Hotel Sole Mio, Novi Sad

0

Poznato je da se u Novom Sadu živi brzo i da je veoma bučan grad. Često i pored zvunčnih izolacija soba gostima smeta buka koja vlada u ovom gradu. Zbog toga postoji niz hotela koji su izabrali nešto dalju lokaciju od centra grada na mirnijem mestu gde gosti koji borave u hotelu moćiće u potpunosti da se odmore i masksimalno opuste.

Jedan takav jeste i hotel „Sole Mio“ koji se nalazi blizu autoputa u Novom Sadu. Iako možda ne deluje kao najbolja moguća lokacija upravo lokacija van grada omogućila je da se u okviru hotela izgradi Spa i Wellness centar sa bazenima. Veoma je luksuzan i poseduje četitri zvezdice, a mir i diskrecija koju ćete ovde dobiti zasigurno će uticati na to da se veoma brzo vratite u isti. Enterijer hotela uređen je od najkvalitetnijh materijrala, veoma je sofisticiran, udoban i gostima će omogućiti veoma prijatan boravak. Brojni sadržaji hotela omogućiće svim gostima da se vrhunski odmore, napune baterije i potpuno uživaju.

Smeštajne jedinice

Hotel „Sole Mio“ raspolaže sa 35 smeštajnih jedinica koje su raspoređeni na apartmane i jednorkevetne i dvokrevetne sobe.

Sve sobe su veoma luksuzno sređene i ispuniće svačija očekivanja. Pored prostranog kupatila u okviru smeštajnih jedinica nalazi se: ležajevi, radni sto, flat- screen TV sa kablovskim programima, bar, mini bar, sef, klima uređaj, tepih, mrežica za komarce, tepih i različite dekorativne lapme i slike.

Hotel Sole Mio (8)

Kupatilo ne samo da je prostrano već je i potpuno opremljeno pa tako pored standardnih stvari koje se u njemu nalaze možete naći i fen za kosu, bade mantile, kompletan toaletni pribor i papuče.

Jednokrevetne sobe su najjednostavniji tip smeštaja koji hotel nudi i u okviru njih se nalazi kupatilo sa tuš kabinom. Dvokrevetne sobe mogu biti sa francuskim ležajem ili sa dva razdvojena ležaja i nešto su prostranije.

Hotel Sole Mio (11)

Apartmani predsavljaju najudobniji i najluksuzniji smeštaj u hotelu. Garantuju maksimalnu udobnost, a pored spavaće nalazi se i prostrana dnevna soba, kao i kupatilo sa džakuzijem.

U hotelu se nalaze i sobe za nepučake, kao i apartman za mladence.

Najveći Wellness i Spa centar u gradu

U okviru samog objekta nalazi se i Wellness i Spa centar koji je veoma impozantan i na raspolaganju je kako gostima hotela tako i eksternim gostima. Savršen je za opuštanje od stresnog načina života, detoksikaciju, negu tela, rekreaciju i relaksaciju. U okviru njega nalaze se tri bazena: rekreativni, plivački i džakuzi bazen. Sva tri bazena su projektovana, izgrađena i opremljena po najvišim svetskim standardima.

Hotel Sole Mio (3)

Pored bazena gostima je na raspolaganju i parno kupatilo, finska sauna, infracrvena sauna, relex prostorija sa svetlosnom terapijom, teretana i različite vrste masaža i tretmana za kožu.

Hotel Sole Mio (2)

U Spa centru zaposleni su vrhunski stručnjaci pa za bilo koji sadržaj da se odlučite možete biti sigurnid a ćete dobiti samo najbolje. Spasioci i stručnjaci za plivanje u svakom trenutku će biti pored bazena jer je bezbednost svih nas na prvom mestu. Deca koja žele da nauče da plivaju ili možda neku od tehnika plivanja koju do sada nisu znali moći će to da urade u školici za plivanje.

Parno kupatilo jedna je od najatraktivnijih ponuda u spa centru i pokazao se kao posebno koristan u slučajevima lečenja obolelih od astme, bronhitisa, kašlja, promuklosti… Pored toga ono pomaže u prevazilaženju stresa, izbacuje toksine iz organizma i stimuliše protok krvi.

Hotel Sole Mio

Gosti hotela koristiće ove usluge potpuno besplatno dok će eksterni gosti platiti svoj boravak u spa centru prema već utvrđenim cenama.

Širok spektar sadržaja hotela

Recepcija radi non – stop i u okviru nje dostpune su Vam brojne usluge.

