Garni Hotel Hamburg, Zaječar

0

Grad Zaječar prepun je istorijih i kulturnih lokacija koje su turistima veoma zanimljive. Arhtektura u ovom gradu posebno je zanimljivia, a da bi ste sve značajne lokacije što lakše i brže obišli potreban Vam je boravak u hotelu koji je pozicioniran u centru grada. Zato turisti rado biraju „Garni Hotel Hamburg“ koji je dosta drugačiji od svih hotela u okruženju i predstavlja idealno mesto za sve turiste, a pored toga zbog brojhin sadržaja hotela veliki broj poslovnih ljudi svakodnevno boravi u istom.

Hotel predstavlja polaznu tačku za sve ono što želite da posetite u Zaječaru, a osoblje hotela može za Vas organizovati posete muzejima, bibliotekama, crkvama i drugim kulturnim objektima. U njemu Vas očekuje vrhunska usluga, prelep ambijent, savršen enterijer koji se odlikuje velikom udobnosti.

Smeštajni kapaciteti hotela

„Hotel Hamburg“ poseduje 16 prelepih i modernih smeštajnih jedinica koje čine: 5 jednokrevetnih, 4 dvokrevetne, 5 soba opremljenih sa francuskim ležajem i 2 apartmana.

Sve sobe i apartmani su veoma svetli i prostrani upotpunosti opremljeni kvalitetnim nameštajem koji zajedno sa ostalim enterijerom čini veoma prijatan ambijent.

GARNI HOTEL HAMBURG ZAJECAR (4)

Bežični internet je dostupan u svim prostorijama hotela, a pored njega u sobama i apartmanima se nalazi dirketna telefonska linija, TV sa kablovskim programima, klima uređajem, grejanjem i radnim stočićem.

Jednokrevetne sobe su nešto intimnije i idealne za one goste koji ne planiraju dugo da se zadrže u hotelu. Praktićne su, sa efektivno postavljenim rasporedom stvari i kupatilom sa tuš kabinom

Dvokrevetne sobe imaju nešto više prostora kako bi u njima neometano mogle da borave dve osobe.

Sobe za fransuckim ležajem idealne su za one koji vole prostranstvo i one pružaju apsolutnu udobnost. Maksimalan kapacitet ove sobe je dve osobe.

GARNI HOTEL HAMBURG ZAJECAR

Najluksuznije mesto za boravak gostiju svakako je apartman koji se sastoji iz dnevnog boravka i spavaće sobe. Poseban deo dnevne sobe pregrađen je u malu kunjihu za one koji žele da spremaju hranu u svojoj režiji, a apartman ima i tGlavni restoran Garni Hotela Hamburg je mesto gde uz prijatan ambijent i profesionalnu uslugu možete da doručkujete. Odabrani sastojci i visok stepen kontrole kvaliteta namirnica čine da se pred Vama svako jutro nađu samo najsvežiji obroci. Doručak je na bazi švedskog stola.

Dodatni sadržaji hotela

Doručak koji je na bazi švedskog stola gosti mogu  dobiti u glavnom restoranu hotela koji se nalazi na nivou recepcije. Restoran je otvoren za goste hotela, ali i za eksterne goste koji žele da probaju neki od specijaliteta koji se služe u njemu.

Hrana je uvek sveža, ukusna i bogata, a dostupna su Vam jela kako iz nacionalne, tako i iz internacionalne kuhinje.

GARNI HOTEL HAMBURG ZAJECAR (5)

Kapacitet restorana je do 50 mesta, klimatizovan i poseduje besplatan WIFI. U okviru njega postoji poseban pušački deo.

U letnjem periodu gosti se mogu opustiti uz kafu ili neki drugi napitak u terasi koja ima pogled na centar grada. Na tersi se čuje prelepa muzika čija melodija treba dodatno da opusti goste, a njen kapacitet je do 150 mesta.

Svim gostima hotela na raspolaganju su usluge rum servisa i usluge vešeraja, odnosno pranja i peglanja veša. Takođe, uz kafu gosti mogu pročitati dnevnu i nedeljnu štampu koju obezbeđuje hotel.

GARNI HOTEL HAMBURG ZAJECAR (3)

Gosi koji u hotel dolaze sa automobilom mogu da koriste usluge parkinga bez pretnodne rezervacije potpuno besplatno.

U hotelu nije dozvoljeno dovođenje kućnih ljubimaca.

Recepcija radi dvadeset četiri časa i pored bankomate dostupne su vam i usluge buđenja,faksa i fotokopiranja.

U objektu je zabranjeno pušenje, ali postoje prostori za pušače.

Postoji mogućnost korišćenja prostorije kapaciteta do 200 mesta za sve vrste seminara, konferencija, preentacija i drugih poslovnih sastanaka.

Cenovnik „Hotela Hamburg“

Hotel nema fiksne cene već svoj cenovnik formira u zavisnosti od ponude i tražnje na tržištu, vremena na koje iznajmljute sobu i usluga koje želite da budu uključene u cenu. Za vreme praznika dočeka nove godine, prvog maja i sično moguće je da cene hotela budu nešto više dok van sezone cene će biti nešto manje.

Trenutno za jednosobnu sobu koja predstavlja najjeftiniju varijantu potrebno je izdvojiti 3.062,00 RSD, dok je cena dvokrevetne sobe 4.898,00 RSD. Za apartman biće potrebno da izdvojite najveću količinu novca i to 7.960,00 RSD.

GARNI HOTEL HAMBURG ZAJECAR (2)

U cenu je uključen PDV i boravišna taksa koja iznosi 0.60 EUR po osobi po noćenu. Nije potrebno plaćanje unapred već isto možete obaviti pri dolasku u objekat. Za decu mlađu od dve godine boravak u hotelu je besplatan i kada se koristi dodatan krevetac, dok deca do 6 godina starosti svoj boravak će platiti po ceni od 13 EUR po noćenju.

Lokacija i mapa hotela

Pozicioniran u samom srcu Zaječara hotel je posebno povoljan za turiste koji će za samo par sati moći da obiđu neke od vodećih turističkih lokacija u gradu. Narodni muzej nalazi se odmah pored hotela, dok su lokalne autobuska i železnička stanica udaljenje nekih 500 metara od hotela, a do Beograda možete stići za manje od sat vremena putovanja.

GARNI HOTEL HAMBURG ZAJECAR (1)

Hotel „Garni Hambrurg“ smešten je u centru grada na adresi:

Svetozara Markovića 1

19000 Zaječar, Srbija

Kontakt telefon i link za rezervaciju

Već smo ustanovili da je hotel idalan pre svega za turiste koji će veoma lako moći da obiđu većinu znamenitosti koje grad nudi. Ako želite da boravite u modernom hotelu sa vrhunskom uslugom, gde ćete osetiti vrhunsko ugostiteljstvo vašu rezervaciju možete obaviti samo jednim klikom na sledeći link:

LINK ZA REZERVACIJU HOTELA

Sve potrebne informacije vezane za boravak u hotelu možete dobiti na njegove kontakt telefone:

019/31 00 136

069/31 00 136

Ili slanjem e-maila na adresu:  [email protected].

[review position="bottom"]
Share.

Leave A Reply