Hotel Izvor, Arandjelovac

0

„A hoteli“ je prvi srpski lanac hotela u Srbiji čiji se hoteli grade prateći najveće standarde i opremljeni su najsavremenijom opremom.  Gosti koji posećuje ove hotele pored modernog ambijenta, vrhunskih kadrova koji ih uslužuju na raspolaganju imaju i kongresne sale, vrhunske restorane, otvorene i zatvorene bazene, spa centra i mnoge druge sadržaje. Grupaciju čini sedam hotela, od kojih se neki renoviraju, a najpoznatiji iz ove grupacije jeste hotel sa pet zvezdica „Izvor“ koji se nalazi u Aranđelovcu.

Upravo ovaj hotel prema odluci stručnog žirija Međunarodnog turističkog saveza i brojnih drugih organizacija u okviru manifestacije „Birajmo najuspešnije u turizmu Mediterana i jugoistočne Evrope 2015” proglašen je za najuspešniji i najbolji hotel Mediterana i Jugoistočne Evrope u prošloj godini. To je samo jedan od dokaza koji govore o savršenom ambijentu, luksuznom nameštaju, sofisticiranom enterijeru, kvalifikovanom i stručnom osoblju koje će se podruditi da svaki gost dobije kraljevski tretman.

Razvoj hotela i njegov vlasnik

Hotel „Izvor“ izgrađen je 1978-e godine i imao je tu čast da mu prvi gost bude Josip Broz Tito. Kompanija „Alco group“ kupila je ovaj hotel  i započela rekonstrukciju u koju su uložili 35 miliona evra. U isto vreme oni su uložili svoja sredstva u izgradnju Akva parka koji je privukao rekordan broj turista u ovo mesto. Iako su mnogi mislili da je prilično riskanto bili uložiti tolike pare u hotel van Beograda i standardnih turističkih centara poput Kopaonika.

Hotel Izvor Arandjelovac (1)

Hotel je ponovo otvoren 2011-te godine kada je ugostio veliki broj političara, ambasadora i drugih viđenijih ljudi naše zemlje. Zahvaljući vlasniku hotela Miroljubu Aleksiću i direktoru Draganu Todorović hotel koji se prostire na 32000 kvadrata postao je sinonim za prestiž i za samo godinu dana rada dobio maksimalnih pet zvezdica. Njihov predani rad i angažovanje vrhunskog osoblja uticali su na to da hotel osvoji brojne nagrade, a „Turistička prizma“ i „Oskar kvaliteta“ samo su neke od njih.

Smeštajni kapacitet hotela

Ceo hotel uređen je sa veoma modernim enterijerom vrhunskog dizajna koji je veoma komotan i udoban.“Izvor“ raspolaže sa 165 smeštajnih jedinica kapaciteta do 500 gostiju. Njih čine: jednokrevetne i dvokrevetne sobe, superior sobe, apartmani i superior apartmani. U okviru smeštaja nalaze se i četiri sobe posebno opremljenje i prilagođenje licima sa posebnim potrebama.

Svaka soba opremljenja je modernim i udobnim nameštajem, mini barom sa najvećim izborom pića, sefom, besplatnim WIFI, LCD TV sa kablovskom, Voip telefonom, klima uređajem, centralnim grejanjem i poseduje prostrano kupatilo.

Hotel Izvor (3)

Superior sobe za razliku od običnih jednokrevetnih ili dvokrevetnih imaju dnevni boravak sa elegantnom uganom garniturom i malim stočićem.

Apartman se od navedenih prostorija izdvaja jer predstavlja najluksuznije mesto u hotelu. Jedinstven je, vrhunski sređen za sve one koji vole veliki komfor. Kupatilo je takođe veoma komforno sa džakuzi kadom.

Najekspluzivniji smeštaj u hotelu predstavljaja pet superior apartmana  u kojima će se svi gosti osećati kao kraljevi.

