Hotel Adresa, Beograd

0

Hotel ,,Adresa“ nalazi se u sklopu ,,Yu biznis centra“ na Novom Beogradu. Otvoren je 2012. godine.

Smeštaj i sobe

Osmišljene od strane čuvenog beogradskog dizajnera, sobe u hotelu ,,Adresa“ su opremljene tako da pruže miran san i adekvatan odmor, pre svega poslovnim ljudima koji u Beogradu borave zbog obaveza. Ako dolazite u Beograd turistički, ovo je takođe idealno mesto za vaš smeštaj, kako zbog povoljnih cena, tako i zbog funkcionalnih soba, koje garantuju odmor nakon celodnevnog obilaska srpske prestonice.

Hotel ,,Adresa" se nalazi na Novom Beogradu u ,,Ju Biznis Centru"

Hotel ,,Adresa“ se nalazi na Novom Beogradu u ,,Ju Biznis Centru“

Sve sobe su klimatizovane i imaju direktnu telefonsku liniju. Posebna pažnja posvećena je odabiru dušeka, jer je miran san ono najbitnije za svakog gosta koji boravi u hotelu. Dodatne pogodnosti u sobama su besplatan internet, televizor sa kablovskom, kuvalo za vodu ( kako bi ste sebi spremili čaj ili kafu u bilo koje doba ), mini bar, sef …

Svaka soba sadrži prostorno i funkcionalno kupatilo, sa besplatnim korišćenjem toaletnog pribora. Ne brinite za buku koja dolazi spolja, jer su sobe zvučno izolovane.

Ako ste navikli na luksuzniji smeštaj, možete odabrati specijalne VIP sobe, koje nudi ovaj hotel.

U svoje sobe se možete smestiti od četrnaest sati do ponoći, dok je odjavljivanje od šest ujutru do podne.

Boravak dece do tri godine se ne naplaćuje. Bebe do dve godine starosti dobijaju besplatno krevetac, a starija deca dele krevet sa svojim roditeljima. Postoji opcija i da se u sobu unese dodatni ležaj, i ova varijana se doplaćuje.

Dodatne pogodnosti: parking, usluge, radno vreme recepcije …

Svi gosti hotela ,,Adresa“ mogu koristiti usluge pranja i preglanja veša, hemijskog čišćenja, čišćenja cipela… U holu hotela nalazi se automat sa pićem i grickalicama, kao i bankomat i ostava za prtljag. Ove usluge su takođe dostupne gostima i posetiocima hotela. Takođe, na raspolaganju su vam faks i fotokopir mašine. Uz doplatu, gost može naručiti dnevnu uslugu pospremanja sobe.

Kako izgledaju sobe i smeštaj u hotelu?

Kako izgledaju sobe i smeštaj u hotelu?

Recepcija radi dvadeset četiri časa dnevno i ljubazno osoblje vam je na raspolaganju u svako doba dana i noći. Kako u hotelu često borave i stranci, osoblje vas može ugostiti na čak nekoliko jezika: engleskom, ruskom, španskom, francuskom, italijanskom i naravno srpskom.

,,Adresa“ je označena kao ,,pet friendly“ hotel, što znači da ovde slobodno možete dovesti svoje ljubimce, i to bez dodatne novčane nadoknade. Gostima je na raspolaganju i sobni servis.

Hotel obezbeđuje transfer od ili do aerodroma ,,Nikola Tesla“, uz određenu doplatu. Dostupna vam je i usluga konsijerža. Gost može  iznajmiti automobil, ukoliko nema sopstveni prevoz.

Parking mesto je moguće obezbediti nadomak hotela, ali je potrebno najaviti se unapred. Ova usluga se doplaćuje pet evra po danu.

Za sve vaše poslovne sastanke, prezentacije, promocije i slične događaje možete iznajmiti hotelsku banket salu.

Pošto je u hotelu zabranjeno pušenje, obezbeđen je poseban prostor za pušače.

U ,,Ju biznis centru“ nalaze se marketi i kafići, tako da nema potreba da izlazite iz objekta ukoliko vam nešto zafali.

U hotelu se nalazi i konferencijska sala.

U hotelu se nalazi i konferencijska sala.

Cenovnik

,,Adresa“ spada u povoljnije hotele, tako da cena noćenja za jednu osobu ovde iznosi nešto više od sedam hiljada dinara. U ovaj iznos je uključen i doručak. Za sve one koji se predomisle, otkazivanje je besplatno. Vaš račun regulišete na kraju boravka, što znači da hotel ne uzima avans i ne praktikuje plaćanje unapred.

Pomoćni ležaj se doplaćuje sa dvadeset evra.

Hotel ,,Adresa“ – kontakt, telefon, lokacija, mapa, adresa …

Ovaj hotel nalazi se na sledećoj adresi: Bulevar Mihaila Pupina 10 Z IV, Novi Beograd, 11000 Beograd, Srbija. Sve informacije možete dobiti na telefon 011 / 31 10 019 . Boravak u hotelu ,,Adresa“ rezervišite putem sledećeg linka:

LINK ZA REZERVACIJU HOTELA

Što se tiče same lokacije, pomenuli smo da se hotel ,,Adresa“ nalazi u ,,Ju biznis centru“ ( ili skraćeno YBC ), na Novom Beogradu. U samom YBC, nalaze se i kafići, prodavnice, turističke agencije i drugo. ,,Adresa“ je na idealnoj lokaciji za ljubitelje šopinga, s obzirom da je na samo petsto metara tržni centar ,,Ušće“. Nedaleko odavde su i Blok 70, tržni centar ,,Delta siti“, plaža Lido, Zemunski kej, Beogradski sajam …

Ako dolazite u Beograd na neki koncert u Beogradsku arenu ili na Ušće, hotel ,,Adresa“ sjajno mesto gde možete da odsednete, jer se nalazi u neposrednoj blizini. Veliki broj poznatih beogradskih klubova i splavova je takođe nedaleko odavde, i ako dolazite u srpsku prestonicu, ne propustite da okusite čari beogradskog noćnog života.

Aerodrom ,,Nikola Tesla“ udaljen je dvanaest kilometara, a centar Beograda tri.

[review position="bottom"]
Share.

Leave A Reply