Hotel Vigor, Novi Sad

0

Hotel ,,Vigor“, sa dve zvezdice, nalazi se pet kilometara od centra Novog Sada, u naselju Telep.

Novi Sad je jedan od najposećenijih gradova u Srbiji, ne samo zahvaljujući svojim turističkim znamenitostima, već i zbog brojnih manifestacija koje se ovde održavaju. Samim tim, otvorila se potreba i za sve većim brojem hotela i hostela.

Neka hotel ,,Vigor“ bude vaš izbor, jer vas ovde čeka ljubazno osoblje, udoban smeštaj, a hotel nudi i brojne pogodnosti.

Odličan je za turiste, poslovne ljude, kao i za osobe koje su ovde samo na proputovanju, odnosno, potrebno im je prenoćište kako bi se odmorili i sutradan nastavili sa putovanjem.

Pogledajte video prezentaciju hotela ,,Vigor“ na priloženom snimku:

Sobe i smeštaj

U hotelu se nalaze dvadeset tri smeštajne jedinice. Hotel sadrži dve jednokrevetne sobe i čak dvadeset dvokrevetnih. Ako vam je potrebna dvokrevetna soba, možete birati između smeštajne jedinice sa dva odvojena ležaja ili sobe sa jednim francuskim ležajem. Za ljubitelje luksuznijeg smeštaja, hotel ,,Vigor“ nudi i mogućnst iznajmljivanja apartmana.

Sve sobe i apartman sadrže funkcionalno kupatilo sa tuš kabinom. Od dodatnih pogodnosti, tu je i LCD televizor sa kablovskim kanalima, mini bar, elektronski sef, telefon sa direktnom linijom, kao i besplatan internet.

Usluga sobnog servisa je raspoloživa za sve goste. Postoje i posebne sobe za pušače. Sve smeštajne jedinice su zvučno izolovane, tako da ne treba da brinete oko buke koja dolazi s polja. Hotel vam garantuje miran i udoban san.

Prijavljivanje u sobe je od četrnaest časova do ponoći, a odjavljivanje od šest ujutru do podne.

Hotel se nalazi na adresi Jožef Atile 2, 21000 Novi Sad, Srbija

Hotel se nalazi na adresi Jožef Atile 2, 21000 Novi Sad, Srbija

Dodatne pogodnosti

Hotel je označen kao ,,garni“, što znači da svojim gostima nudi noćenje sa doručkom. Zato je u sklopu hotela i restoran, kapaciteta do četrdeset mesta. Obroci se spremaju od najsvežijih i najkvalitetnijih namernica, kako bi se svim gostima obezbedila potrebna energija za početak novog dana. Gosti koji imaju poseban režim ishrane, mogu zahtevati zaseban meni.

Ako želite neku opušteniju varijantu: jutarnja kafa uz novine ili da uveče pred spavanje popijete aperitiv i popričate sa prijateljima, tu je hotelski bar. Bar nudi veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića. Odiše prijatnom i romantičnom atmosferom.

Hotel svojim gostima nudi i besplatan, zatvoren parking. Za mesto nije potrebno rezervisati unapred. Što je najbolje, parking se ne naplaćuje dodatno, već je besplatan za sve goste hotela ,,Vigor“. Čitav prostor je pod video nadzorom, tako da nema potrebe da brinete za bezbednost svog automobila.

Sve sobe su udobne i dobro opremljene.

Sve sobe su udobne i dobro opremljene.

Recepcija je otvorena dvadeset četiri časa dnevno. Ovde vam je na raspolaganju i hotelski sef, ostava za prtljag, kao i menjačnica. U sklopu hotela je i suvenirnica, ako žurite i niste stigli da kupite sebi uspomenu na Novi Sad. Ljubazno osoblje će vas ugostiti na srspkom i engleskom jeziku.

Gosti hotela ,,Vigor“ mogu koristiti usluge pranja, peglanja, hemijskog čišćenja, usluge čišćenja cipela… Za poslovne ljude tu su još i usluge fotokopiranja i faks. U hotelu možete organizovati poslovne sastanke.

Što se tiče prevoza, hotel ,,Vigor“ vam obezbeđuje transfer od i do aerodroma, bilo kog u regionu. Za goste kojima je potreban prevoz po Novom Sadu i okolini, tu su rent – a – car usluge. ,,Vigor“ je jedinstven i po rent – a – bike uslugama, odnosno nudi mogućnost iznajmljivanja bicikala, za sve turiste koji vole ovakav vid prevoza pri obilasku znamenitosti.