Hotel poseduje veliku baštu, kao i dve terase. Jedna terasa je predviđena  za sunčanje dok je druga veoma lepo sređena i idealna za druženje sa poslovnim partnerima, porodicom ili prijateljima.

WI FI je dostupan u celom objektu i to potpuno besplatno.

Hotel Sole Mio (1)

Svi koji borave u hotelu mogu koristi parking takođe besplatno.

Hotel poseduje i jednu svečanu salu koja je idealna za sve vrste proslava, svadbi, rođendana, matura, ali i poslovnih banketa, seminara i simpozijuma. Elegantno je uređena sa veoma prefinjenim detaljima, kapaciteta do 150 mesta. Sala nudi i mogućnost proširenja do 300 mesta. Posvećeni tim koji je zaposlen u hotelu tu je da Vam pomogne oko celokupne organizacije kako bi realizacija svečanosti protekla u najboljem mogućem redu. Pored različitih svetlosnih efekata i vatromena sala je opremljena najmodernijom  tehnologijom pa je odlična za sve video projekcije.

Hotel Sole Mio (6)

Hotel raspolaže i sa jednom manjom salom kapaciteta do 30 mesta koja je takođe potpuno video i audi opremljena i idealna za nešto manje skupove.

U hotelu je moguće koristiti i usluge pranja i peglanja veša, kao i slanja garderobe na hemijsko čišćenje.

Uz doplatu moguće je koristiti uslugu prevoza do bile koje tačne u Novom Sadu kao i do aerodroma u Beogradu.

U hotelu nije dozvoljen boravak kućnih ljubimaca.

Cenovnik hotela „Sole Mio“

Sole Mio nema baš pristupačne cene, ali kako nudi pregršt akcija i različite promo pakete moguće je rezervisati smeštaj ili pak koristiti Spa centar veoma povoljno.

Cene po noćenju sa doručkom su sledeće:

Jednokrevetna soba  za 4.600,00 RSD,

Dvokrevetna soba za 6.000,00 RSD,

Trokrevetna soba za 7.80o,00 RSD,

Četvorokrevetna soba za 12.000,00 RSD,

Apartman sa kuhinjom i terasom za 12.000,00 RSD,

Apartman za 9.600,00 RSD;

Hotel Sole Mio (9)

Cene su sa uračunatim PDV-om ali u njih nije uračunata boravišna taksa koja iznosi 130,00 RSD i osiguranje od 10,00 RSD.

Deca do tri godine u hotelu će boraviti besplatno ako se koristi već postojeći krevet. Za stariju decu postoje različite pogodnosti, kao i za grupne posete, a za više informacija možete kontataktirati recepciju hotela.

Wellness i Spa mogu koristiti i eksterni gosti hotela koji ne borave u njemu, a hotel veoma često nudi razne popuste i akcije. Trenutno u opticaju je akcija svakog ponedeljka u kojem dve osobe korišćenje Wellnes centra plaćaju po ceni od 1.500,00 RSD. Ostalim danima boravak u trajanju od tri sata če košta 1.000,00 RSD. Korićenje bazena naplaćuje se po ceni od 600,00 RSD na dnevnom nivou. U hotelu možete iznajmiti i bade mantil i peškir po ceni od 150,00 RSD.

Hotel Sole Mio (10)

Osoblje može organizovati svadbu ili neku drugu proslavu za Vas, a cena će zavisiti od hrane koju odaberete i u proseku se kreće od 30,00 do 35,00 EUR.

Rezervacija, kontakt telefon, mapa, lokacija…

Od boravka u hotelu i uživanja i relaksacije u njegovom Spa centru deli Vas samo jedan klik. Ako već sada želite da rezervišete svoje mesto to možete uraditi klikom na sledeći link:

LINK ZA REZERVACIJU HOTELA

U slučaju da Vam je neophodno još informacija iste možete dobiti na njihov kontakt telefon:

021/64 14 117;

Hotel je smešten na adresi:

Sentandrejski put 165

21000 Novi Sad, Srbija

Hotel se možda nalazi van samog grada ali to ne znači da njegova lokacija nije povoljna. Iako je smešten blizu auto puta, 4 km od centra grada neće Vam trebati puno vremena da stignete do bilo koje lokacije u gradu. Autobuska stanica se nalazi odmah ispred hotela i lokalnim autobusima možete stići do željene lokacije bez problema. Glavna autobuska i železnička stanica udaljenje su tri km, a prodavnice i restorani se nalaze na nekih 500 m od hotela.

[review position="bottom"]
Share.

Leave A Reply