Hotel Zenit, Novi Sad

0

Hotel ,,Zenit“, sa tri zvezdice, nalazi se u samom srcu Novog Sada, najvećem gradu Vojvodine i jednom od najlepših gradova Srbije.

Ako ste turista koji želi da istraži centar Novog Sada, vaš smeštaj može biti upravo u hotelu ,,Zenit“, odakle su vam na dohvat ruke, najveće znamenitosti ovog grada. Posebno je pogodan za posetioce ,,Egzita“.

Novi Sad godišnje poseti veliki broj turista, što iz Srbije, što iz inostranstva. Primamljiv je kako zbog svoje bogate turističke ponude, tako i zbog brojnih festivala i dešavanja koji se ovde održavaju. Bez obzira da li dolazite poslovno ili turistički, hotel ,,Zenit“ će učiniti da poželite da se što pre vratite u vojvođansku prestonicu.

Video prezentaciju hotela pogledajte na priloženom video zapisu:

Smeštaj i sobe

U ponudi hotela ,,Zenit“ je nekoliko vrsta smeštajnih jedinica. To su: jednokrevetne, dvokrevetne, trikrevetne sobe i apartman.

Jednokrevetne sobe sadrže francuski ležaj, garantuju udoban i miran san za svakog gosta. Funkcionalno kupatilo sadrži tuš kabinu i pribor za ličnu higijenu, tako da ne morate da brinete ukoliko ste zaboravili da ponesete kozmetiku sa sobom.

Ako ste se odlučili za dvokrevetnu sobu, na vama je da odaberete da li ćete uzeti smeštajnu jedinicu sa jednim velikim ležajem, veličine 190 x 90 cm, ili sobu sa dva odvojena ležaja.

I kod trokrevetnih soba možete birati: postoje sobe sa dva odvojena francuska ležaja veličine 190 x 90cm, ili sa jednim francuskim i pomoćnim ležajem.

Sve sobe sadrže aparat za čaj i kafu, kao i prigodan set, tako da se gosti mogu poslužiti toplim napicima u svako doba dana i noći. Tu je i dobro opremljen mini bar, klima, televizor sa velikim brojem kablovskih kanala, kao i internet brzine 30Mb/s, odnosno wi – fi signal. Šifra za wi – fi se menja na mesečnom nivou.

Hotel se nalazi na izvanrednoj lokaciji, u samom centru grada.

Hotel se nalazi na izvanrednoj lokaciji, u samom centru grada.

Apartman je najkomforniji vid smeštaja u hotelu ,,Zenit“ i ovde se može smestiti i do šest gostiju. Najbolja je opcija za višečlanu porodicu, kao i za osobe koje dolaze sa društvom. Apartman je podeljen u dva nivoa. Na prvom nivou nalaze se dve sobe sa dnevnim boravkom i kupatilom, a na drugom su dva ležaja. Što se tiče dodatnih pogodnosti, apartman sadrži sve što i ostale sobe u hotelu: dobro snabdeven mini bar, internet, klimu, TV uređaj sa kablovskom, kupatilo sa besplatnom kozmetikom i tuš kabinom.

Hotel nudi usluge sobnog servisa, gosti koji su osetljivijeg zdravlja mogu zatražiti antialergijsku posteljinu… Postoje i posebne sobe za pušače. Gosti koji u hotelu borave sa bebom imaju pravo na krevetac.

U sobe se možete prijaviti od 14:00h, a odjavljivanje je u periodu od 07:00h do 11:00h ujutru.

Dodatne pogodnosti hotela ,,Zenit“

,,Zenit“ ima sopstevi parking koji se nalazi iza hotelske zgrade, tačnije iz pravca ulice Ilije Ognjanovića. Parking je besplatan za sve goste, ali je potrebno rezrvisati ga unapred.

