Hotel Aveny, Čačak

0

Hotel Aveny je nov hotel koji je otvoren u avgustu 2013. godine. On predstavlja sinonim za glamur i luksuz. Svako ko u Čačku boravi, bilo turistički ili poslovno, trebalo bi da odsedne u ovom hotelu jer su sve usluge koje on pruža zaista vredne i kvalitetne. Prilikom njegove izgradnje vodilo se računa da svaki detalj bude izuzetno precizno i sa ukusom urađen. Kada jednom posetite Hotel Aveny, istog momenta on će postati omiljeno mesto za vaš odmor. Njegove četiri zvezdice opravdavaju njegov kvalitet. Hotel Aveny pruža maksimalan komfor koji će učiniti da iz ovog hotela izađete veoma zadovoljni. U njemu ćete doživeti jedno fenomenalno iskustvo, a vaš odmor u njemu postaće nezaboravan.

Na samom ulazu u hotel, na recepciji, uvek će vas dočekati profesionalno, edukovano i ljubazno osoblje, jer recepcija radi 24h. Hotelsko osoblje govori nekoliko jezika, tako da ovaj hotel prima pored domaćih i veliku broj stranih gostiju. Od osoblja možete dobiti sve nepohodne informacije, kao i informacije o događajima koji se dešavaju u gradu.

Hotel Aveny cacak

Smeštaj

Hotel Aveny pruža sobe različitih struktura i jedan apartman. Sobe sadrže klima uređaj, sto za pisanje, fen za sušenje kose, a pored fena za sušenje kose, gostima su na raspolaganju i bade mantili. U sobama se nalaze i telefon, televizor sa različitim, mnogobrojnim kanalima, mini bar sa velikim izborom grickalica i sef za čuvanje vaših vrendosti. Takođe, u sobama vam je dostupan i internet koji ima izuzetno veliku brzinu.

Hotel Aveny smestaj

Luksuzni apartman je veoma elegantno uređen i jako je sofisticiran. Sadrži iste sadržaje kao i sobe, ali je opremljen i sa garniturom za sedenje i ima dve odvojene prostorije.

KLIKNITE OVDE ZA REZERVACIJU HOTELA AVENY

Hrana

Hotel Aveny poseduje svoj restoran koji možete i zakupljivati. Ovo je garni hotel, što znači da pruža usluge noćenja sa doručkom. Doručak se služi na bazi švedskog stola, koji je veoma bogat i kvalitetan. On će zadovoljiti ukuse svih gostiju.

Hotel Aveny restoran

Loby bar prestavlja pravo mesto za opuštanje i druženje sa vama dragim ljudima, sa kojima ste odseli u hotelu. Ovde možete uživati u različitim vrstama pića i napitaka. Loby bar je veoma moderan, tako da ćete u njemu uvek biti zadovoljni.

Sadržaji koje nudi hotel

Hotel Aveny na raspolaganje nudi i dve sale za potrebe ljudi koji poslovno borave u ovom hotelu. One mogu primiti do sedamdeset i pet učesnika. Ove dve sale sadrže neophodnu opremu za nesmetano obavljanje vašeg poslovnog sastanka.

Hotel Aveny sala

Ono što će vam pružiti posebno zadovoljstvo i u čemu ćete posebno uživati, jesu Wellness i Spa centar. Ovde ćete ukloniti vaš stres i zaboraviti na sve vaše probleme. Wellness i Spa centar predstavljaju idealno mesto za opuštanje i oporavak vašeg organizma. Jedno je sigurno, a to je da ćete odavde izaći kao preporođeni i voljni da se svaki put iznova vraćate.

Hotel Aveny spa

U celom hotelu dostupan je internet veoma velike brzine.

Room servis vam je na raspolaganju 24h, a hotel Aveny takođe pruža i usluge hemijskog čišćenja.

Ispred hotela se nalazi otvoreni parking koji je dostupan i besplatan za sve goste, a hotel Aveny takođe poseduje i podzemnu garažu, i pruža usluge pranja automobila.

Hotel Aveny parking

Ukoliko ste na odmor stigli nekom drugom vrstom prevoza, ondosno bez svog automobila, to vam neće predstavljati nikakav problem, jer hotel Aveny za vas može rezervisati udobna vozila različitih kategorija. U zavisnosti od vašeg zahteva, automobil vas može čekati na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu, ili ispred hotela.

Cenovnik

Ukoliko želite da zakupite spa centar hotela Aveny, a odseli ste u hotelu, uživanje u sauni i đakuziju koštaće vas 2.000,00 dinara.

Cena relax masaže celog tela, iznosi 2.200,00 dinara, dok će vas masaža leđa koštati 1.200,00 dinara.

Cena sportske i terapeutske masaže iznosi 1.400,00 dinara.

Masaža šaka, stopala, lica i vrata iznosi 900,00 dinara.

Lokacija

Hotel Aveny se nalazi u mirnom delu Čačka, u predivnom i mirnom naselju Avenija Lipa. Lociran je u neposrednoj blizini centra Čačka. Njegova povezanost sa autoputem E-761 koji predstavlja raskrsnicu puteva ka celoj Srbiji, čini lokaciju ovog hotela još atraktivnijom. Nalazi se blizu Guče i Ovčar banje, tako da ukoliko želite da posetite deset manastira u Ovčarsko-kablarskoj klisuru ili sabor trubača u Guči, onda je ovaj hotel pravi izbor za vas.

Adresa

Srbija, Čačak

Stoje Tošić 12 G, 32000

Rezervacije i kontakt telefoni

Ukoliko želite da uživate u komforu i luksuzu ovog fantastičnog novog hotela, smeštaj u njemu uvek možete rezervisati putem sledećih brojeva telefona

+381 32 331-660

+381 62 802-9622

Porukom na [email protected]

Ili onlajn putem sledećeg linka

KLIKNITE OVDE ZA REZERVACIJU HOTELA AVENY

[review position="bottom"]
Share.

Leave A Reply