Za goste koji prvi put dolaze u Novi Sad i jednostavno ne znaju šta treba da posete u ovom velelepnom gradu, hotel organizuje ekskurzije, kao i usluge turističkog vodiča.

Svakog dana u hotel stiže najsvežija dnevna štampa.

,,Vigor“ ne spada u ,,pet friendly“ hotele, što znači da nije dozvoljen boravak kućnim ljubimcima. Sa druge strane, ako već dolazite sa psom, znajte da se na samo sto metara od hotela nalazi centar za pse ,,Dog house“, gde možete ostaviti svog ljubimca.

U sklopu hotela su restoran, besplatan parking, recepcija koja radi non stop.

U sklopu hotela su restoran, besplatan parking, recepcija koja radi non stop.

Cenovnik

Kao većina drugih novosadkih hotela, i ,,Vigor“ ima promenljivi cenovnik. Cene smeštaja variraju u sezoni i van nje. Takođe smeštaj obično poskupi u vreme velikih manifestacija, kao što su muzički festival ,,Egzit“ ili recimo Sajam poljoprivrede.

,,Vigor“ spada među pristupačnije hotele, što ga ujedno čini pogodnim za mlade turiste, koji u velikom broju borave u Novom Sadu, kao i za goste koji su na proputovanju.

Cena jednokrevetne sobe, kreće se od trideset evra ( van sezone ) pa sve do četrdeset dva evra, po noćenju.

Dvokrevetna soba će vas koštati od četrdeset do pedeset tri evra.

Najam apartmana iznosi od pedeset do šezdeset pet evra za jednu osobu, dok će vas boravak za dve osobe koštati od pedeset šest do sedamdeset jedan evro.

U sobe se može uneti i dodatni ležaj koji se doplaćuje od petnaest do osamnaest evra.

Boravak za decu do šest godina je besplatan, ako dele krevet sa svojim roditeljima ili pratiocima. Za bebe se može obezbediti i krevetac, koji je takođe besplatan. Mališani do šest godina, takođe ne plaćaju boravišnu taksu. Za decu starosti od šest do dvanaest godina, cena smeštaja se umanjuje za pedeset posto.

Kako rezervisati smeštaj u hotelu ,,Vigor".

Kako rezervisati smeštaj u hotelu ,,Vigor“.

Vaš račun isplaćujete u dinarskoj protivvrednosti, po srednjem kursu ,,Narodne banke Srbije“ na dan naplate.

Svaki gost je dužan da doplati deset dinara za osiguranje, kao i boravišnu taksu u iznosu od sto trideset dinara, po osobi i danu. Možete doplatiti i doručak koji košta dvesta pedeset dinara.

Rezervacija, kontakt, telefon, adresa, mapa, lokacija …

Ukoliko želite da rezervišete svoj boravak u hotelu ,,Vigor“, to možete učiniti, odmah sada, jednostavnim klikom, putem sledećeg linka:

LINK ZA REZERVACIJU HOTELA

Hotel se nalazi na adresi Jožef Atile 2, 21000 Novi Sad, Srbija. Sve dodatne informacije možete dobiti na broj telefona 021 / 68 94 444 ili pošaljite mejl na sledeću elektronsku adresu [email protected] .

Manje od pet kilometara deli vas od centra grada i Petrovaradinske tvrđave. U ovom delu grada očekuju vas brojne znamenitosti, crkve, istorijski spomenici … Za ljubitelje noćnog života, tu je i veliki broj čuvenih novosadskih klubova i kafića, ali i restorana, poslastičarnica … Mistična Petrovaradinska tvrđava je priča za sebe.

Do ,,SPENS-a“, čuvenog sportskog i poslovnog centra ima manje oko tri kilometra, te je ,,Vigor“ pogodan smeštaj i za ljude koji dolaze na koncerte ili utakmice. U ,,Novosadski sajam“ stižete za svega par minuta hoda.

I okolina Novog Sada nudi brojna iznenađenja i znamenitosti. Možete odabrati fakultatiuvni izlet do Fruške gore, nacionalnog parka koji je pod zaštitom države. Fruška gora je dom brojnim pravoslavnim manastirima, koji su stari i po nekoliko vekova. Poslednjih godina u Vojvodini se razrađuje etno turizam, tako da turisti mogu posetiti mnogobrojne salaše i probati jedinstvene vojvođanske gastronomske specijalitete. Ništa manje nisu popularni ni dvorci Vojvodine, pa vlada veliko interesovanje i za ove znamenistosti. Iskoristite priliku da posetite Fantast, Sokolac ili kaštel Ečka.

[review position="bottom"]
Share.

Leave A Reply