Postoje posebne sobe namenjene gostima koji borave sa kućnim ljubimcima, što znači da je ,,Zenit“ pet friendly“ hotel. Boravak vaših ljubimaca se doplaćuje dodatno.

hotel zenit, sobe, smeštaj

Posebna pogodnost za goste koji prvi put dolaze u Novi Sad i ne znaju kako da dođu do hotela: osoblje ,,Zenita“ vas može sačekati na ulasku u grad i sprovesti do hotela, ako dolazite prvi put i ne snalazite se baš najbolje u ovako velikom gradu. Usluga je besplatna, ali je potrebno najaviti dolazak unapred, kako bi se osoblje organizovalo, kako bi znali iz kog pravca dolazite, gde je potrebno da vas sačekaju, itd.

Tu su još i usluge transfera od i do aerodroma, bez obzira da li slećete u Beogradu, Zagrebu ili Budimpešti.

Recepcija radi dvadeset četiri časa dnevno, a hotel vam nudi i ostavu za prtljag, sef za vaše dragocenosti, turistički desk, usluge pranja, peglanja i čišćenja cipela. Svakog dana u hotel stiže najsvežija dnevna štampa. Ljubazno osoblje će vas ugostiti na srpskom i engleskom jeziku.

U ,,Zenitu“ postoji sadržaj i za poslovne ljude. Ovde možete iskoristiti usluge faksa i fotokopiranja. Tu su još i prostorije namenjene za manje poslovne susrete poput sastanaka, razgovora za posao i slično.

,,Zenit“ poseduje restoran, gde možete obedovati, a hotel obezbeđuje i lanč pakete gostima, koji planiraju da provedu čitav dan van hotela u obilasku Novog Sada ili zbog poslovnih obaveza.

hotel zenit, adresa, lokacija

Cenovnik

Cene noćenja u hotelu zavise prvenstveno od smeštajne jedinice u kojoj odsedate.

Smeštaj u jednokrevetnoj sobi će vas koštati oko 4930,00 dinara. Cena dvokrevetne sobe iznosi 6760,00 dok je za trokrevetnu sobu potrebno izdvojiti 8490,00 .

Najskuplji je, naravno apartman čija cena zavisi od broja osoba koje borave u njemu. Cena apartmana kreće se od 10260,00 dinara za dve osobe. 12720,00 je potrebno izdvojiti ukoliko u apartmanu odseda vas četvoro, a ako ovde boravi šest osoba, smeštaj će vas koštati 15480,00 .

U pomenute cene uračunat je doručak, osiguranje i boravišna taksa. Već smo pomenuli da su parking i internet besplatni za sve posetioce hotela ,,Zenit“. Deca do sedam godina imaju takođe besplatan boravak ukoliko koriste već postojeći ležaj, ili krevetac, pri čemu je krevetac predviđen za mališane do tri godine.

Kakve su cene smeštaja u hotelu ,,Zenit"?

Kakve su cene smeštaja u hotelu ,,Zenit“?

Naravno cene se lako mogu promeniti. Tokom sezone, hotel zadržava pravo da podigne cene smeštaja za određeni procenat, a to se obično dešava tokom velikih novosadskih manifestacija ili praznika.

Rezervacija, kontakt, telefon, adresa, mapa, lokacija …

Ostaje samo da rezervišete svoj boravak u ovom hotelu koji je sinonim za dobar i udoban smeštaj. To možete učiniti jednostavnim klikom na sledeći link:

LINK ZA REZERVACIJU HOTELA

Za sve dodatne informacije pozovite broj telefona 021 / 66 21 444 ili jednostavno pošaljite mejl na [email protected] ako više volite savremeni vid komunikacije.

Hotel se nalazi na adresi Zmaj Jovina 8, 2100 Novi Sad, Srbija.

Što se tiče lokacije, hotel prosto ne može biti na boljem mestu. Zmaj Jovina ulica je glavno novosadsko šetalište. Na samo par minuta hoda nalazi se veliki broj kafića i restorana, Narodno pozorište, veliki broj pravoslavnih i katoličkih crkava starih i po nekoliko vekova, Gradska skupština, sportski i poslovni centar, Trg Slobode, Gradska kuća, Vladičanski dvor … Do Petrovaradinske tvrđave vam je potrebno dvadeset minuta.

Uvek možete napraviti i neki fakultativni izlet, a najradije se preporučuje Fruška gora, nacionalni park i mesto gde je smešten veliki broj crkava i manastira.

[review position="bottom"]
Share.

Leave A Reply