Hotel Centar, Novi Sad

0

Novi Sad uvršćen je na listi 20 najboljih turističkih destinacija u Evropi 2016-te godine pored vodećih Evropskih gradova kao što su Rim, Pariz, Madrin, Milano, London i Barselona. Vodeći je grad u Srbiji ne samo kada je u pitanju turizam, već i brojne druge grane privrede zbog čega nas ne čudi veliki broj hotela koji postoji u ovom gradu. Oko 200 hotela nalazi se u opštini Novi Sad, a svakako najbolju lokaciju od svih njih ima hotel „Centar“ koji je smešten u samom srcu grada.

Hotel poseduje četiri zvezdice i nudi usluge po najvišim svetskim standardima. U njemu vlada veoma prijatna atmosfera, enterijer je socisticiran, osoblje obrazovano i ljubazno, a internet veoma brz zbog čega se velki broj gostiju iznova vraća u hotel.

Sjajna arhitektura hotela

Najugledniji arhitekta Srbije akademik profesor Branislav Mitrović dobitnik je nagrade Salona arhitekture za 2011-tu godinu. Nagradu je dobio upravo za arhitekturu hotela „Centar“ koji važi za najmoderniji objekat u Novom Sadu. Fasadni sistem i brisoljedi su posebno atraktivni, a cela arhitektura ne samo da je moderna već odaje utisak ujedačenosti i jednostavnosti objekta.

Hotel Centar Novi Sad (8)

Struktura smeštaja hotela

Hotel raspolaže sa 51 smeštajnom jedinicom koje su raspoređene na: 3 jednokrevetne sobe, 5 dvokrevetnih soba, 40 soba sa francuskim ležajem, 2 delux sobe sa francuskim ležajem i jedna dvokrevetna soba prilagođena osobama sa invaliditetom. Pored te postoje sobe prilagođene pušačima, odnosno nepučaima, a bitno je istaći da su sve sobe zvučno izolovane kako bi  gostima pružile adekvatnu atmosferu za miran san.

Sve sobe su modernog dizajna, lepo uređenje, toplih boja, veoma udobne i idealne za odmor i opuštanje. Poseduju udban ležaj, luksuzni nameštaj, najnoviju tehničku opremu i prefinjene detalje koji čine ceo ambijent još prijatnijim.

Hotel Centar Novi Sad (5)

Pomoćni ležaj je dostupan u 31 smeštajnoj jedinici, dok u preostalih 20 nema prostora i mogućnosti za uvođenje dodatnog ležaja.

Sve sobe sadrže: direktnu telefonsku liniju, besplatan WIFI, TV sa kablovskim programima, sef, mini bar, klimu, grejanje i prostrano kupatilo sa fenom za kosu.

Hotel Centar Novi Sad

Ono što je posebno interesanto to je da u okviru ponude hotela nalaze se i stanovi van hotela. Tri stana i jedan apartman koji su kategorisani sa tri zvezdice smešteni su u stambenoj zgradi nekoliko metara od hotela na adresi Pap Pavla broj 8. Stanovi su veoma lepo uređeni, poseduju sve što i sobe iz hotela sa izuzetkom što oni poseduju i terasu i kunjihu koja je idealna za goste koji žele da pripremaju hranu u svojoj režiji.

Stanovi su dostupni svima i računaju se kao deo hotela, a gosti koji odluče da borave u njima imaće iste pogodnosti kao i gosti koji će boraviti u hotelu.

Ostali sadržaji hotela „Centar“

Pansionske obroke gosti mogu obaviti u restoranu koji se nalazi u sklopu hotela. Meni hotela je veoma  raznovrsan i sadrži veliki broj nacionalnih kao i internacionalnih jela. Kuvari su jako efikasni i obroke ćete dobiti veoma brzo. Vreme predviđeno za doručak koji je na bazi švedskog stola je od 6:00 do 11:00 h.

Poslovnim ljudima i svima kojima je potreban prostor za sastanke, seminare, kongrese, prezentacije i slično na raspolaganju je  kongres sala koja je opremljenja prateći moderne poslovne standarde. U njoj se nalazi: govornica, video projektor, platno za projekciju, mikrofon i ostalo ozvučenje, laptop, WIFI, tabla od pulte i flip – chart. Sala je kapaciteta do 150 mesta, a raspored se može menjati u zavisnosti od potreba gostiju. Stučno osoblje hotela je tu da celu realizaciju sastanka ili prezentacija uradi umesto Vas.

