Hotel Aleksandar, Niš

0

Hotel Aleksandar sa svojim fascinantnim pogledom na Niš predstavlja idealno mesto za vaš nezaboravan odmor u ovom gradu. On je udaljen od centra grada svega četiri minuta, tako da zauzima idealnu lokaciju ovog predivnog grada. Fantastičan ambijent i atmosfera koja vlada u hotelu sigurno će na vas ostaviti dobar utisak. Ovaj hotel je veoma elegantan i pruža veoma dobre i kvalitetne usluge i sadržaje koje mogu koristiti svi gosti. Kada jednom odsednete u ovom hotelu poželećete da se svaki put iznova vraćate u njega. Da vaš boravak u ovom hotelu bude ugodan i prijatan, pobrinuće se hotelsko osboblje koje je izuzetno stručno, predusretljivo i ljubazno. Oni su tu da ispune svaku vašu želju, oni su uvek nasmejani i spremni na svaki vid pomoći. Hotel Aleksandar pružiće vam idealne uslove za smeštaj i boravak, bilo da u njemu boravite poslovno ili turistički.

Recepcija je dostupna 24h. Na recepciji će vas uvek sačekati recepcijsko osoblje i informisati o svim dešavanjima kako u hotelu, tako i u samom gradu Nišu. Na recepciji se nalazi i sef u kojem možete čuvati svoje vrednosti.

Hotel je idealan za organizovanje svadbi, gde će zaposleno osoblje dodatno učiniti da zauvek pamtite najlepši dan u vašem životu.

Hotel Aleksandar Nis

Smeštajni kapaciteti hotela

Smeštaj u ovom luksuznom hotelu je nešto čime će svi hotelski gosti biti jako zadovoljni. Sve sobe kao i apartmani su jako čiste, svetle, prostrane i ispunjene topline. Kreveti su izuzetno udobni i pružaju lak i miran san, a u njima ćete se svako jutro buditi odmorni i spremni za novi dan i nove aktivnosti.

Hotel Aleksandar nudi sedamnaest dvokrevetnih soba, trideset i dve sobe sa francuskim ležajem, četiri apartmana i dva lux apartmana. U svim sobama i apartmanima gostima je dostupan i internet veoma velike brzine.

Hotel Aleksandar smestaj

U sobama, gostima su na raspolaganju klima, mini bar, kupatilo, fen za sušenje kose, i televizor sa mnogobrojnim kanalima za gledanje u slobodno vreme ili pred spavanje.

LINK ZA REZERVACIJU HOTELA

Hotelski sadržaji koje hotel Aleksandar nudi na raspolaganje

Svim gostima hotela Aleksandar dostupan je parking koji mogu koristiti u bilo koje doba dana ili noći, a on sadrži oko dvadesetak mesta za parkiranje.

Ukoliko želite da se osvežite tokom toplih letnjih dana, idealno mesto za to predstavlja otvoreni bazen hotela Aleksandar. U njemu se možete opustiti plivajući, a na raspolaganju su vam i usluge restorana i bara.

Hotel Aleksandar bazen

Ukoliko je razlog vašeg boravka u Nišu poslovni, hotel će vam rado izaći u susret u pogledu vaših potreba. On poseduje kongresni centar u kojem se pored konferencija, promocija i predavanja, mogu održavati i razni kokteli i prijemi. On sadrži sto predeset mesta u vidu bioskopskog rasporeda sedišta i osamdeset mesta u amfiteatarskom rasporedu. On je takođe opremljen kvalitetnom opremom koja je nepohodna za nesmetano obavljanje poslovnih sastanaka.

Hotel Aleksandar kongresni centar

Gastronomska ponuda

Gastronomska ponuda je jako kvalitetna i raznovrsna. U hotelskim restoranima možete probati različite vrste hrane koja je jako ukusna, i koja će zadovoljiti svačiji ukus.

Hotel Aleksandar restoran

Fine dining restoran je uređen sa stilom i veoma je lepo dizajniran. On gostima pruža pedeset i pet mesta unutar restorana i trideset pet mesta na terasi koja je idealna za uživanje u prolećnim i letnjim mesecima. Pored hrane u ovom restoranu, na raspolaganju vam je i širok izbor pića.

U Nacionalnom restoranu uživaćete u prijatnom i elegantnom ambijentu. On poseduje šezdeset mesta, a u bašti pored bazena se nalazi još pedeset mesta.

Omiljeno mesto hotelskih gostiju jeste Lobi Bar. Ovde možete konzumirati veliki broj alkoholnih i bezalkoholnih pića kao i toplih i osvežavajućih napitaka.

Lokacija hotela

Hotel se nalazi na veoma dobroj lokaciji odakle se pruža prelep pogled na grad Niš. On je od centra grada udaljen svega četiri minuta.

Tačna adresa hotela Aleksandar jeste

Njegoševa 81a, Niš, Srbija 18000

Kontak telefon i načini rezervacije

Ukoliko želite da provedete nezaboravan odmor u jednom od najluksuznijih i najelegantnijih hotela u Nišu, koji će vam ujedno pružiti veoma kvalitetan odmor, usluge i sadržaje, onda je hotel Aleksandar pravo mesto za tako nešto. Smeštaj u ovom hotelu možete rezervisati na sledeći broj telefona

+381 18 562 333

Poslati poruku na [email protected]

i naravno onlajn putem sledećeg linka

LINK ZA REZERVACIJU HOTELA

[review position="bottom"]
Share.

Leave A Reply