Hotel Atlas, Novi Pazar

0

Iako je Novi Pazar doživeo veliku katastrofu u austro-tuskom ratu tokom 17 veka kada je potpuno spaljen i pretvoren u pepeo uspeo je da se ponovo izgradi od temelja. Sada grad izgleda dosta modernije i sam poseduje veliki broj turističkih atrakcija koje privlače veliki broj ljudi. Takođe grad je bogat prirodnim resursima zbog čega je konstantno u istom kocentrisan veliki broj poslovnih ljudi.

Kako predstavlja veliki kulturni i ekonomski centar ne treba da nas čudi informacija da svakodnevno veliki broj ljudi cirkulište kroz Novi Pazar. Oni koji nisu iz istog mogu pronaći u jednom od najmodernijih i najnovijih hotela koji se nalazi na sjajnoj lokaciji. U pitanju je hotel „Atlas“ koji je za samo par godina od otvaranja postao vodeći ugostiteljski objekat u gradu. Hotel je sređen po najnovijim trendovima, veoma je luksuzan, a stručan kadar pružiće svima profesionalnu uslugu. Otvoren je 2005-te godine i za deset godina pored brojnih  hotela u ovom mestu sa nešto dužom tradicijom uspeo je da se izbori za svoje mesto i privuče veliki broj stalnih gostiju.

Smeštajni kapacitet hotela

Svim gostima koji žele da odsednu u ovom hotelu na raspolaganju je 36 smeštajnih jedinica veoma lepo uređenih sa modernim enterijerom. Sve sobe su luksuzno sređene i vema prostrane i komotne, a u ponudi su:

  • 4 apartmana,
  • 8 soba koje poseduju jedan francuski ležaj,
  • 14 dvokrevetnih soba i
  • 10 trokrevetnih soba.

Hotel Atlas, Novi Pazar (5)

Svaka soba pored nameštaja poseduje i bežični internet, telvizor sa kablovskom, centralni sistem za grejanje i hlađenje, mikrotalasnu peć, mini bar i sef. Sve sobe poseduju kupatila sa tuš kabinama, a četiri apartmana opremljena su sa džakuzi kadama.

Restorani i sale adekvatni za sve vrste slavlja

U samom objektu nalaze se i dva restorana, jedan manji kapaciteta do 80 mesta koji je predviđen za pansionske obroke. Meni je veoma bogat i sadrži različita nacionalna jela, a pored domaće zastupljena je i strana kunjiha.

Hotel Atlas, Novi Pazar (6)

Osoblje zaposleno u restoranu je veoma ljubazno i profesionalno, uvek će se truditi da obroke dobijete na vreme, sveže i kvalitetno pripremljene.

Za sve one koji žele da u prijatnom ambijentu veoma sofisticirano sređenom provedu neke od najvažnijih dana poput rođendana, svadba, matura i slično na raspolaganju je veliki restoran kapaciteta do 350 mesta. Hotel „Atlas“ Vam nudi mogućnost da angažujete i  osoblje koje će Vam pomoći u organizaciji, a u zavisnosti od Vaših želja stolovo je moguće drugačije rasporediti stolove.

Hotel Atlas, Novi Pazar (2)

U hotelu se nalazi i jedna konferencijska sala kapaciteta do 60 mesta koja je idealna za sve poslovne aktivnosti. Potpuno je tehnički opremljenja sa najnovijijom video i audi opremom pa je u njoj moguće obavljati različite prezentacije.

Dodatne usluge koje hotel nudi gostima

Bežični internet nije dostupan samo u sobama već u okviru celog hotela i njega možete koristiti potpuno besplatno.

Takođe besplatan je i parking za sve goste hotela bez prethodne rezervacije.

Recepcija radi non-stop i u okviru iste dostpune su Vam različite usluge. Pored usluge menjačnice u njoj je moguće fotokopirati i slati različita dokumenta.

Hotel Atlas, Novi Pazar (3)

Gostima je dostupna i sobna usluga, kao i usluga pranja i peglanja veša.

U hotelu je zabranjeno dovođenje kućnih ljubimaca.

U okviru hotela se nalazi lif što će pogodovati osobama sa invaliditetom, a takođe postoje i sobe predviđene za nepušače.

Svi gosti koji ne dolaze sa automobilom neće morati da brinu jer u hotelu je moguće iznamiti isti uz doplatu. Takođe za one koji nemaju položeno ili ne žele da voze, tu je i vozač koji će ih odvesti do željenje destinacije.

Cenovnik hotela „Atlas“

Hotel „Atlas“ nije pristupačan običnom turisti, a izgrađen je i opremljen veoma sofisticirano i luksuzno predviđeno za one koji žele samo najbolje. Zbog toga su i cene nešto više od očekivanih. Za jednokrevetnu sobu potrebno je izdvojiti 4.607,00 RSD, dok je cena dvokrevetne sobe 7.678,00 RSD. Apartmani predstavljaju najskuplji smeštaj u hotelu i za jedan apartman potrebno je izdvojiti preko 10.000, RSD.

Hotel Atlas, Novi Pazar

Deca do 3 godine ne plaćaju usluge smeštaja.

Jako je bitno da iznate da je ovaj hotel prilično rigorozan kada je otkazivanje rezervacije u pitanju. Zato je bitno da obratite pažnju da li Vam datum odgovara, kao i da u slučaju nepredviđenih okolnosti i Vašeg ne dolaska u isti obavezno obavestite recepciju hotela. Otkazvanje se naplaćuje po unapred utvrđenim cenama, a u slučaju da otkazujete deset dana ili duže pre počinjanja Vašeg boravka, to je moguće uraditi potpuno besplatno.

Lokacija i mapa hotela

Hotel je postavljen na samo 300 metara od centra što znači da će Vam svi objekti u Novom Pazaru biti veoma blizu. Pa tako Kulturni centar ovoga grada nalazi se na samo 400 metara, a rekreativni centar koji je idealan za sve sportiste jer poseduje veliki broj terena udaljen je samo 300 metara. Glavni gradski trg udaljen je nekih 400 metara, autobuska stanica 500 metara. Pijaca se nalazi na manje od 100 metara od hotela, zanatski centar na manje od 200 metara, a brojni kafići nalaze se odmah pored objekta.

Hotel Atlas, Novi Pazar (1)

Tačna adresa hotela je:

Jošanički kej bb

36300 Novi Pazar, Srbija

Za sve one koji se ne snalaze najbolje u Novom Pazaru ili ga prvi put posećuju na sledećoj mapi mogu videti kako da što lakše stignu do hotela:

Link za rezervaciju i kontakt telefoni

Ljubazno osoblje će rado odgovoriti na sva Vaša pitanja, pa tako ako su Vam potrebne informacije možete ih dobiti pozivom na sledeće kontakt telefone:

020/316 352,

020/601 101 i

060/0 300 360;

Ukoliko planirate da odsednete u hotelu „Atlas“  vaš boravak možete rezervisati odmah i to veoma jednostavno, a potrebno je samo da kliknete na sledeći link:

LINK ZA REZERVACIJU HOTELA

[review position="bottom"]
Share.

Leave A Reply