Hotel Centar Novi Sad (6)

Pored besplatnog parkinga gostima hotela dostupna je i podzemna garaža koja poseduje 15 mesta i 24 časa je pod nadzorom. Kako bi ste bili sigurni da će u garaži biti mesta potrebno je par dana obavestiti osoblje hotela da će Vam biti potrebno korišćenje iste.

Pored pansionskog restorana u hotelu se nalazi i aperitiv bar koji je tu da provedete prijatne poslovne ili prodične sastanke uz kafu ili neki drugi topao napitak svakog dana u nedelji u vremenu od 07:00 do 22:00 h.

Hotel Centar Novi Sad (4)

Radno vreme recepcije je non – stop, a osoblje koje radi na isto je vrlo uslužno. U svakom trenutku će ako je potrebno kopirati vašu dokumentaciju i proslediti  je u vidu faksa.

Usluge vešeraja, hemijskog čišćenja, vodiča i štampe su samo deo dodatnih pogodnosti koje su gostima na raspolaganju.

Odjava iz hotela vrši se do 12:00 časova dok se prijavljivanje u isti vrši od 12:00 do 00:00 časova.

Hotel Centar Novi Sad (1)

Cenovnik

Cena jednokrevetne sobe iznosi 6.600,00 RSD, dok je cena dvokrevetne sobe 8.000,00 RSD. Za apartman je potrebno izdvojiti 10.000,00 RSD, a moguć je i dnevni boravak u trajanju ne dužem od osam sati, a njegova cena iznosi 3.000,00 RSD. Dnevni odmor u apartmanu platićete 5.000,00 RSD, a dodatni ležaj u sobama je moguć po cenama od 2.000,00 RSD.

U cenu pored doručka uključene su i boravšna, kao i taksa osiguranja.

Hotel Centar Novi Sad (3)

Deca do pet godina u hotelu će boraviti besplatno, a interesantno je da hotel nudi brojne pogodnosti za sve goste. Trenutno aktuelne su vikend akcije koje se ogledaju u 20% popusta koji se odnose na rezervacije subotom i nedeljom kao i promocija pet plus noći gde je svima koji borave duže od pet odobren popust koji iznosi 20%.

Svi oni koji često odsedaju u Novom Sadu, a žele da to bude baš u ovom hotelu mogu se učlaniti u klub hotela i tako sebi omogućiti brojne pogodnosti. Na svaki dinar koji potroše u hotelu oni će dobijati po jedan bod koji će im kasnije omogućiti popust ili besplatno korišćenje nekog od sadržaja hotela.

Hotel Centar Novi Sad (2)

Pravna lica imaju popust od 10%, a u zavisnosti od toga koliko lica boravi moguć je još veći popust ili neke druge pogodnosti. Takođe za sve grupne posete hotelu obezbeđen je popust u zavisnosti od broja gostiju koji odsedaju u hotelu i vremena njihovog boravka.

Kontakt telefon, adresa, mapa, lokacija

Sve dodatne informacije vezane za hotel možete dobiti na broj telefona 021/477 63 33 ili im možete poslati e-mail na jednu od sledećih adresa: [email protected] i [email protected] .

Hotel ima sjajnu lokaciju i smešten je u samom centru grada na adresi:

Uspenska 1

21000 Novi Sad, Srbija.

Ulaz u garažu hotela je iz ulice Pop Pavla 2. Smešten u samom centru hotel ne samo da pruža prelep pogled na Novi Sad i njegovu pešačku zonu već Vam omogućava posetu brojnih turističkih destinacija veoma brzo. Železnička stanica, glavna autobuska stanica i Novosadski sajam udaljen je na manje od pet minuta vožnje, a beogradski aerodrom nalazi se na 70 km od hotela.

Kako da pronađete hotel pogledajte na sledećoj mapi:

Ako želite da budete jedan od zadovoljnih gotiju hotela „Centar“ svoj boravak možete rezervisati samo jednom klikom na sledeći link:

LINK ZA REZERVACIJU HOTELA

[review position="bottom"]
Share.

Leave A Reply