Best Western Hotel Šumadija, Beograd

0

Best Western hotel Šumadija nalazi se u Beogradu i označen je sa četiri zvezdice. Iz hotela lako stižete do centra, glavnih beogradskih znamenitosti, poznatih prestoničkih klubova, ali i Novog Beograda. Pogodan je kako za poslovne ljude i turiste, tako i za ljude koji su na proputovanju u Beogradu i potrebno im je prenoćište kako bi odmorni nastavili do svog odredišta.

Hotel poseduje brojne pogodnosti. Opustite se u spa centru ili u hotelskom restoranu uz bogat meni. Ovde se organizuju razne vrste svečanosti i poslovni susreti. Pravo je mesto za ljubitelje prirode, s obzirom da je u neposrednoj blizini Košutnjaka.

Ali krenimo iz početka, pogledajte video prezetnaciju hotela ,,Šumadija“:

Sobe i smeštaj

Komforne i udobne sobe hotela ,,Šumadija“, garantuju miran san za svakog pojedinca. Poseduju sve što je potrebno jednom prosečnom gostu: kupatilo sa tuš kabinom, internet, televizor sa kablovskom, sef, klimu, radni sto, peglu, aparat za čaj i kafu … U kupatilu su vam na raspolaganju bade mantil, papuče, peškiri, fen za kosu …

Od tipa smeštajnih jedinica, gosti se mogu odlučiti za jednokrevetne sobe, dvokrevetne sa francuskim ležajem, dvokrevetne sobe sa zasebnim krevetima, porodične sobe ili apartmane tipa suite.

Doručak je uključen u cenu najma. Odjavljivanje sa smeštaja je od sedam do dvanaest sati, a prijavljivanje od dvanaest. Ako dolazite sa bebom, možete zatražiti da vam se obezbedi krevetac.

Hotel ,,Šumadija" Beograd

Hotel ,,Šumadija“ Beograd

Dodatne pogodnosti: svadbe, restoran, parking …

Gosti hotela mogu koristiti usluge spa centra. Na raspolaganju vam je nekoliko vrsta masaža. Hotelski fizioterapeuti će se potruditi da vas oslobode stresa i napetosti, na vama je samo da se opustite i uživate. Tu su još fitnes centar, sauna, đakuzi, ali i kozmetičko – frizerski salon.

Za sve vrste poslovnih susreta, poput: seminara, promocija, prezentacija, koktela, sastanaka i slično, hotel ,,Šumadija“ nudi pet konferencijskih sala različitih kapaciteta. Izaberite salu po želji, u ponudi su : Ada, Kosmaj, Ušće, Kalemegdan i Klub. Ovde možete smestiti od petnaest do dvesta ljudi. Raspored sedenja se određuje u zavisnosti od broj posetilaca. Neke sale imaju izlaz na terasu, gde je pogodno organizovati pauzu uz piće i posluženje tokom letnjih meseci. Korisnici svih sala dobijaju na korišćenje audio i video opremu koja im je potrebna za prezentacije ili promocije: LDC televizor, platno, projektor, flip čart, ozvučenje, lap top, mikrofon, internet …

Restoran se takođe nalazi u sklopu hotela. Ovde možete probati najbolja jela domaće i internacionalne kuhinje. Restoran takođe ima izlaz na terasu, tako da gosti mogu obedovati i ovde kada vremenski uslovi dozvole. I ako imate poseban režim ishrane, ne treba da brinete. Obratite se za pomoć restoranskom menadžeru i dobićete zaseban meni.

Hotel nudi udoban smeštaj i zadovoljavajuću uslugu.

Hotel nudi udoban smeštaj i zadovoljavajuću uslugu.

,,Šumadija“ poseduje i bar, gde možete popiti piće sa prijateljima ili poslovnim partnerima uz neobavezan razgovor. Preporučuju se sendviči i pivo. Naravno tu su i razni topli napici, alkoholna i bezalkoholna pića.

Hotel organizuje i svečanosti, kao što su venčanja, ali i rođendani, proslave godišnjica, i druge zabave. Bilo da se radi o manjim svečanostima u krugu porodice ili o većim proslavama, hotel ,,Šumadija“ je tu da izađe u susret svim vašim željama. Neka vaše venčanje bude onako, kako ste oduvek zamišljali.

Veliki parking nalazi se u sklopu hotela. Besplatan je za sve goste i posetioce, pritom nije potrebno rezervisati ga unapred.

Recepcija je otvorena dvadeset četiri časa dnevno. Ovde ćete naći ostavu za prtljag, menjačnicu, turistički desk, bilet servis, suvenirnicu, konsijerža, bankomat … Ugostiće vas na nekoliko jezika: srpskom, engleskom, ruskom, italijanskom, španskom, nemačkom … Za sve goste tu su još i usluge pranja, hemijskog čišćenja, peglanja, čišćenja cipela, faks, fotokopiranje…

U sklopu hotela je i igraonica za najmlađe.

U sklopu hotela je spa centar.

U sklopu hotela je spa centar.

Cenovnik

Kao hotel sa četiri zvezdice, ,,Šumadija“ ne spada među jeftinije hotele, ali ni među ekstremno skupe. Cene smeštaja kreću se od sedam hiljada dinara, pa naviše. U cenu je uračunat doručak. Korišćenje interneta i parking su besplatni. Doplaćuje se boravišna taksa 1,5 evra po osobi i noćenju.

Deca do dve godine ne plaćaju boravak ukoliko koriste krevetac ili ukoliko dele krevet sa roditeljima ili pratiocima.

Kontakt, telefon, adresa, mapa, lokacija ….

Svi potencijalni gosti hotela ,,Šumadija“ mogu rezervisati svoj smeštaj putem sledećeg linka:

LINK ZA REZERVACIJU HOTELA

Kako rezervisati smeštaj?

Kako rezervisati smeštaj?

Adresa hotela je Šumadijski trg 8, 11000 Beograd, Srbija.

Broj telefona za dodatne informacije 011 / 30 54 100 . Možete poslati i mejl [email protected] .

Što se tiče lokacije, hotel je udaljen pet kilometara od centra grada, autobuske i železnike stanice. Aerodrom ,,Nikola Tesla“ je na dvadesetak kilometara udaljenosti.

[review position="bottom"]
Share.

Leave A Reply