Hotel Master, Novi Sad

0

Novi Sad je bogat različitim sadržajima, a pored toga poseduje veoma bogat noćni život zbog čega ga konstantno posećuje veliki broj ljudi. U njemu se trenutno nalazi preko više od 200 različitih hotela koji nude smeštaj svim posetiocima.

Ne treba da nas čudi zbog čega je i prvi srpski lanac hotela – „A hoteli“ upravo u ovom gradu otvorio hotel pod nazivom „Master“. Ovaj hotel je kao i svi njihovi hoteli sređen veoma luksuzno, građen po najvišim svetskim standardima i opremljen sa najsavremenijom tehnologijom. Građen je kombinovanjem modernog i klasičnog arhitektonskog stila i trenutno poseduje četiri zvezdice. „A hoteli“ su poznati po tome da imaju najluksuznije i najopremljenije hotela u našoj zemlji u kojima se gotovo uvek nalazi i fitnes centar kao i Kongresni centrac i brojni restorani, a ni hotel „Master“ nije izuzetak. Pozicioniran je u kompleksu Novosadskog sajma i nudi najviši kvalitet usluga svim gostima. Mada u njemu uglavnom borave moderni poslovni ljudi, sve je više turista koji zbog hedoničnog načina života biraju upravo ovaj hotel.

Smeštajni kapacitet

Hotel raspolaže sa 54 smeštajne jedinice kapaciteta do 110 mesta. Sve sobe su veoma lepo uređenje, elegante i komforne, a u njima se nalazi: moderan i udoban nameštaj, klima uređaj, grejanje, mini sef, besplatan WIFI, TV sa kablovskim programima, direktnu telefonsku liniju i sef.

Hotel Master (1)

Standard sobe su najekonomičniji vid smeštaja, prijatnog su ambijenta, veoma komforne sa funckonalno raspoređenim nameštajem. Takvih soba u hotelu ima 44 i sve su dvokrevetne. 20 soba poseduje francuski ležaj, a preostalih 24 su opremljene sa dva odvojena ležaja. Idealne su za osobe koje ne planiraju dugo da se zadržavaju, kao i za poslovne ljude koji neće mnogo boraviti u sobi.

Dve superior sobe koje se nalaze u hotelu su dosta komotnije i sofisticiranije uređene. Prozračne su, i poseduju dnevni boravak koji zajedno sa spavaćom sobom i prostranim kupatilo omogućava nešto komotniji boravak gostima.

Hotel Master (2)

Posebna ponuda hotela jesu apartmani kojih ima šest i ne samo da su veoma prostrani, već su odlični za sve oni kojima je potrebno više prostora i koji planiraju da borave u gradu na duži vremenski period.

Hotel raspolaže i sa jednim superior apartmanom koji se prostire na 45 m2 i opremljen je sa velikim dnevnim boravkom u kojem se nalazi francuska garnitura. Spavaća soba je veoma prostrana i u ovaj apartman može se smestititi čak četiri osobe.

Hotel Master (4)

Hotel raspolaže sa sobama i prostorom koji je prilagođen pušačima, odnosno nepušačima.

Prijavljivanje u sobe vrši se od 14:00 h do 00:00 h, dok se iz njih možete odjaviti najkasnije do 12:00 h.

Restoran, kongresni centar i fitnes centar

U okviru hotela nalazi se restoran u kojem Vam je dostupan meni koji sadrži različitia domaća i strana jela. Svi zaposleni u restoranu su veoma ljubazni,a  doručak je na bazi švedskog stola i služi se od 07:00 h do 10:00h. Postoji mogućnost donošenja i doručka u krevet.

Za sve one koji žele da neobavezno proćaskaju ili obave neki neformalan sastanak tu je prelepo uređeni kafič koji se nalazi u prizemlju hotela. U njemu Vam je dostupan bogat izbor kafa, različita alkoholna i bezalkoholna pića, kao i dezerti.

Hotel Master (3)

Svi oni koji su u Novom Sadu borave poslovno moći će da koriste brojne usluge koji nudi kongresni centar. Kongresni centar se nalazi u prizemlju hotela i ima kapacitet do 50 mesta. Potpuno je video i audi opremljen sa najmodernijom tehnologijom, klimatizovan i poseduje besplatan WIFI. U njemu možete organizovati prezentacije, seminare, poslovne sastanke, simpozijume i slično. Profesionalno osoblje tu je da se pobrine da sve prođe u najboljem mogućem redu.