Dnevni boravak se može koristi u periodu od 10.00 do 18.00h i njegova cena iznosi 70% od redovne cene sobe

Multifunkcionalne sale i restoran

Za sve poslovne ljude kojima su neophodne prostorije kako bi mogli da nesmetano obavljaju poslove iz različitih delatnosti na raspolaganju je čak  šest multifunkcionalnih sala:

 1. „Kristalna dvorana“ – najveća kongresna sala kapaciteta do 600 mesta sa mogućnosti pregrađivanja,
 2. „Beograd“ – kongresna sala srednje veličine smeštena na 180 m2, pogodna za različite seminare kapaciteta do 100 mesta,
 3. „Topola“ – sala za sastanke čiji kapacitet iznosi 70 mesta, a prostire se na 98 m2,
 4. „Vip“ – kongresna sala idealna za nešto intimnije sastanke kapacitata do 35 mesta,
 5. „Bukulja“ – najmanja kongresna sala u hotelu kapaciteta do 15 mesta,
 6. „Boardroom“ – kongresna sala tehnički najopremljenija kapaciteta do 24 mesta.

Svih šest sala  su u potpunosti opremljenje sa najsavremenijom audio i video opremom: LCD projetkore i platna, WIFI, flip chart, sound system, bežične i fiksne mikrofone, laptopove, tablete, laserske poentere, LCD TV, DVD player, govornice i montažne bine.

„Kristalna dvorana“ kao najveća sala u hotelu sa mogućnosti pregrađivanja  može se podeliti na dva ili tri manje sale u zavisnosti od broja gostiju i vaših potreba. Osim što se koristi za poslovne skupove, prezentacije i seminare, ona je savršena za sva vaša slavlja, svadbe, rođendane i slično. Prostire se na 640 m2 i u slučaju da se stolice postave kao u pozorištu moguće je da primi i preko 680 gostiju. Na njenoj galeriji nalaze se i gluve sobe za prevodioce i novinare.

Hotel Izvor (5)

U samom objektu nalazi se i hotelski restoran koji nudi različite obroke na bazi švedskog stola. Pored različitih specijaliteta nacionalne kunjihe, u njemu se mogu naći i specijaliteti internacionalne kunjinje. Restoran je moderno sređen, veoma prijatnog ambijanta, prostran sa udobnim nameštajem i prefinjem escajgom.

Dodatne pogodnosti koje vam hotel nudi

Posed pansion restorana u hotelu se nalazi i „Lobby bar“  u kome se služe najfinije kafe, savršeni dezerti i veliki izbor pića. Pogodan za opuštajuće trenutke i sve ostale neformalne sastanke. Radno vreme bara je od 07:00 do 23:00 h.

Na prizemlju hotela nalazi se mala internet sala opremljena sa četiri računara koja je gostima hotela na raspolaganju potpuno besplatno.

Hotel Izvor (6)

Gostima hotela na raspolaganju je i parking koji se nalazi uz sam objekat, ali je kako bi ste bili sigurni da će vas čekati slobodno mesto u istom potrebna je rezervacija.

Osoblje hotela je najpre izuzetno profesionalno, obrazovano i ljubazno, a pored srpskog ugostiće Vas i na engleskom ili ruskom jeziku.

Svi oni koji su došli sa ciljem da se opuste i relakciju dostupan je „Spa i Wellnes centar“ smešten na preko 1000 m2 opremljen najsavremenijom tehnologijom. U njemu se nalazi prirodna mineralna voda i postoji niz različitih programa za sve goste počev od tretmana za podmlađivanje i negu kože pa sve do tretmana za mršavljenje i jačanje imuniteta. U okviru centra nalazi se bazen u okviru hotela dostupan i zimi, kao i bazen na otvorenom sa termalnom prirodnom vodom. Unutar hotela pored velikog bazena sa  hidro masažerima i mlaznicama nalaze se i dva manja bazena sa decu u kojima je temperatura uvek 30 stepeni.

Hotel Izvor (10)

Zavisno od Vaših potreba dostupna Vam je i sauna i to:

 • Bio sauna sa aroma terapijom pogodna za umanjivanje stresa,
 • Rusha banja savršena za opuštanje duha i tela,
 • Finska suva sauna poznata je po tome što pojačava imunitet, podmlađuje kožu i umanjuje bol u mišićima.

