajlove ulice i Kalemegdana vas deli dvadesetak minuta hoda. Tu je i Savamala za sve one koji bi da iskuse noćni život Beograda. Da ne govorimo o brojnim buticima sa brendiranom garderobom, restoranima, kafićima i drugo. Aerodrom ,,Nikola Tesla“ udaljen je četrnaest kilometara od hotela a autobuska i železnička stanica manje od kilometra.

[review position="bottom"]
Share.

Leave A Reply