Hotel Beograd, Čačak

0

Nekada hotel Kren, a danas hotel Beograd jako je poznat i specifičan po tome što predstavlja jedan od najstarijih hotela na ovim postorima, a predstavlja i najstariji primer secesije u Srbiji. Ovaj hotel će vam pružiti toplinu i udobnost, a u njemu ćete se uvek osećati kao kod kuće. Na samom ulasku u hotel Beograd dočekaće vas uvek nasmejano i predusretljivo hotelsko osoblje, koje će vam pružiti usluge visokog kvaliteta, kojima ćete sigurno biti zadovoljni. Osoblje će ispoštovati sve vaše zahteve i navešće vas da se svaki put iznova vraćete u hotel Beograd. Hotelski sadržaji su veoma bogati i raznovrsni. Sam lobi hotela je dizajniran sa ukusom, vrlo je elegantan, glamurozan i luksuzan. U njemu uvek možete popiti kafu ili pročitati novine koje će vam obezbediti hotel. Lobi sadrži i veliki LCD televizor gde možete pratiti neke vama važne utakmice ili emisije.

Hotel Beograd predstavlja simbog grada Čačka. Hotel je otvoren davne 1900. godine, zahvaljujući čuvenom Stevanu Krenu koga i dan danas pamte mnogi Čačani, a on je ujedno bio i prvi vlasnik hotela.

Hotel Beograd cacak

Hotelski sadržaji

Recepcija u hotelu je dostupna u bilo koje doba dana ili noći, a recepcijsko osoblje će izaći u susret svim vašim željama i zahtevima.

U blizini hotela nalazi se i javni parking koji mogu koristiti svi gosti hotela, a on se naplaćuje 4,50 eura po danu.

Ukoliko želite da promenite svoj novac u neku drugu valutu, to možete uraditi u menjačnici koja posluje u okviru hotela Beograd.

Hotel Beograd cacak 2

Hotel Beograd pruža i usluge pranja veša, peglanja, čišćenja cipela, kao i usluge fotokopiranja.

U okviru celog hotela dostupan je internet.

Ukoliko želite da u hotelu odsednete iz poslovnoh razloga, kongresna sala sa šezdeset mesta omogućiće vam nesmetano odvijanje vaših poslovnih sastanaka, seminara, prezentacija ili konferencija za novinare. Ona je opremljena neophodnom i kvalitetnom opremom, koja se koristi upravo u poslovne svrhe, a u toku pauze svi učesnici mogu se poslužiti hranom i pićem koje služi hotelsko osoblje.

Hotel Beograd cacak 3

KLIKNITE OVDE ZA REZERVACIJU HOTELA BEOGRAD

Smeštaj

Hotel Beograd u okviru svog smeštaja nudi trideset pet veoma kvalitetno opremljenih soba i apartmana. Hotel poseduje devet jednokrevetnih soba, sedam dvokrevetnih soba, petnaest soba sa francuskim ležajem i četiri apartmana koja su veoma prostrana, luksuzna i udobna. Sve sobe i apartmani sadrže LCD televizor sa sa kablovskom televizijom, sef u kojem možete čuvati vaš novac ili druge vredne predmete koje posedujete, mini bar sa velikim izborom slatkiša i grickalica, fen za sušenje kose i direkntu telefonsku liniju preko koje između ostalog možete komunicirati i sa recepcijom.

Hotel Beograd smestaj

Sve sobe poseduju sopstveno kupatilo u okviru koga možete koristiti papuče i bade mantil.

Na raspolaganju vam je i room servis.

Hotel Beograd cacak 5

Gastronomska ponuda

Restoran hotela Beograd nudi veliki izbor veoma kvalitetne i ukusne hrane. Restoran je veoma lepo dizajniran, a enterijer je ukrašen sa sa velikim vitražima gde se mogu videti i motivi starog Čačka. Restoran poseduje devedeset mesta. On je pogodan i za organizovanje različitih događaja kao što su svadbe, rođendani ili poslovni ručkovi. U njemu možete uživati u internacionalnoj kuhinji, gde se na meniju nalaze razni riblji specijaliteti, jela sa roštilja kao i razne čorbe.

Hotel Beograd cacak 4

U divnim prolećnim i letnjim danima možete obedovati u letnjoj hotelskoj bašti, gde možete uživati u pogledu na rimske terme koje datiraju iz III i IV veka.

Ukoliko želite da uživate sa svojim prijateljima, pravo mesto za to jeste hotelska kafana, koja ima kapacitet od osamdeset mesta. Ovde možete konzumirati veliki izbor kvalitetnih alkoholnih i bezalkoholnih pića, ili uživati u slatkim poslasticama ili laganim jelima.

Svako veče, osim vikenda, u periodu od 18h do 19h, hotel organizuje “vinski sat” gde gde ljubitelji vina mogu probati najkvalitetnija vina različitih ukusa i gde pored konzumiranja raznovrsnih vrsta vina možete probati i razne hladne nareske.

Cenovnik

Pored sjajnih usluga i sadržaja, hotel Beograd pruža i veoma pristojne cene. Jednokrevetnu sobu možete rezervisati po ceni od 4.027,00 dinara. Cena dvokrevetne i trokrevetne sobe po osobi iznosi 2.827,00 dinara. Apartman je najskuplji jer pruža veći komfor, a on će vas koštati 10.227,00 dinara.

Rezervacije i kontakt telefoni

Ukoliko želite da rezervišete smeštaj u ovom hotelu, to možete učiniti pozivanjem sledećeg broja telefona

032/224-594

Ili onlajn putem sledećeg linka

KLIKNITE OVDE ZA REZERVACIJU HOTELA BEOGRAD

Lokacija

Hotel Beograd se nalazi na izvanrednoj lokaciji, u samom centru Čačka, na gradskom šetalištu.

Adresa

Gradsko šetalište bb, 32000 Čačak

[review position="bottom"]
Share.

Leave A Reply