Hotel Vojvodina, Zrenjanin

0

Svi oni koji su želeli da posete Zrenjanin biće oduševljenji činjenicom da jedan od najprestižnijih hotela grada nudi brojne pogodnosti i akcije, pa tako ako redovno pratite njihovu web stranicu možete i 50% jeftinije rezervisati vaš boravak u njemu. U pitanju je hotel sa četiri zvezdice pod nazivom „Vojvodina“.

Ono što je posebno privlači turiste jeste njegova savršena lokacija pa tako činjenica da se nalazi u strogom centru grada omogućava Vam da u svaki deo grada stignete brzo i lako. Prijatna atmosfera, komforan i moderan ambijent, ukusna hrana i veliki broj različitih sadržaja će učiniti vaš boravak nezaboravnim.

Smeštajni kapacitet hotela

Hotel „Vojvodina“ raspolaže sa 92 smeštajne jedinice koje čini 76 soba, 11 standardnih apartmana, 4 biznis apartmana i jedna soba za osobe sa invaliditetom.

Sve prostorije su moderno uređene i nude sve što vam je neophodno da bi vaš boravak bio što prijatniji. Nameštaj koji se nalazi u celom hotelu posebno je dizajniran od prirodnih mateirjala, a ležajevi se odlikuju velikom udobnosti.

Hotel Vojvodina Zrenjanin (1)

Sve sobe poseduju: besplatni WIFI, direktnu telefonsku liniju, LCD TV sa kablovskom, mini bar, mogućnost termoregulacije, kupatilo, fen, radni sto, sos uređaj i sistem za dojavu požara.

Svim gostima na raspolaganju je lif, kao i aperitiv bar sa radnim vremenom od 7:00 do 23:00 časova.

U okviru hotela nalazi se finska sauna i teretana koje su gostima dostupne u periodu od 10.00 do 22.00 časova. U okviru teretane nalazi se i prostorija za stoni tenis za one sa razvijenim sprotskim duhom.

Hotel Vojvodina Zrenjanin (2)

Ostale pogodnosti koje mogu da koriste gosti hotela

Gostima hotela na raspolaganju je i parking koji je za sve njih besplatan. Parking je obezbeđen sa video nadzorom.

Hotel pruža i usluge vešeraja, odnosno pranja, peglanja i hemijskog čišćenja odeće.

Za sve one goste koji sa sobom nose različite predmete velike vrednosti ili veoma dragocen nakit na raspolaganju je i sef koji se nalazi kod recepcije i  na raspolaganju dvadeset četirti časa dnevno.

Bitno je da znate da u slučaju da vam je hitno potrebno štampanje dokumenata, njihovo kopiranje ili slanje faksom osoblje sa recepcije će vam izaći u susret.

Za preduzeća i druge biznis korisnike na raspolaganju biće  i velika konferenciska sala koja ima kapacitet do 300 mesta. Sala je potpuno tehnički i multimedijalno opremljena  i zajedno sa dve manje sale čini jedan veliki biznis centar koji ima poseduje i manju terasu pa je tako idealan za sve vrste poslovnih sastanaka, prezentacija i seminara.

Hotel Vojvodina Zrenjanin (4)

Porodice sa bebama imaju na raspolaganju korišćenje krevetca i to potpuno besplatno.

Jedna od pogodnosti hotela jeste i mogućnost dovođenja kućnih ljubimaca i to potpuno besplatno. Naravno pre dovođenja ljubimca neophodno je obavestiti osoblje hotela da ćete dovesti istog kako bi se potrudili da vam obezbede odgovarajući smeštaj i ujedno se pobrinu da na ostale goste hotela neće uticati Vaš ljubimac.

Pripadnice lepšeg pola oduševiće se kada čuju da se u okviru hotela nalazi i studio lepote u kojem pored odličnih frizera, rade i kozmetičari koji će se potruditi da se osećate još prijatnije u svojoj koži.

Restorani idealni za sve vrste proslava

Pored aperitiv bara u hotelu se nalaze i dva restorana koja se za neka veća slavlja mogu spojiti u jedan veliki restoran koji broji do 400 mesta.

Restoran „Ekskluziv“ modernog dizajna i prijatnog ambijenta dostupan je gostima sedam dana u nedelji, a pansionski doručak u vidu švetskog stola čekaće ih u periodu od 6:00 do 10:30h. Meni je dosta bogat i u njemu se nalazi veliki broj domaćih i internacionalnih jela.

Drugi restoran koji se nalazi u okviru hotela jeste „Elegant“ koji poseduje 250 mesta i i dostupan je kako internim, tako i eksternim gostima hotela. Idealan je za sve vrste slavlja: rođendane, proslave godišnjica, proslavu 8-og marta, nove godine, svadbe i slično. Osoblje hotela će se lično uveriti da sve prođe u najboljem redu, a pored standardnih usluga ponudiće vam i dodatne usluge koje se ogledaju u dekorisanju prostora, pravljenje mladenačke torte, organizovanje vatrometa i slično.

Luksuzni ambijent restorana pogodovaće i različitim ukusima, a hotel je ponudio posebne pogodnosti za stalne goste kao i one sa velikim brojem gostiju.

Cenovnik hotela „Vojvodina“

Jako je bitno da znate da hotel nudi brojne pogodnosti za sve svoje goste, a posebne uslove imaće manja deca. Za decu do dve godine ne naplaćuje se smeštaj, dok deca do četiri godine starosti će platiti samo 40% od regularne cene smeštaja.  Deca do šest godina koja koriste poseban krevet  u sobi roditelja platiće cenu umanjenu za 30%.

Soba sa jednim krevetom koštaće 4200,00 RSD,a u nju je uračunat i doručak. Dvosoban smeštaj sa doručkom  koštaće 6300,00 RSD, dok je za apartman potrebno izdvojiti 6000,00 RSD. Biznis apartman je najskuplji i njegova cena sa uračunatim doručkom iznosi 10000,00 RSD, a u ovom hotelu je moguć i dnevni odmor u iznosu od 2700,00 RSD. Sve cene su sa uračunatim osiguranjem i boravišnom taksom.
Hotel Vojvodina Zrenjanin (3)

Cena za venčanja nije fiksna i zavisiće od toga kako želite da se dekoriše ambijent, broja mesta, izbora hrane, a u zavisnosti od toga kakvu svadbu želite hotel nudi brojne pogodnosti i poklon za mladence.

Kontakt telefon, adresa hotela i link za rezervaciju

Trg Slobode 3/5, 23000 Zrenjanin, Srbija.

Prijavljivanje u hotel vrši se u vremenu od 13:00 do 00:00 časova, dok se odjavljivanje vrši u jutarnjim časovima i to od 07:00 do 12:00 časova. Rezervaciju i sve potrebne informacije možete dobiti na njihov kontakt telefon 023/ 561 – 233, a ako ste već nakon čitanja ovog članka sigurni da zelite da rezervišete svoje mesto u hotelu, to možete uraditi jednostavno klikom na sledeći link:

LINK ZA REZERVACIJU HOTELA

9.1 OCENA

Hotel "Vojvodina" poseduje veoma prijatan ambijent i veoma luksuzne sobe koje su komforne, velike i čiste. Izbor hrane je veoma raznolik, dvorište je prepuno zelenila što će naročito pogodovati porodicama sa malom decom.

  • Ambijent 9.1
  • Urednost 9.5
  • Sobna usluga 8.8
  • Prostor za nepušače 9.2
  • Hrana 8.8
  • User Ratings (0 Votes) 0
Share.

Leave A Reply

error: Sadržaj je zaštićen !!