Hotel Panorama City Inn, Novi Sad

0

Novi Sad je grad prepun različitih manifestacija uglavnom muzičkih ali i privrednih koje se veoma često održavaju u ovom gradu. Centar je autonomne pokrajine Vojvodine, ima razvijen kafanski život i Univerzitet koji privlači veliki broj studenata. Grad privlači i poslovne ljude, turiste kao i strance koji veoma često borave u jednom od najgostoljubivijih gradova u Srbiji. Svi oni koji žele da uživaju u noćnom život koji grad nudi, posete veliki broj barova i klubova tražiće smeštaj u hotelu koji se nalazi u centru grada.

Upravo takav je i hotel “Panorama city inn” koji je savršeno pozicioniran i za poslovne ljude jer se samo par minuta hoda od hotela nalazi veliki broj poslovnih zgrada i kompanija. Do hotela se lako dolazi iz svih smerova zbog čega ga i inostrani gosti rado biraju, a vrhunski dizajn prostorija i ljubazno osoblje učiniće da gosti koji borave u prijatnom ambijentu hotela gotovo sigurno ponovo dodju u isti.

Smeštaj u hotelu

Svim gostima dostupne su dve vrste soba i tri vrsta apartmana koji ukupno čine 12 smeštajnih jedinica koje maksimalno mogu da prime 40 gostiju.

Hotel Panorama city inn

U svim smeštajnim jedinicama na raspolaganju su Vam besplatan internet, mini bar, sef, TV sa satelitskim programom, klima uređaj, grejanje, pribor za peglanje, radni sto, potpuno opremljeno kupatilo, DVD plejer, CD plejer i radio.

Celukopan enterijer hotela uređen je veoma jednostavnim ali opet elegantnim stilom. Dizajn soba je prilično lep sa detaljima koji se savršeno uklapalju u celokupan izgled hotela.

Najjednostavniji vid smeštaja predstavlja dvokrevetna soba koja ima sopstveno kupatilo sa tuš kabinom. Soba je prozračna i lepo osvetljena površine 28 m2, a razlikujemo onu sa francuskim ležajem i sobu sa dva zasebna ležaja.

Hotel Panorama city inn (1)

Standardni apartman je najjednostavniji od tri apartmana koja hotel nudi. Sređen je kao i svi apartmani tipa „suite“ i ima kupatilo sa hidromasažnom kadom. Prozor apartmana nudi veoma lep pogled, a maksimalan broj osoba koje mogu da borave u njemu jeste 2. Veličina apartmana je 33 m2 i kao takav savršen je za duži boravak dve osobe.

Junior apartman prostire se na 30 m2 i poseduje jedan  kauč na razvlačenje. Ekskluzivno je sređen iako ima kapacitet od dve osobe savršen je za jednu osobu kojoj će u njemu boravak biti veoma prijatan i komforan.

Hotel Panorama city inn (2)

Ekslkluzivni apartman predstavlja savršen vid smeštaja za porodice u hotelu i prostire se na 34 m2. U njemu je dozvoljen boravak do maksimum tri osobe, a iako je veoma prostran proseduje nešto manje kupatilo u kojem se nalazi tuš kabina.

U celom hotelu je zabranjeno pušenje, a postoje sobe za pušače. U pojedinim sobma se nalazi frižider.

Prijavljivanje i smeštanje u sobe vrši se od 14:30 do 21:00 časova. Iz soba se možete odjaviti u periodu od 06:00 do 11:00 časova.

Svi sadržaji hotela

Besplatan pristup internetu uključen je u cenu smeštaja, a WIFI je dostupan u celom objektu.

Recepcija radi non stop i nudi šriok spektar usluga, a ostava za prtljak, turistički desk i bankomat samo su neke od njih.

Hotel Panorama city inn (3)

Parking koji se nalazi uz sam objekat dostupan je svim gostima hotela i to potpuno besplatno.

Gostima je dostupan jedan restoran na bazi samoposluživanja u kojem nažalost se ne nudi visok izbor hrane. Ipak u  njemu radi vrhunsko osoblje, a kuvari će bilo koje jelo iz menija prepremiti u najkraćem mogućem roku. Po želji gostijumoguće je servirati i doručak u krevet. Kako restoran ne nudi mogućnost spremanja ručka u njemu moguće je naručiti hranu u nekom od obližnjih restorana koja će Vam u najkraćem mogućem roku biti dostavljena u trpezariju restorana ili Vaše sobe.

Hotel Panorama city inn (4)

U hotel ne možete dovesti svoje kućne ljubimce.

Hotel je prilagođen osobama sa invaliditetom i u istom se nalazi lift.

Jedna od pogodnosti hotela jeste i korišćenje usluga prevoza do određene lokacije uz doplatu.

Hotel ne nudi uslužno pranje i peglanje veša, ali na raspolaganju Vam je sav potreban pribor da to uraditte sami.

Hotel Panorama city inn (5)

Cenovnik hotela „Panorama city“

Hotel „Panorama city“ svojim gostima često nudi posebne pogodnosti vezane za cenu i plaćanje. Često su u opticaju različite akcije ili promo paketi. Postoji mogućnost popusta u slučaju da se rezerviše preko agencije, kao i kada su grupne posete u pitanju.

Cena dvokrevetne sobe  sa odvojenim krevetima trenutno iznosi 5.643,00 RSD, dok je cena standardnog apartmana 7.328,00 RSD. Junior apartman za dve osobe možete iznajmiti po ceni od 6.747,00 RSD, a cena ekskluzivnog apartmana nešto je niža i iznosi 7.238,00 RSD.

Cene su po noćenju po osobi i u njih je uključen i PDV od 10%. U cenu nije uračunata boravišna taksa koja iznosi 1,25 EUR po dinarskoj protivvrednosti.

Za korišćenje dodatnog kreveta naplaćuje se 12 EUR po noći po osobi, a maksimalan broj dodatnih kreveta u sobi ili apartmanu je jedan.

Bilo kakva vrsta dodatnog krevetića za dete se mora pijaviti recepciji hotela i ista neće biti uračunata u cenu već se mora platiti odvojeno.

Hotel Panorama city inn (7)

Rezervacija, kontakt telefon, mapa, lokacija…

Hotel „Panorama city inn“ ima odličnu lokaciju jer je smešten u centar Novog Sada. Odmah ispred hotela nalazi se autobusko stajalište i taksi mesto tako da ćete veoma lako stići do bilo kog odredišta u gradu, ali i do prigradskih naselja. Blizu hotela je i Gradski trg, muzej, bioskop, brojni restorani i kafići, market, kompleks poslovnih zgrada…

Tačna adresa hotela je:

Futoška 1a

21000 Novi Sad, Srbija;

Za one koji prvi put borave u ovom gradu ili se ne snalaze najbolje tu je mapa na kojoj lako mogu pronaći najbrži put do hotela:

Broj telefona na koji se možete javiti u slučaju da imate neka pitanja jeste: 021/480 18 00. Dodatne informacije i odgovore na sva Vaša pitanja možete dobiti i putem maila: [email protected] .

Ako Vam se dopada ovaj hotel rezervaciju možete obaviti odmah i to veoma jednostavno, a potrebno je samo da kliknete na sledeći link:

LINK ZA REZERVACIJU HOTELA

[review position="bottom"]
Share.

Leave A Reply