Hotel Jezero, Bor

0

Jedno od naših najpoznatijih veštačkih jezera jeste Borsko jezero nastalo 1959-te godine podizanjem brane i akumulacijom obliđžnjih reka. Nalazi se u podnožju planine Crni Vrh blizu Bora i predstavlja pravu turističku atrakciju. Pored toga idealan je za ljude koji traže odmor, a šmeštaj možete pronaći u hotelu „Jezero“ koje se nalazi na Borskom jezeru.

Ovaj hotel idealan je i za sportiste pogotovo tokom letnjeg perioda kada im je na raspolaganju kompleks sportskih terena. Hotel „Jezero“ ima četrii zvezdice šti znači da ispunjava sve evropske standarde. Prostire se na 14.000 m2 i opremljen je modernim i udobnim enterijerom. Vlasnik hotela jeste Rudardko – topioničarski basen Bor koji je došao na ideju da napravi mulitifunkcionalni hotel u kojem bi ne samo oni koji žele da posede čuveno Borsko jezero mogli da borave, već i posovni ljudi, sportisti, inostrani ljudi i ostali koje put navede na ovu stranu.

Smeštaj u hotelu „Jezero“

U hotelu na raspolaganju Vam je 111 smeštajnih jedinica koje su raspoređenje u jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne, porodične sobe, apartmane, studije i lux apartmane. Ukupan kapacitet svh smeštajnih jedinica je 250 gostiju. Sve sobe poseduju kupatilo, terasu, klima uređaje, mini bar, sef, LCD TV sa kablovskim programima, telefon i standardni nameštaj (krevet, ormar, radni sto..) .

Hotel Jezero Bor (9)
U hotelu nalazi se 72 dvokrevetne sobe od kojih 6 soba poseduje pomoćne ležajeve namenjene deci. Tri studio sobe sa kojima hotel raspolaže uvek su atraktivne, a karakterišu ih odvojene prostorije: jedna spavaća soba i prostrani dnevni boravak.

Šest apartmana moderno su uređeni i izuzetno komforni, dok jedan lux apartman predstavlja najluksuzniji smeštaj u hotelu. Pored navedenih stvari on poseduje veoma prostran dnevni boravak predviđen za sedenje, odnosno dreženje. U njemu se nalazi i banket sto, velika terasa, a kupatilo je opremljeno sa džakuzi kadom za dve osobe.

Šesto soba je pažljivo uređeno sa zidovima pastelnih boja i prilagođeno je licima sa posebnim potrebama.

Hotel Jezero Bor (1)
Dodatni sadržaji koje hotel nudi

U okviru hotela nalaze se dva restorana i to pansionski restoran i A la carte restoran. Restoran predviđen za pansionske goste ima kapacitet do 300 mesta, a u njemu rade vrhunski kuvari i konobari koji će se potruditi da Vas posluže u najkraćem mogućem roku. Doručak je na bazi švedskog stola, a u meniju se nalazi veliki broj domaćih i inostranih specijaliteta. Restoran ima lepo uređen i prijatan ambijent koji je pogodan za održavanje gala svečanosti poput svadba, matura, punolestava i drugo.

Hotel Jezero Bor (2)
A la carte restoran moderno je uređen sa veoma sofisticiranim enterijerom, a dostupan je i eksternim kao i internim gostima.
Veliki broj sporstista svakodnevno odseda u hotelu jer je idealan za njihove pripreme. Poseje terene adekvatne za tenis, fudbal, košarku, odbojku i rukomet.

U samom objektu nalazi se i bazen zatvorenog tipa koji je na raspolaganju svim gostima.

Za sve one koji bi dodatno da se zabave u hotelu se nalazi i kuglana, stoni tenis, kao i sto za bilijar.

Hotel Jezero Bor (5)
Hotel „Jezero“ poseduje i svoj „Spa i Wellness“ centar za potpunu ralaksaciju i dodatno uživanje. U njemu radi profesionalno osoblje koje pored različitih vrsta masaža radi i najnovije tretmane za celo telo. U okviru centra nalazi se i slana soba koja je specijalno konstruisana kako bi stvorila atmosferu koja vlada u prirodnim slanim pećinama. Zidovi, pod i tavanica prekriveni su solju debljine do 3 cm, a soba je idealna za opuštanje i povraćaj psiho – fizičke ravnoteže.

U letnjem periodu gostima je dostupan i bazen na otvorenom koji se nalazi u dvorištu hotela. U ponudi je takođe i prostrane, lepo dekorisana i moderno sređenja zajednička terasa koja je tokom celog dana obasjana sunčevim zracima, tako da predstavlja savršeno mesto za one koji vole da se sunčaju.

