Hotel Mećavnik, Mokra Gora

0

Hotel Mećavnik je smešten u predivnom i prelepom okruženju na Mokroj Gori. On se nalazi u turističkom kompleksu Drvengrad. Ono što je veoma karakteristično za njega i što privlači veliki broj turista, jeste to što je on izgrađen od lokalnog drveta. Njegov ambijent je ispunjen toplinom i udobnošću. U njemu ćete naći pravi mir i uživanje. Okolina hotela je veoma pogodna za vožnju bicikala, skijanje, planinarenje i za mnoge druge korisne i zanimljive aktivnosti. Veoma ljubazno, prijatno, profesionalno i predusretljivo osoblje hotela Mećavnik izaćiće u susret svim vašim potrebama i potruditi se da ispuni sve vaše želje i zahteve. Hotel Mećavnik pružiće vam jedno neverovatno, jedinstveno i novo iskustvo. Nakon boravka u jednom ovakvom hotelu, kući ćete se vratiti puni utisaka, sa željom da se opet u njega vratite. Ono što ovaj hotel razlikuje od ostalih jesu njegov prirodni enterijer i eksterijer u kojem će svaki gost uživati.

Ovaj hotel predstavlja idealno mesto za one koji žele da uživaju u bogatsvu i čarima prirode, kao i u svežem i zdravom vazduhu. Hotel Mećavnik je idealan za smeštaj kako u letnjim tako i u zimskim mesecima.

Hotelski sadržaji

U okviru hotela Mećavnik nalazi se multifunkcionalna sala sa dvesta pedeset mesta. Ona je naravno opremljena sa vrlo kvalitetnom opremom koja je neophodna prilikom organizovanja sastanaka, skupova, seminara.

Ovaj fenomenalan hotel poseduje spa centar gde se možete opustiti, zabaviti, odmoriti i zaboraviti na sve vaše probleme. U njemu ćete povratiti izgubljenu energiju i pripremiti se za novi dan i nove aktivnosti.

Plivanje je oduvek bilo značajno za zdravlje ljudi, za razvoj mišića i za održavanje kondicije. Za sve ljubitelje plivanja hotel poseduje i bazen.

Hotel-Mecavnik-bazen

U hotelu Mećavnik se nalaze fitnes centar, teniski i košarkaški tereni, koje mogu koristiti svi oni koji žele da ostanu u dobroj formi i kondiciji i koji vole sport.

Hotel-Mecavnik-sportski-teren

U okviru hotela nalazi se i teretana sa kvalitetnim i korisnim spravama za vežbanje.

Hotel-Mecavnik-teretana

Gostima je na raspolaganju besplatan javni parking koji se nalazi na nekoliko minuta od hotela Mećavnik.

Gatronomska ponuda koju nudi hotel Mećavnik

Hotelska gastronomska ponuda je vrlo bogata i raznovrsna. Hrana koja se služi u restoranu hotela je vrlo ukusna. Osoblje koje je zaposleno na pripremanju hrane u ovom restoranu, izaćiće u susret svim gostima u vezi sa njihovim željama, potrebama i zahtevima. U restoranu se služe izvrsni lokalni specijaliteti, odnosno domaća zdrava hrana.

Hotel-Mecavnik-restoran

U hotelu se nalazi i bar gde se služe različite vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića. To je mesto gde se uz vaše omiljeno piće možete družiti sa svojim prijateljima i porodicom.

Hotelski smeštajni kapaciteti

Hotelski smeštaj hotela Mećavnik je izuzetno udoban i komforan. Sve sobe su vrlo prostrane i svetle i poseduju krevete koji su jako udobni i koji će vam pružiti lak, miran i udoban san. Hotel Mećavnik raspolaže sa sto dva ležaja.

Hotel-Mecavnik-sobe

Smeštajne kapacitete čine dvokrevetne, trokrevetne sobe i apartmani. Sobe sadrže televizore sa kablovskim kanalima i klima uređaj. Kupatila su opremljena sa tušom ili kadom, fenom za sušenje kose i besplatnim toaletnim priborom.

Cenovnik hotela Mećavnik

Cena jednokrevetne sobe u hotelu Mećavnik iznosi 5.560,0 dinara.

Dvokrevetna soba će vas koštati 4.260,00 dinara.

Cena apartmana za dve osobe iznosi 11.000,00 dinara, dok cena apartmana za četiri osobe iznosi 13.800,00 dinara.

Lokacija hotela

Hotel Mećavnik je smešten na Mokroj Gori, u turističkom kompleksu Drvengrad. Beograd je udaljen od hotela 200 km, a najbliži aerodrom jeste Nikola Tesla koji se nalazi na 214 km od hotela.

Tačna adresa jeste

Mokra Gora bb, 31243

Mokra Gora, Srbija

Načini rezervacije i kontakt telefon

Ukoliko želite da uživate u netaknutoj prirodi i u svim pogodnostima koje pruža hotel Mećavnik na Mokroj Gori, smeštaj možete rezervisati putem sledećeg broja telefona

031-800-686

Ili putem sledećeg linka

LINK ZA REZERVACIJU HOTELA

8.5 OCENA

Hotel Mećavnik ocenjen je sa ocenom 8,7 kao sjajan. Hrana koja se služi u hotelu je izvrsna, osoblje je veoma ljubazno, sve prostorije su uređene jako dobro i ispunjene su toplinom. Sobe su izuzetno udobne, čiste, komforne i imaju predivan pogled.Ovaj hotel predstavlja spoj tradicije i modernih uslova

  • ČISTOĆA 8.8
  • LOKACIJA 9.1
  • OSOBLJE 8.5
  • BESPLATAN WiFi 7.4
  • UDOBNOST 8.7
  • SADRŽAJI 8.7
  • ODNOS CENE I KVALITETA 8.5
  • User Ratings (1 Votes) 9.9
Share.

Leave A Reply

error: Sadržaj je zaštićen !!