Pored navedenih u „Spa i Wellness centru“ nalaze se i sledeći sadržaji:

 • Relaks soba sa himalajskom solju koja pomaže pri lečenju bronhitisa, sezonske alergije, depresije, astme i umora.
 • Parno kupatilo koje je idealno detoksikaciju organizma i izbacivanje viška vode iz organizma.
 • Tepidarijumi koji svojom toplotm opuštaju celo telo, a povodljno deluju i na psihu.
 • Hotel Izvor (2)

Veliki Aqva park koji je smešten na površini od 6 ha u letnjim periodima tu je ne samo da rashladi sve koji ga posete već  nudi niz atrakcija koje će obradovati kako najmlađe među nama tako i one starije.

Rum servis dostupan je dvadeset četiri časa, a osoblje nudi usluge pranja i peglanja garderobe kao i čišćenja cipela.

U hotelu se nalazi bankomat, fotokopir mašina i menjačnica.

Pored frizerskog salona smeštenog unutar hotela dostupne su i usluge lekara i zubara.

Mališane će obradovati ćinjenica da u okviru hotela imaju prostor u kojem se mogu neometano igrati, a pored te igraonica u letnjim periodima dostupna je i igraonica napolju.

Hotel Izvor (1)

U hotelu se još nalaze i bilijar, stoni tenis i fitnes centar u potpunosti opremljen najkvalitetnijim multifunkcionalnim spravama.

Osoblje hotela čine najkvalifikovanij stručnjaci u svojim oblastima delovanja pa tako u potpunosti se možete prepustiti uživanju bez razloga za brigu.

Cenovnik hotela „Izvor“

Sama činjenica da je ovo jedan od najluksuznijih hotela u Srbiji sa pet zvezdica govori da on pristupačan za prosečnog turistu. Ako želite da rezervišete boravak dobro proverite sve informacije jer u slučaju nedolaska ili otkazivanja rezervacije kraće od 72 h platićete hotelu iznos koji je jednak ceni jednog noćenja pomnoženog sa brojem rezervisanih soba.

Najjeftinija jeste jedokrevetna soba koju možete rezervisati po ceni od 12.980,00 RSD. Cena dvokrevetne je 17.380,00 RSD, dok superior soba za dve osobe će koštati 21.010,00 RSD.

Najskuplja varijanta jeste superior apartman čija cena za dve osobe iznosi 37.950,00 RSD.

U cenu je pored PDV-a uračunato noćenje sa polupansionom, neograničeno korišćenje „Aqua parka“ i „Spa&Wellness centra“.

Hotel Izvor (4)

U cenu nije uračunata boravišna taksa od 90,00 RSD po osobi po noćenju i osiguranje od 20,00 RSD po osobi po noćenju. Deca do 7 godina plaćaju samo osiguranje, a deca od 7 do 15 godina plaćaju osiguranje i boravišnu taksu od 45,00 RSD. Osobe sa invaliditetom, strani državljani koji su po međunarodnim konvencijama oslobođeni plaćanja takse, lica koja neprekidno borave u objektu za smeštaj duže od 30 dana oslobođeni su plaćanja boravišne takse.

Pored navedeh cena preporuka je da stalno pratite i njihov web sajt na kome se svakodnevno ažuriraju informacije jer često za posebne prilike poput nove godine, dana zaljubljenih, uskrsa i slično u ponudi će biti nešto povoljniji aranžmani i promo vikend paketi za dve ili više osoba.

Hotel Izvor Arandjelovac (2)

Kontakt telefon, mapa, rezervacija…

Hotel „Izvor“ smešten je u samom centru Aranđelovca na adresi:

Mišarska 2b

34300 Aranđelovac, Srbija.

Nalazi se na sjajnoj lokaciji pa ćete tako veoma lako i brzo stići do bilo kog dela Aranđelovca, a Beograd se nalazi na samo sat vremena vožnje.

Boravak u jednom od najluksuznijih hotela u Srbiji možete rezervisati putem linka:

LINK ZA REZERVACIJU HOTELA

Sve dodatne informacije vezane za plaćanje, promo pakete, korišćenje „Aqva parka“ i silčno možete dobiti pozivom na broj 034/700 400 ili slanjem e-maila na adrsu [email protected].

[review position="bottom"]
Share.

Leave A Reply