Hotel Veliki, Novi Sad

0

Hotel ,,Veliki“ predstavlja jedan od najinteresantnijih hotela u Novom Sadu.

Prvenstveno jer se nalazi u zgradi staroj oko dvesta godina, koja je pod zaštitom države. Na zgradi se nalazi najstariji ugaoni kamen, koji datira čak iz 1801. godine. Godina je uklesana u samom kamenu i jasno se vidi.

Zgrada je renovirana 1998. godnie, premda su se vlasnici trudili da zadrže autentični izgled objekta.

Hotel se nalazi u ulici u kojoj dominiraju građevine iz devetnaestog veka, tako da ćete imati utisak da ste se vratili natrag kroz vreme. Ovo je idealna lokacija za ljubitelje stare arhitekture, koje je u Srbiji, na žalost, sve manje.

Vlasnik hotela je novosadska firma ,,DAD“, koja postoji više od dvadeset sedam godina. Pored ugostiteljstva, firma se bavi i trgovinom, i jedna je od prvih veleprodaja u staroj Jugoslaviji.

Novi Sad spada među najveće gradove u Srbiji, poznat je i kao politički, poslovni i kulturni centar. Godišnje ga poseti veliki broj ljudi, pa ako ste i vi jedan od turista, neka vaš izbor, što se tiče smeštaja bude upravo hotel ,,Veliki“. Vrhunski smeštaj, prijatan ambijent, odlična hrana i ljubazno osoblje, samo su neki razlozi, zašto treba baš ovde da odsednete.

Kategosrisan je sa tri zvezdice.

Hotel Veliki, nalazi se u jednoj od najlepših novosadskih ulica, na adresi Nikole Pašića 24, 21000 Novi Sad, Srbija

Hotel Veliki, nalazi se u jednoj od najlepših novosadskih ulica, na adresi Nikole Pašića 24, 21000 Novi Sad, Srbija

Sobe i smeštaj

Većina smeštajnih jedinica u hotelu ,,Veliki“ su apartmanskog tipa. Hotel nudi jednokrevetne i dvokrevetne sobe, kao i nekoliko vrsta apartmana.

Sve sobe su opremljene TV uređajima sa ravnim ekranom i kablovskom, radnim stolom, internetom, mini barom, električnim aparatom za kuvanje kafe ili čaja. Sobe mogu biti sa jednim velikim, francuskim ležajem ili sa dva odvojena kreveta. Dvokrevetne sobe sadrže i manju kuhinju.

Apartmani mogu biti za tri, četiri ili pet osoba. Izuzetno su prostorni. Na primer aprtman za tri osobe je površine čak četrdeset metara kvadratnih i pored svih pogodnosti koje sadrže i sobe, poseduje još i garnituru za sedenje. Apartmani za četiri i pet osoba podeljeni su na hodnik, dve spavaće sobe, kupatilo i dnevni boravak. U dnevnom boravku je fotelja na razvlačenje, tako da imate još jedan ležaj po potrebi. Pogodni su za višečlane porodice ili veće društvo.

Svi gosti hotela dobijaju gratis instant kafu ili čaj koji mogu spremiti u svojim sobama i apartanima. Od dodatnih pogodnosti tu je sobni servis, možete odabrati posebne sobe za nepušače, doručak u sobi, itd. Gosti koji dolaze sa bebom, dobijaju krevetac, bebi alarm i dečiju stolicu.

Prijavljivanje u sobe se vrši od četrnaest časova, a gosti se moraju odjaviti poslednjeg dana do jedanaest sati. Moguće je i rano prijavljivanje, ako je soba već ranije oslobođena i raspremljena. Uz doplatu, postoji i opcija kasnog odjavljivanja.

hotel veliki, adresa, lokacija

Dodatne pogodnosti: biznis centar, parking, restoran …

U sklopu hotela je zatvoreni parking, odnosno garaža. Mesto je nepohodno rezervisati unapred, i naplaćuje se pet evra po danu. I oko hotela postoji javni parking, koji se takođe naplaćuje, tako da i ovde možete ostaviti svoj automobil. Gosti koji nemaju sopstveni prevoz, mogu iznajmiti automobil u hotelu, a postoji i opcija transfera od i do aerodroma.

Godišnji odmor nije razlog da ostavite svog kućnog ljubimca kod kuće. ,,Veliki“ je ,,pet friendly“ hotel, što znači da su vaši ljubimci ovde dobrodošli. Njihov boravak se plaća deset evra po danu.

