Hotel Albo, Bor

0

Grad Bor smatra se jednim od najzagađenijih gradova u Srbiji, ali i pored te činjenice oduvek je privlačio veliki broj turista koji su oduševljeni prirodnim lepotama i znamenitostima koje možete videti u gradu. Pored površinskog kopa – najveće i najdublje veštačke rupe u celoj Evropi, postoji veliki broj pećina, kanjona, planina i čuveno Borsko jezero koje ćete veoma lako obići iz hotela „Albo“ koji se nalazi u centru Bora.

Iako je idealan za turiste hotel predstavlja raj za dušu pa tako i oni koji žele da posete Bor kako bi se pre svega odmorili smeštaj mogu pronaći u ovom hotelu koji pored kafea i prelepe letnje bašte poseduje i „Spa i Wellness“ centar idealan za one koji hoće da se opuste i maksimalno uživaju. „Aldo“ je savršen i za poslovne ljude zbog konferencijskih sala idealnih za sve vrste poslovnih aktivnosti i okupljanja.

Smeštajni kapacitet hotela

Hotel „Albo“ poseduje 29 smeštajnih jedinica koje su podeljenje na jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne sobe i obične i lux apartmane.

Hotel Albo smestaj

Sve sobe su veoma lepo uređenje i pored kupatila poseduju i udoban ležaj, klima uređaj, besplatan WIFI, mini bar, grejanje, ormar, ogledalo, telefizor  i direktnu telefonsku liniju.

Dvokrevetne sobe su dosta prostanije od jednokrevetnih, u njima dominiraju tople boje, i poseduju dva veoma udobna ležaja koja se po potrebi mogu spojiti. U odnosu na njih trokrevetne sobe su još komfornije, a poseduju tri ležaja veličine 200×90.

Hotel Albo 4

Aparmani predstavljaju najluksuzniji smeštaj u hotelu i u svom sklopu poseduju i kunjihu za sve one koji žele da pripremaju hranu u svojoj režiji. Dnevni boravak je izuzetno komforan i prostan, a aparman je sjajan za porodice jer pored velike udobnosti i prostora poseduje i dva televizora, dva radna stola, a ima i mogućnost dodavanja dodatnih ležajeva. Kupatilo je takođe veoma komforno i poseduje džakuzi kadu.Lux apartmani u odnosu na standardne su tehnički nešto opremljeniji i pogodovaće poslovnim ljudima.

Gastronomska ponuda hotela i mesta za vaše proslave

U sklopu hotela nalazi se više moderno dekorisanih restorana u kojima možete uživati u kvalitetnim i ukusnim gastronomskim specijalitetima.

Velika sala koja ima kapacitet preko 250 mesta uglavnom se iznajmljuje i koristi za različite proslave kao što su svadbe, mature, godišnjice i slično. Veoma lepo je dekorisana sa kvalitetnim nameštajem, a stručno osoblje je tu da Vam pomogne oko svakih detalja.

Hotel Albo

Hotel organizuje i doček Nove godine, kao i reprizu,  a karte se kupuju malo pre održavanja istih. Doček je veoma povoljan, pored neograničene konzumacije pića, bogate trpeze sa ukusnim dezertom na raspolaganju su Vam i najbolji lokalni bendovi. Do sada za doček Nove godine neophodna je bila rezervacija kao i kupovina karata nešto pre dočeka i to po ceni od 3700,00 RSD.

Banket sala je nešto manja, idealna za intimnija druženja i poslovne skupove manjeg obima. U njoj se služe najrazličitija jela domaće i strane kunjihe, a hotel je čak dobio i priznanje „Zlatni tanjir“ na republičkom nivou od strane Međunardonog centra za razvoj ugostiteljstva i turizma jugoistočne Evrope.

Mesto za predah i na kome možete popiti kafu ili neki drugi topli napitak jeste kafe klub koji se nalazi u okviru kluba i dostupan je kako internim, tako i eksternim gostima hotela.

Na njihovom promo videu možete detaljnije videti kako hotel izgleda:

Ostali sadržaji kojima hotel raspolaže

Za sve one koji žele maksimalno opuštanje i uživanje tu je i „Spa i Wellness centar“ koji je dobro opremljen i pored saune i velike džakuzi kade u njemu se nalazi i teretana koja je veoma dobro opremljenja.

