Hotel Srbija Tis, Zaječar

0

Veliki broj turista svakodnevno poseti ostatke rimske palate koja je pod zaštitom UNESCO-a, a poznata je pod nazivom Gamzigrad i nalazi se u okolini Zajčara, grada sa bogatom istorijom i kulturom i neverovatnom arhitekturom i duhom. Smeštaj obično pronalaze u hotelu „Srbija Tis“ sa tri zvezdice koji se nalazi u samom centru Zaječara na samo par minuta od značajnih kulturnih i istorijskih lokacija. Predstavlja najbolji hotel u gradu  čiji kvalitet usluga je potvrđen sertifikacijom po standardima HACCP i IOS 9001. Hotel postoji više od 40 godina i svim gostima garantuje udoban boravak, kvalitetnu uslugu i brojne lepe uspomene.

Smeštajne jedinice hotela

Hotel „Srbija Tis“ poseduje 76 prelepih i modernih smeštajnih jedinica koje čine: apartmani, jednokrevetne i dvokrevetne sobe. Kapacitet hotela iznosi 215 gostiju. U hotelu ne postoji mogućnost za ubacivanje dodatnih ležajeve u sobe ili krevetića za bebe.

Hotel Srbija Tis (8)

Sve sobe i apartmani su uređeni lepo sa kvalitetnim nameštajem i veoma lepim dekoracijama. Pored ležaja i kupatila u sobama se nalazi i: TV sa kablovskom, besplatan WIFI, direktna telefonska linija, grejanje, klima uuslugu smeštaja na bazi dnevnog odmora.

Usluga dnevnog boravka možese se koristiti u toku dana i to u trajanju ne dužem od 6 časova. Ova usluga je dostupna od 06:00 do 22:00 časa.

U hotelu imate mogućnost korišćenja noćenja sa doručkom, punim  ili polu pansionom i noćenja na principu zakupa ležaja.

Hotel Srbija Tis (3)

Mesto gde možete probati gastronomske specijalitete hotela

Svi gosti hotela mogu uživati u najuskusnijihm specijalitetima naše domaće kunjihe u etno kafani „Srpska kuća“ koja se nalazi u sklopu hotela i broji do 200 mesta. Ambijent ove kafane je prelep, a konobari veoma prijatni i ljubazni. Služe se sva jela srpske tradicionalne kunjihe koja vam spremaju vrhunski kuvari.

„Srpska kuća“ uređena je u etno stilu i nastoji da očuva tradiciju našeg naroda i da nas vrati u neka prošla vremena. Ljubitelji domaće kuhinje oduševiće se jer pored standardnih srpskih nacionalnih jela moći će da probaju i neke specijalite koji su se ranije spremali, a danas ih ima sve manje u ponudi.

Hotel Srbija Tis (5)

Neki od specijaliteta koji se svakodnevno naručuju su tavče sa kobasicom, barena kolenica, timočki stan, stek Srpska kuća i belmuž. Ljubitelji ribe ne moraju da brinu jer za njih postoji bogat izbor između morske i rečne ribe.

Kafana je i više nego idealno mesto za sve vaše proslave, svadbe, rođendane i slično, a osoblje će Vam biti na raspolaganju kako bi Vam pomoglo u organizaciji te svečanosti.

U letnjem periodu gosti radije biraju da jedu u terasi hotela koja beleži veliku posećenost tokom letnjeg perioda kada je pored internih posećuje i veliki broj eksternih gostiju.

Prijatna atmosfera i savršen ambijent idealno su mesto za druženje sa porodicom i prijatljima, ali i poslovni ručak. Vikendima u klimatizovanoj bašti terase hotela organizuju se i uživo svrike za sve one koji žele da se dodatno zabave.

Ugostiteljski deo hotela je multifunkcionalan i nudi veliki izbor sala za održavanje slavlja, kongresa, konferencija, prezentacija i slično. Sve sale su veoma lepog ambijenta koji se može dekorisati po želji , a raspolaganju Vam je i stručno osoblje koje će Vam izaći u susret i pomoći oko organizacije.

Pa tako za sva veća slavlja tu je svečana sala kapaciteta do 400 mesta koja nudi brojne pogodnosti, a pretežno je biraju za svadbe. Kafana i restoran imaju po 200 mesta i idealni su za poslovne sastanke na kojima može da prisustvuje nešto veći broj ljudi. Aperitiv bar kapaciteta do 60 mesta idealan je za sve intimnije i manje proslave, kao i seminare i prezentacije. Plavi salon i banket sala imaju kapacitet od po 40 mesta i predstavljaju najmanje sale u hotelu. Savršeni su za sva okupljanja kojima prisustvuje manji broj ljudi.