Hotel Master (9)

Fitnes centar idealan je za osobe koje žele da ostanu u formi ili se relaksiraju. Fitnes sala opremljena je najsavremenijom opremom i nalazi se na četvrtom spratu. Dok vežbate imate priliku da uživate u prelepom pogledu na Novi Sad. Korišćenje sale je besplatno za goste hotela, a eksterni gosti je takođe mogu koristiti uz novčanu nadoknadu.

Ostali sadržaji hotela

Besplatan internet dostupan je u bilo kojem delu hotela.

Svim gostima na raspolaganju je i besplatan parking koji je moguć na licu mesta bez rezrvacije.

Radno vreme recepcije je non – stop i u okviru iste možete fotokopirati ili poslati neki dokument, kupiti dnevnu štampu ili kuristiti usluge turističkog deska.

Hotel Master (5)

U samom objketnu nalazi se bankomat.

Hotel nudi usluge pranja i peglanja veša, kao i usluge hemijskog čišćenja i čišćenja cipela.

Osoblje hotela je pre svega obrazovano i veoma ljubazno, a mogu Vas ugostiti na srpskom, hrvatskom i engleskom jeziku.

Hotel Master (6)

U hotelu se nalazi lif i sobe koje su prilagođene osobama sa posebnim potrebama.

U hotelu je strogo zabranjeno dovođenje kućnih ljubimaca.

Postoji mogućnost iznajmljivanja automobila koje se naplaćuje. Takođe moguće je koristiti prevoz do aerodroma.

Cenovnik hotela „Master“

Najjekonomičnijja jeste soba sa francuskim ležajem čije iznajmljivanje košta 5.500,00 RSD. Cena dvokrevetne sobe je 6.700,00 RSD, dok je cena apartmana u kojem borave jedna osoba 7.400,00 RSD. U slučaju da u apartmane boravi više osoba cena će biti 8.900,00 RSD. Superiro sobu možete iznajmiti po ceni od 8.100,00 RSD, dok superiror aprtman predstavlja najskuplju varijantu u hotelu i njegova cena iznosi 11.600,00 RSD.

Hotel Master (7)

U cenu je uračunat PDV, noćenje sa doručkom, korišćenje teretane, parkinga i upotreba interneta. U istu nije uračunata boravišna taksa koja iznosi 130,00 RSD i taksa osiguranja koja iznosi 20,00 RSD. Deca do 7 godina platiće samo osiguranja, odk ona od 7 do 15 godina plaćaju 50% boravišne takse.

Postoji mogućnost uvođenja dodatnog ležaja u sobe i to po ceni od 2.100,00 po osobi po jednom noćenju. Dnevni boravak mogu iznajmiti najduže u trajanju od osam sati i to u vremenu od 10.00 do 18.00 časova, a njegova cena iznosi 50% od redovne cene sobe.

Krevetac za bebe se može koristiti besplatno.

Osobe sa invaliditetom, kao i njihovi pratioci, strani državljani koji su po međunarodnim konvencijama i sporazumima oslobođeni plaćanja takse, lica koja neprekidno borave u objektu duže od 30 dana oslobođeni su plaćanja boravišne takse.

Plaćanje se vrši u dinarima, po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan plaćanja, a može izvršiti gotovinski, karticama i putem tekućeg računa.

U hotelu se naplaćuje i otkazivanje kraće od 24 časa za pojedince i 72 časa za grupne posete.

Cena iznajmljivanja konferencijske sale je 2.500,00 RSD po satu, a na dnevnom nivou 12.500,00 RSD.

Moguće je odobravanje različitih popusta, kao i korišćenje promo paketa ali za sve to neohpodno je odobrenje direktora.

Hotel Master (8)

Rezervacija, kontakt telefon, mapa, lokacija…

Vaš boravak u ovom veličanstvenom hotelu možete rezervisati već danas i to prilično jednostavno, a dovoljan je samo jedan klin na sledeći link:

LINK ZA REZERVACIJU HOTELA

Hotel je smešten na adresi:

Brace Popovic bb

21000 Novi Sad, Srbija.

U pitanju izuzetna lokacija za sve poslovne ljude jer je hotel smešten u poslovnoj četvrti odmah do Novosadskog sajma. Odmah do hotela nalaze se brojni kafići, restorani, marketi, butici i slično. Iako ova lokacija najviše pogoduje poslovnim ljudima od hotela je moguće veoma lako obići ceo Novi Sad zbog čega sve češće u njemu odsedaju i turisti.

Sve dodatne informacije koje možda niste pronašli u ovom tekstu možete dobiti na kontakt telefone:

021/48 78 777 i

021/48 78 700;

Oni koji više vole elektronski vid komunikacije mogu poaslati mail na adresu [email protected].

[review position="bottom"]
Share.

Leave A Reply