U hotelu se nalaze i dve konferencijiske sale koje poslovnim ljudima omogućavaju nesmetano obavljanje svojih delatnosti. Mala konferencijska sala je veoma praktična sa do 20 mesta u kojoj možete obavljati sve poslovne sastanke i prezentacije manjeg obima.

Hotel Albo 78

Velika konferencijska sala je dosta prostana i poseduje 80 sedećih mesta i duplo više stajaćih mesta. Osoblje može napraviti raspored sedenja koji najviše odgovara Vašim potrebama. Sala je potpuno video i audi opemljenja sa najnovijiom tehnologijom. Pored projektora, mikrofona, besplatnog WIFI, zvučnika u njoj se nalazi i projektorsko platno, televizor i mnoga druga koja Vam je dostupna potpuno besplatno.

Gosti hotela mogu koristiti parking i to potpuno besplatno.

Dvorište hotela veoma je živopisno i predstavlja pravi raj za dušu. U njemu se nalazi i fontana koja je prelepa.

Recepcija radi non – stop, a usluge rum servisa dostupne su Vam u bilo koje doba dana ili noći.

Hotel nudi usluge peglanja i pranja veša.

U okviru hotela nalaze se i sobe za nepušače.

Osoblje hotela izuzetno je profesionalno i izaći će Vam u susret kad god je to neophodno. Pored srpskog svaki član osoblja govori i engleski jezik.

Hotel Albo dvoriste

Cenovnik hotela

Kako je hotel multifunkcionalan i veoma često unutar njega organizuju se različite proslave, on nudi povoljne paket aranžmane uglavnom za dve osobe. Zato je preporuka da kontaktirate recepciju hotela kako bi Vam saopštili najnovije informacije o promo paketima.

Noćenje sa doručkom u jednokrevetnoj sobi košta će 3350,00 RSD, dok je cena dvokrevetne sobe 5100,00 RSD. Za trokrevetnu sobu potrebno je izdvojiti 7050,00 RSD, a najskuplji jeste apartman čija cena za dve osobe po noćenju iznosi 9100,00 RSD. U cenu je uračunat PDV, boravišna taksa i osiguranje.

Hotel Albo 1

Za mlađe od 3 godine boravak je besplatan. Deca od 6 do 12 godina plaćaju 1700,00 RSD po noćenju, dok deca preko 12 godina starosti plaćaju punu cenu.

Bitno je istaći da za različite sobe postoje i različita pravila avansnog plaćanja, pa je neophodno da pre rezervisanja proverite pravila plaćanja za tu sobu.

Lokacija i mapa hotela

Pozicioniran u centru Bara hotel „Albo“ nalazi se na sjajnoj lokaciji. Butici, marketi, restorani i kafici nalazes e na samo par minuta  hoda od hotela. Jedan od najzanimljivijih kafića koji je postao prava turistička atrakcija grada jer se nalazi u jami rudnika na 400 m ispod zemlje, a kako je blizu hotela neće Vam trebati mnogo vremena da ga posetite. Iz hotela jako brzo se stiže i do obližnjih turističkih destinacija, pa tako Brestovačka banja udaljenja je 8 km, a Borsko jezero manje od 14 km. Najveći speleoški kompleks u Srbiji – Zloterske pećine udaljenje su  12 km, baš kao i park prirode – „Lazarev kanjon“.

Činjenica da lokalni autobusi staju na 200 metara od hotela olakšaće prevoz gostima koji nisu došli svojim autom. I inostrani putnicima pogodovaće lokacija hotela jer se nalazi na samo 4 km od aerodroma.

Adresa hotela je:

Nade Dimić bb

19210 Bor, Srbija

A kako najlakše stići do njega možete videti na sledećoj mapi:

Kontakt telefon i link za rezervaciju

Vašu rezervaciju u ovom hotelu možete rezervisati odmah klikom na link ispod:

LINK ZA REZERVACIJU HOTELA

U slučaju da Vam je potrebno još informacija vezanih za Vaš boravak u hotelu iste možete dobiti pozivom na njihov kontakt broj:

030/24 96 962

Ili im možete poslati mail sa svim Vašim pitanjima na sledeću adresu: [email protected]

[review position="bottom"]
Share.

Leave A Reply