Hotel Putnik, Novi Sad

0

Novi Sad je domaćin mnogobrojnih kulturnih, sportskih, privrednih i zabavnih manifestacija, a jedna od njih jeste najveći muzički festival u jugoistočnoj Evropi pod nazivom „Exit“ koji privlči veliki broj kako domaćih tako i ljudi iz celoga sveta. Oni koji nemaju rodbinu ili prijatelje u ovom gradu kod kojih bi odseli to mogu uraditi u jednom od dvesta hotela koji su na raspolaganju, a hotel „Putnik“ koji poseduje tri zvezdice jedan je od najčešćih izbora posetioca „Exita“ jer se nalazi blizu Petrovaradinske tvrđave na kojoj se isti održava.

Ovo je ujedno i veoma dobar izbor jer hotel „Putnik“ je izuzetno prostan, sofisticiran i nudi veliki broj usluga kako bi zadovoljio goste svih uzrasta. Čitav ambijent hotela je na zavidnom nivou, a ljubazno osoblje i komforan nameštaj jedan su od razloga zašto poseduje tri zvezdice. Renoviran je 2010-te godine kada je svoj izgled i sadržaje prilagodio potrebama savremenih posetilaca, ali nije menjao svoju funkciju.

Smeštajni kapacitet hotela

Hotel „Putnik“ raspolaže sa 83 komforne i prostrane smeštajne jedinice koje su podeljenje na jednokrevetne i dvokrevetne sobe i apartmane. Sve smeštajne jedinice opremljene su sa grejanjem, klimom,TV sa kablovskim programima, besplatnim WIFI, mini barom, fenom za kosu, udobnim nameštajem i sefom za čuvanje dragocenosti.

Hotel Putnik Novi Sad

Broj jednokrevetnih soba jeste 29 i sve su kompletno opremljene i sadrže francuski ležaj. U okviru soba nalazi se i kupatilo sa potrebnim toaletnim priborom.

Dvokrevetnih soba je najviše u hotelu i to 46 koje su prostranije od običnih jednokrevetnih soba ali se sadržajno ne razlikuju od njih. Poseduju najmoderniji enterijer toplih boja koji će doprineti vašem uživanju.

Hotel Putnik Novi Sad (1)

Hotel poseduje 6 savremeno opremljenih i veoma komfornih apartmana, a apartmani A5 i A6 poseduju prostranu terasu koja pruža vrhunski pogled na Petrovaradinsku tvrđavu  i ceo grad.

Gastronomska ponuda

Svojim gostima hotel „Putnik“ nudi usluge noćenja sa doručkom na bazi švedskog stola koji je veoma raznovrsan i poseduje veliki broj specijaliteta koji će zadovoljiti svačiji ukus. U njemu radi vrhunski tim kuvara koji zajedno sa konobarima i ostalim osobljem pobrinuće se da Vam pruže vrhunsku uslugu.

Pored pansionske ishrane na raspolaganju su i „a la carte“ jela nacionalne i internacionalne kunjihe za sve goste. Sofisticirano uređen restoran je idealan prostor za sve vaše proslave, poslovne ručkove, koktele i ostale događaje.

Hotel Putnik Novi Sad (3)

Doručak se služi od 07:00 do 11:00 h, ručak od 12:00 do 15:00 h, a večera od 18:00 do 21:00 h.

Kapacitet restorana je do 120 mesta i moguće je njegovo iznajmljivanje za proslave, zabave, venčanja i slično. Vaš svečani dan možete organizovati zajedno sa osobljem koje je tu da Vam izađe u susret.

Za trenutke kada Vam je potreban kratah predah uz neki topao napitak odnosno alkoholno ili bezalkoholno piće na raspolaganju je aperitiv bar „Aleksandar“ . Bar je savršeno mesto da na miru porazgovarate, krstarite internetom ili pročitate dnevnu štampu, a dostupan je eksternim kao i internim gostima.

Hotel Putnik Novi Sad (2)

Hotelski sadržaji

Posebna pogosnost hotela jeste i mogućnost korišćenja kongresne sale hotela koja sadrži dva dela: kongresni i pres centar.

