Hotel Premier Prezident, Sremski Karlovci

0

Hotel Premier Prezident se nalazi u jednom od najlepših gradova Srbije, Sremskim Karlovcima. Sa svojim fantastičnim enterijerom i eksterijerom privlači veliki broj posetilaca. U njemu ćete doživeti jedno neverovatno iskustvo, a kući ćete se vratiti vrlo zadovoljni boravkom u hotelu Premier Prezident. On je posebno fascinantan iz razloga što je opremljen nameštajem koji će vas vratiti u period baroka. Velika pogodnost koju pruža hotel Premier Prezident jeste taj što je upotreba wellness i spa centra gratis za sve goste hotela. Profesionalno osoblje učiniće vaš boravak u ovom hotelu još boljim nego što ste očekivali, jer će ispuniti sve vaše želje i zahteve. Hotel Premier Prezident nudi fenomenalne i kvalitetne usluge i sadržaje. Ovaj hotel svake godine posećuje veliki broj kako domaćih, tako i stranih turista.

Hotel Premier Prezident-Sremski Karlovci

Smeštajni kapaciteti

Hotel Premier Prezident poseduje osamnaest opremljenih smeštajnih jedinica među kojima se nalaze jednokrevetne, dvokrevetne i Exclusive sobe, zatim Vip apartman, Premier Prezident apartman i Prezident apartman.

Sve smeštajne jedinice poseduju LCD TV, telefon, fen, mini bar, wireless, sef, centralnu klimatizaciju, odvojena kupatila. Gosti mogu birati između pušačkih i nepušačkih soba i apartmana.

Hotel Premier Prezident-sobe

Jednokrevetne i dvokrevetne sobe su opremljene sa francuskim ležajem ili dva zasebna ležaja.

Exclusive sobe su veoma mirne i tihe.  Veoma su dobro opremljene i prostrane.

Vip apartman je idealan kako za poslovne ljude, tako i za porodice. Vip apartman poseduje dnevni boravak i spavaću sobu.

Premier Prezident je vrlo luksuzan apartman koji je opremljen kamenim zidovima, đakuzijem, king size krevetom, aristokratskim i zlatnim detaljima.

Najluksuzniju ponudu hotela Premier Prezident predstavlja Prezident apartman koji je namenjen gostima koji od svog odmora očekuju nešto više.

Sadržaji hotela Premier Prezident

Ukoliko želite da se opustite, odmorite i da zaboravite na sve vaše probleme, onda idealno mesto za vas predstavlja wellness i spa centar. On poseduje zatvoren bazen, đakuzi, saunu i fitnes centar. Ovde možete koristiti i usluge različitih masaža.

Hotel Premier Prezident-bazen

Hotel Premier Prezident svojim gostima nudi i frizerske usluge.

Hotel poseduje dve konferencijske sale, Balsku dvoranu i Vip salu.

Balska dvorana poseduje sto pedeset mesta. U njoj se mogu organizovati različiti sastanci, seminari, konferencije i svadbe takođe.

Vip sala poseduje dvadeset mesta. Ona sadrži svu neophodnu opremu koja je potrebna za održavanje sastanaka. Vip sala predstavlja pravi sinonim za glamur i luksuz.

Na recepciji hotela se nalazi i menjačnica koja radi 24h kao i sama recepcija.

U hotelu se nude usluge pranja, peglanja i hemijskog čišćenja.

Svim hotelskim gostima obezbeđen je parking, kao i garaža sa autoperionicom.

Mogućnosti koje hotel Premier Prezident pruža svojim gostima jesu mogućnost Rent-a Car i mogućnost unajmljivanja vozača.

Gastronomska ponuda

Hotel Premier Prezident poseduje restoran u kojem se gostima služi kvalitetna i ukusna hrana, koja će zadovoljiti ukuse čak i onih najprobirljivijih gostiju.

Hotel Premier Prezident-restoran

U hotelu se takođe nalazi i lounge bar gde se služe različite vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića.

Lokacija hotela

Hotel Premier Prezident se nalazi na izvanrednoj i fantastičnoj lokaciji u strogom centru Sremskih Karlovaca. Železnička stanica je od hotela udaljena oko 200 m, a glavna autobuska stanica samo pet minuta hoda.

Adresa hotela je

Karađorđeva 2, 21205, Sremski Karlovci, Srbija

Rezervacije i kontakt telefon

Ukoliko želite da uživate u predivnom ambijentu i atmosferi hotela Premier Prezident, smeštaj u ovom hotelu možete rezervisati putem sledećeg broja telefona

0038121 884111

Ili onlajn putem sledećeg linka

LINK ZA REZERVACIJU HOTELA

[review position="bottom"]
Share.

Leave A Reply