Hotel Tadz, Novi Pazar

0

Svi koji putuju kroz Novi Pazar i traže prenoćište složiće se da je najbolja lokacija upravo sam centar grada. Takva lokacija omoguća vam im da budu u blizini svih gradskih lokacija, a opet lako i brzo mogu stići do bilo koje tačke grada. Zbog toga hotel „Tadž“ predstavlja idealno rešenje za sve one kojima je potrebno prenoćište ili smeštaj na duže vreme.

Hotel „Tadž“ poznat je celom regionu po vrhunskoj usluzi, a njegova prednost nije samo dobar geografski položaj hotela, već vrhunski smeštaj, ljubazno osoblje i moderan dizajn sa savršeno uređenim enterijerom koji je čak ovom objektu omogućio i dobijanje nagrade za najlepši enterijer u celoj Srbiji.

Sobe i smeštaj

Broj smeštajnih jedinica hotela „Tadz“ jeste 25 soba kapaciteta do 55 gostiju. Sobe mogu biti jednokrevetne, dvokrevetne sa jednim ili odvojenim ležajevima i trokrevetne sobe.

Sobe su zvučno izolovane, moderno dizajnirane i pored kupatila poseduju televizor sa kablovskom, besplatan WIFI, mini bar, sobnu uslugu, sefove, grejanje, klimu…

Hotel Tadz (4)

Jednokrevetne sobe su predviđene za osobe koje planiraju kratko da borave u hotelu, veoma su praktične i u hotelu postoje dve ovakve sobe.

Što se tiče dvokrevetni soba one su dosta komotnije i hotel raspolaže sa šest soba sa dva odvojena ležaja, deset sa francuskim ležajem, kao i sa jednom deluxe koja ima francuski ležaj predviđen za dve osobe i prostrano kupatilo u kojem se nalazi dzakuzi kada.

Trokrevetne sobe predstavljaju najkomotniju smeštajnu jedinicu u ovom objektu i na raspolaganju Vam je sedam takvih soba. Uokviru ovih soba nalazi se i mala kunjiha koja u svom sklopu ima i frižider.

U hotelu postoje odvojene sobe za pušače, odnosno nepušače.

Hotel Tadz (5)

Dodatne pogodnosti: parking, restorani, konferencijsike sale…

Svim gostima hotela na raspolaganju su dva restorana ukupnog kapaciteta do 150 mesta. Oba restorana su modernog i sofisticiranog dizajna i prilagođavaju se potrebama gostiju.

Meni hotela sadrži veliki broj jela domaće i strane  kuhinje, a specijalitet kuće su riblji specijaliteti. Ljubiteljima ribe dostupne su sve vrste rečnih i morskih riba. Hotelski restoran se čak našao i 20 najboljih restorana u Srbiji po izboru žirija časopisa „Caffe & Bar“.

Hotel Tadz (1)

Doručak se služi isključivo od 07:00 do 11:00 časova, dok ostale obroke poslužiće prema Vašem dogovoru sa recepcijom hotela.

Veliki restoran ima 80 mesta, a manji poznatiji kao crveni restoran ima kapacitet od 70 mesta. Restorane je moguće iznajmiti za različita slavlja poput rođendana ili svadba, ali nešto manjeg obima zbog njihovog kapaciteta.

Na raspolaganju gostima je i konferencijska sala  koja se pokretnim zidovima može podeliti na tri manja dela. Sala poseduje odgovarajuću opremu za sve vrste prezentacija i veoma dobru svetlosnu izolaciju. Idealna je za sve vrste seminara, sastanaka, kongresa i slično.

Hotel Tadz

Hotel poseduje vlastiti parking za sve goste koji je obezbeđen video nadzorom, a njegovo korišćenje se ne naplaćuje.

Recepcija hotela radi non – stop  i pored ekspresnog prijavljivanja i odjavljivanja nudi brojne usluge, a samo neke od njih su: pranje i peglanje odeće, faks i fotokopiranje, dnevna štampa i služba buđenja.

Za sve one koji pate od različitih alergija moguće je dobiti sobe u kojima se nalazi anti-alergijiska posteljina.

Hotel Tadz (3)

Hotel nudi i usluge prevoza uz odgovarajuću doplatu, a  moguć je i prevoz do aerodroma u Beogradu koji je udaljen čak 290 km.

Cenovnik hotela „Tadz“

Hotel svojim gostima nudi prilično korektne cene smeštaja i iznajmljivanja sala. Cena noćenja u jednokrevetnoj sobi sa doručkom iznosi 3.500,00 RSD, dok cena dvokrevetne jeste 5.000,00 RSD. Dvokrevetna delux soba nešto je skuplja i nju je moguće iznajmiti po ceni od 7.000,00 RSD, a cena trokrevetne sobe je 6.000,00 RSD.

U cenu hotela uračunat je PDV, boravišna taksa, osiguranje i prijava u hotelu. Doplata za pun pansion iznosi 2.000,00 po osobi.

Hotel Tadz (7)

Hotel nudi brojne pogodnosti i popuste svim gostima. Deca do tri godine neće plaćati smeštaj, dok deca od 3 do 7 godina platiće 30% istog, a ona od 7 do 12 godina boraviće u hotelu po ceni od 50% u odnosu na redovne cene hotela. Takođe mogući su različiti grupni popusti kao i popusti kada se rezerviše boravak na duži vremenski period.

Lokacija i mapa hotela

Pozicioniran u srcu Novog Pazara hotel zaista ima najbolju moguću lokaciju u gradu nadomak brojnih znamenitosti, kafića, bioskopa, butika i slično. Na manje od 500 metara nalaze se brojne lokacije kao što su veliki market, autobusku stajalište, brojni kafici i restorani, pozorište i slično. Ruševine Starog Rase koje su pod zaštitom UNESCO-a su najposećennija znamenitost grada, a smeštene su na samo 1300 metara od hotela.

Njegova tačna adresa je:

Rifata Burdževića 79

36300 Novi Pazar, Srbija;

Hotel ćete veoma lako pronaći pogotovo ako ste već boravili u Novom Pazaru, a za one koji možda prvi put posećuju grad tu je mapa radi lakšeg snalaženja:

Link za rezervaciju  i kontakt telefon

Sve dodatne informacije vezane za vaš boravak, moguće popuste ili iznajmljivanje sala možete dobiti pozivom na sledeće kontakt telefone:

020/311 904 i

020/316 838;

Ako već sada smatrate da poseduje dovoljno informacija da rezervišete boravak u hotelu, to možete uraditi klikom na sledeći link:

LINK ZA REZERVACIJU HOTELA

[review position="bottom"]
Share.

Leave A Reply