Kongresni centar raspolaže kapacitetom do 100 mesta i opremljena je savremenom tehničkom opremom koja je to da omogući projekciju. U njoj možete zatražiti da osoblje namesti raspored stolova kakav Vam odgovara, a idealna je za sve vrste konferencija, seminara, radionica i slično.

Hotel Putnik Novi Sad (5)

Pres centar je dosta manji sa kapacitetom do 25 mesta i idealan je za neke intimnije sastanke. Opremljen je sa ozvučenjem, internetom, projektorom, televizorom i platnom za projekciju pa u njemu možete organizovati i konferencije za novinare.

Gostima je dostupan besplatan parking, kao i internet velike brzine.

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni u hotelu.

U hotelu je zabranjeo pušenje, ali postoj poseban prostor kao i sobe za pušače.

Hotel Putnik Novi Sad (4)

Radno vreme recepcije je dvadesetčetiri časa dnevno i ljubazno osoblje je tu da Vam izađe u susret. Posluga u sobi je još jedna od brojnih usluga hotela, a dostupno Vam je i uslužno pranje i peglanje veša.

Hotel „Putnik“ je prilagođen osobama sa invaliditetom.

U okviru samog objekta nalazi se i prodavnica za suvenire.

Moguće je iznajmljivanje automobila uz određenu doplatu, a osobe koje nemaju položeno mogu koristi usluge prevoza.

Cenovnik hotela „Putnik“

Cene smeštaja na bazi noćenja sa doručkom su sledeće:

  • Jednokrevetna soba 40,00 EUR,
  • Dvokrevetna soba sastandardnim ležajevima 40,00 EUR,
  • Dvokrevetna soba sa ekskluziv ležajevima 120,00 EUR,
  • Apartman 64,00 EUR i
  • Ekskluzivni aparman 150,00 EUR.

U cenu je uračunat i PDV, ali je potrebno platiti boravišnu taksu u iznosu od 140,00 RSD i cenu osiguranja od 20,00 RSD.

Usluge dnevnog boravka moguće je koristitii u dvokrevetnim sobama i apartmanima u trajanju ne dužem od osam sati i to u periodu od 10:00 do 18:00 h i njegova cena iznosi 50% od redovne cene datog smeštaja.

Avans iznosi 30% od redovne cene smeštaja i potrebno ga je uplatiti kao potvrdu rezervacije.

Hotel nudi i brojne pogodnosti za sve goste u vidu različitih popusta i akcija. Deca do tri godine ne plaćaju boravak, dok deca od 3 do 12 plaćaju 14,00 EUR svoj boravak.

Nepojavljivanje ili otkazivanje rezervacije kraće od 48 h pre datuma dolaska se naplaćuje i to po ceni od jendog noćenja ako boravak nije duži od tri noćenja, odnosno 30% od cene ukupne rezervacije ako je predviđen boravak duži od 4 noćenja.

Sve cene su izražene po osobi.

Lokacija i adresa

Lokacija hotela je veoma primamljiva i smešten je u centralnom delu Novog Sada. Nalazi se blizu obale Dunava preko puta Petrovaradinske tvrđave, a u blizini hotela pored brojnih kafića, prodavnica i resorana nalazi se i prelep Dunavski park. Reka Danube nalazi se na manje od jednog kilometra od hotela, a planina Fruška Gora na 15 kilometara.

Tačna adresa hotela „Putnik“ je:

Ilije Ognjanovica 24

21000 Novi Sad, Srbija

Rezervacije i kontakt telefoni

Ukoliko želite da uživate u prelepom hotelskom ambijentu koji poseduje prelep pogled na Petrovaradinsku tvrđavu Vaš boravak možete rezervisati putem sledećeg linka:

LINK ZA REZERVACIJU HOTELA

Boravak možete rezervisati i preko kontakt telefona na koje možete dobiti i sve dodatne informacije koje niste pronašli u ovom tekstu. Kontakt telefoni hotela su:

021/66 15 555

021/422 652

[review position="bottom"]
Share.

Leave A Reply