Hotel Jezero Bor (6)

Mališani se mogu igrati na igralištu za decu, a odrasli pored iznajmljivanja knjiga u mogućnosti su da iznajme i raznovrsne DVD kasete.

Gostima su dostupne i usluge pranja i peglanja veša.

U samom objektu nalazi se i prodavnica suvenira.

„Jezero“ možda nije najsrećniji izbor za pušače jer je u celom objaktu zabranjeno pušenje.

Recepcija hotela radi non – stop i u okviru iste dostupne su Vam različite usluge koje su vam dostupne na tri jezka: srpski, engleski i francuski.

Hotel Jezero Bor (4)
Cenovnik i promotivni aranžmani za sve goste hotela

S’obzirom da je sređen veoma luksuzno i zadovoljava evropske standarde, hotel „Jezero“ nije baš pripustačan običnom turisti. Ipak hotel stalno u ponudi ima različite aranžmane, vikend popuste i slično pa tako možete iznajmiti smeštaj veoma povoljno samo ako se dobro raspitate i na vreme uzmete neki od aranžmana koji su na popustu.

Cena jednokrevente sobe iznosi 3.750,00 RSD i u nju je uključeno noćenje sa doručkom. U slučaju da želite pun pansion cena će biti 5.350,00 RSD. Cena apartmana koji ima pogled na jezero za jednu osobu iznosi 12.450,00, dok apartman koji gleda na parkić možete rezervisati po ceni od 11.250,00 RSD, a ista cena je i studija za jednu osobu. Porodičnu sobu je moguće iznajmiti za najmanje dve osobe i to po ceni od 8.040,00 RSD.

Hotel Jezero Bor (7)
U cenu je uračunat PDV, ali nije boravišna taksa i osiguranje. Boravišnu taksu platićete po ceni od 50,00 RSD, dok je cena osiguranaj 30,00 RSD.

Svi gosti hotela besplatno će koristi Spa i Wellness, bazen, teretanu, salu za basket, bilijar i saunu, dok se korišćenje slane sobe, masaže, kuglane i bicikla potrebno naplaćuje se po redovnim cenama.

Deca do šest godina starosti ne plaćaju smeštaj kao ni obroke ukoliko koriste isti ležaj koji i njihovi roditelji. Ako im je potreban dodatan ležaj platiće 50% cene smeštaja. Besplatno je korišćenje krevetaca za bebe, kao i stolica za hranjenje.

Hotel Jezero Bor (10)

Postoje i brojni popust aranžmani i to u slučaju da vam je potreban dvodnevni aranžman možete ga rezervissati po 3% nižoj ceni od regularne, dok za desetodnevni aranžman popust će iznositi 7% od regularne cene pansiona.

Hotel stalno nudi nove pakete i aranžmane koje možete pogledati na njihovom web sajtu: www.hoteljezero.rs .

Lokacija i mapa

Hotel „Jezero“ je smešten veoma blizu Borskoj jezera što ga čini savršenim za sve ono koji su želeli da posete jedno od najlepših jezera u našoj zemlji. Pored toga lokacija hotela je izuzetna jer veliki broj turističkih atrakcija nalazi se u blizini, a prohodni i dobro sređeni putevi omoguće Vam prijatno putnovanje.

Hotel Jezero Bor (3)
Najbliža plaža nalazi se samo 300 me od hotela, a lokalna autobuska stanica nalazi se na 500 m od hotela. Čuvena termalna Brestovačka Banja nalazi se na osam km od hotela, a grad Bor na nekih 15 km.

Tačna adresa hotela je:
Borsko jezero bb,
19210 Bor, Srbija.

A kako da najlakše stignete do njega pogledajte na priloženoj mapi:

Link za rezervaciju i kontakt telefon

Baš boravak u hotelu idealnom za opuštanje i rekreaciju možete rezervisati veoma jednostavno, a potrebno je samo da kliknete na sledeći link:

LINK ZA REZERVACIJU HOTELA

Ako smatrata da Vam je neophodno još informacija pre rezervacije u hotelu, ne oklevajte već pozovite osoblje hotela i rešite se svih nedoumica koje imate.

Kontakt telefoni hotela su:
030/482 940
030/482 340;

Takođe možete im pisati na e-mail adresu [email protected] . A u njihovom promo videu možete videti kako hotel izgleda i neke od njegovih brojnh sadržaja:

[review position="bottom"]
Share.

Leave A Reply