Dodatne pogodnosti koje Vam hotel nudi

„Spa i wellness centar“ koji se nalazi u okviru hotela idealan je za one koji žele  da se opuste, ali i porade na svojoj liniji. U okviru centra nalazi se aerobik klub, teretana, sauna i stoni tenis. U aerobik klubu zaposlena je iskusna instruktorka koja će specijalno za vašu građu i tip tela osmisliti koncept vežba koji vam najviše odgovara.

U okviru recepcije hotela nalazi se i menjačnica  koja radi dvadeset četiri časa svakog dana u nedelji uključujući i praznike.

Hotel Srbija Tis (6)

Mini market hotela dostupan je kako internim tako i eksternim gostima hotela i on radi svakodnevno čak i na praznike.

Parking hotela broji do sto mesta i ima video nadzor. Parking nije potrebno rezervisati, a njegovo korišćenje se naplaćuje.

Za sve ljubitelje igara na sreću i zabave tu je i kazino u kojem gosti imaju priliku da se zabave, ali i zarade neki novac.

Sam hotel prilagođen je osobama sa posebnim potrebama.

Hotel Srbija Tis (7)

Cenovnik hotela „Srbija Tis“

Ovaj hotel je dosta pristupačan i pročen turista moći će sebi da priušti boravak u istom. Najjeftinija  je jednokrevetna soba čija cena iznosi 2.134,00 RSD, dok je najskuplji apartman čije korišćenje za dve osobe iznosi 4.082,00 RSD. U cenu je uračunat i PDV, kao i boravišna taksa u iznosu od 1,00 EUR.

Deca do godinu dana starosti u hotelu će boraviti besplatno.

Hotel Srbija Tis (2)

Hotel naplaćuje nedolazak ili otkazivanje rezervacije zbog čega je preporuka da dobro razmislite o datumu koji birate za rezervaciju, kao i u slučaju da ste sprečeni da dođete o tome blagovremeno obavestite osoblje.

Sve sobe se izdaju i na mesečnom nivou, a u tom slučaju cena se formira na osnovu dužine boravka, tipa sobe i usluga koje zahtevate. Ova cena je stvar dogovora, a radi detaljnijih informacija potrebno je kontaktirati osoblje hotela.

Hotel Srbija Tis

Lokacija i mapa hotela

Sjajna lokacija koju hotel ima utiče na to da u njemu svakodnevno boravi veliki broj ljudi. „Srbija Tis“ smešten je u samom centru Zaječara i sa jedne strane pruža pogled na par, a sa druge na centar grada. Na bilo koju lokaciju u gradu možete stiči za jako kratak vremenski period, a čuveno arheološko nalazište „Gazimestan“ nalazi se na samo 11 km od hotela.

Adresa hotela „Srbija Tiš“ je:

Nikole Paošića bb

19000 Zaječar, Srbija

Kontakt telefon i link za rezervaciju

Svi oni koji žele da rezervišu svoj boravak u hotelu prijatnog ambijenta koji nudi veliki broj aktivnosti i najveće specijalite naše domaće kuhinje to mogu uraditi prilično jednostavno samo jednim klikom na sledeći link:

LINK ZA REZERVACIJU HOTELA

Vaše predloge, pitanja i zahteve možete poslati e-mailom na adresu mojatisekipa@gmail.com , ili pozivom na kontakt telefone hotela:

019/422 540 i

019/422 333;

7.6 OCENA

„Srbija Tis“ je sjajan hotel koji se nalzi na odličnoj lokaciji. Povoljan je, a hrana u njemu je izvrsna. Nudi brojne sadržaje svim gostima tako da će Vam boravak u njemu biti veoma zabavan. Ipak često dolazi do manjih odstupanja kada je organizacija u pitanju, a žalbe gosti hotela imali su i na kupatilo koje je u nekim sobama bilo prilično neuredno.

  • Odnos cene i kvaliteta 9
  • Higijena 6.7
  • Enterijer 7.5
  • Organizacija proslava 4
  • Osoblje 8.8
  • Sadržaji hotela 8.9
  • WIFI 8
  • User Ratings (0 Votes) 0
Share.

Leave A Reply

error: Sadržaj je zaštićen !!