Hotel ,,Veliki“ nudi i dnevni boravak, za goste koji su na proputovanju, i potreban im je odmor na par sati preko dana. U tom slučaju gost mora napustiti sobu do sedam sati uveče.

hotel veliki, cene smeštaja

Na prvom spratu hotela je konferencijska sala, interesantnog enterijera. Površine je četrdeset pet metara kvadratnih, a raspored sedenja se organizuje u zavisnosti od broja vaših gostiju. Pogodna je za održavanje sastanaka, prezentacija, promocija, manjih seminara i drugih poslovnih susreta. Na raspolaganju vam je savremena audio i video oprema: LED TV, projektor, platno, flip čart, markeri, mikrofon, dnevno svetlo, internet konekcija, lap top, i drugo. Stručno osoblje je tu da vam pomogne oko korišćenja pomenutih uređaja. Vašim gostima se može obezbediti i posluženje.

Gostima je u cenu boravka uračunat i doručak, koji se služi u hotelskom restoranu. Sva jela se spravljaju od najsvežijih i najkvalitetnijih namernica, a u ponudi je veliki broj gastronomskih specijaliteta srpske, mađarske i slovačke kuhinje. Za jednog turistu, koji je tokom čitavog dana u pokretu, ali i za poslovnog čoveka koji ima mnogo obaveza, doručak je najbitniji obrok u toku dana, zato hotel ,,Veliki“ vodi računa i o ishrani svojih posetilaca. Doručak je na bazi švedskog stola i služi se od osam do jedanaest sati ujutru. Ponudiće vam i zaseban meni ako imate poseban režim ishrane. Na zahtev gosta, mogu se obezbediti i lanč paketi. Hotel poseduje i bar, gde se možete opustiti uveče uz lagani aperitiv i ćaskanje sa prijateljima.

Brojne pogodnosti vas čekaju i na recepciji, koja radi non stop. Ovde ćete pronaći menjačnicu, turistički desk, sef, ostavu za prtljag, bilet servis … Svakog dana u hotel stiže najsvežija dnevna štampa, tako da možete pročitati novine uz kafu ili doručak. Gostima hotela su na raspolaganju faks, usluge štampanja, fotokopiranja, pranja, peglanja, hemijskog čišćenja, usluge dnevnog pospremanja …

Kakav je smeštaj u hotelu ,,Veliki"?

Kakav je smeštaj u hotelu ,,Veliki“?

Cenovnik

Cene smeštaja u hotelu ,,Veliki“ variraju. Logično tokom praznika ili održavanja velikih manifestacija, cene se povećavaju za određeni procenat.

Jednokrevetne sobe se kreću od trideset pet evra, dok će vas najam dvokrevetne izaći oko pedeset evra. Apartmani su nešto skuplji, potrebno je izvojiti sedamdeset evra za trokrevetni, osamdeset pet za četvorokrevetni i sto evra za petokrevetni apartman. U cenu su uračunati: boravišna taksa, osiguranje i PDV, kao i doručak na bazi švedskog stola i korišćenje interneta, što smo već pomenuli.

Korišćenje dnevnog boravka i kasnog odjavljivanja je dvadeset evra.

Najam konferencijske sale, sa potrebnom opremom je 1950,00 dinara za sat vremena, 6600,00 za poludnevno i 9900,00 za celodnevno korišćenje.

Cene smeštaja su pristupačne.

Cene smeštaja su pristupačne.

Rezervacija, kontakt, telefon, adresa, mapa, lokacija…

Svi potencijalni gosti koji bi da rezervišu svoj smeštaj na vreme, mogu to učiniti jednostavnim klikom na sledeći link:

LINK ZA REZERVACIJU HOTELA

Hotel se nalazi na adresi: Nikole Pašića 24, 21000 Novi Sad, Srbija. Broj telefona je 021 472 38 40 .

,,Veliki“ se nalazi na divnoj lokaciji, s obzirom da je ulica Nikole Pašića poznata po zgradama koje datiraju još iz devetnaestog veka. To znači da su vam sve velike znamenitosti i glavno šetalište udaljeni samo par minuta hoda. Do Petrovaradinske tvrđave se stiže za nešto manje od pola sata hoda, kroz centar Novog Sada.

Za one koji bi da osete pravi duh Vojvodine, predlažemo i fakultativni izlet do nekog od obližnjih salaša ili posetu dvorcima kojih je u okolini veoma mnogo. Ovo je prilika i da probate čuvene vojvođanske suhomesnate specijalitete, koji su jedinstveni po mnogo čemu. Od Novog Sada do Fruške gore vas deli manje od sat vremena vožnje, tako da možete napraviti izlet i do ovog velelepnog nacionalnog parka.

[review position="bottom"]
Share.

Leave A Reply