Hotel Vrbak, Novi Pazar

0

Novi Pazar je dobro poznati Srpski grad koji se nalazi na 290 km od Beograda. Dobro je pozicioniran i bogat kulturno – istorijskim spomenicima iz perioda srpske srednjevekovne države zbog čega ga svakodnevno posećuje veliki broj turista. Takođe lokacija koja ga pozicionira blizu Kosova i Metohije, ali i granice sa Crnom Gorom doprinosi da veliki broj ljudi svakodnevno traži prenoćiste u istom.

U samom centru grada nalazi se hotel „Vrbak“ koji poseduje tri zvezdice i predstavlja idealno rešenje za sve one kojima je potreban smeštaj u Novom Pazru. Hotel je veoma osoben i sa sjajnim ambijentom ostavlja utisak na svakog ko ga poseti. Namen je pre svega turistima i poslovnim ljudima koje će ugostiti u skladu sa evropskim hotelskim standardima.

Razvoj hotela

Hotel „Vrbak“ ima dugu istoriju i tradiciju. Izgrađen je 1977-e godine sa veoma osobenom arhitekturom i lepim enterijerom. Početkom 21-og veka hotel je privatizovan i trenutno nalazi se u vlasništvu jedne od najpoznatjih kompanija „Samald comerce“, koji su po kupovini hotela uložili u njegov razvoj kako bi ga malo modernizovali i prilagodili najnovijim evropskim hotelskim standardima.

Hotel Vrbak, Novi Pazar (6)

Smeštajni kapaciteti hotela

Hotel raspolaže sa 30 smeštajnih jedinica raspoređenih na sobe i apartmane. Svaka prostorija pažljivo je uređenja i poseduje TV, mini bar, direktnu telefonsku liniju, kupatilo, internet, radni sto…

U pondi su jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne sobe i apartmani. Sobe su predviđene za one ljude koji ne planiraju dugo da se zadržavaju, udobne su i deluju opuštajuće na goste. Apartmani se sastoje iz dva dela, dnevnog boravka koji je izuzetno komotan i spavaće sobe sa francuskim ležajem. Sve sobe imaju veoma prostrano kupatilo koje sadrži sav potreban toaletni pribor uključujući i fen za kosu.

Detaljniju prezentaciju soba i kako one izgledaju možete pogledati u priloženom videu:

Ostale pogodnosti i sadržaji hotela

Kako ovaj objekat ima dugu tradiciju prilagođen je kako poslovnim ljudima tako i onima koji su došli sa ciljem da se relaksiraju. Poslovnim ljudima na raspolaganju je sala kapaciteta do 150 mesta koja je potpuno tehnički opremljena pa je idealna za različite seminare, konferencije, prezentacije i slično.

Hotel poseduje još jednu prostoriju predviđenu za iznajmljivanje, a u pitanju je velika banket sala kapaciteta do 600 mesta. Prostorija je savršena za sve vrste svečanosti i slavlja. Veoma je prostrana, lepo uređenja i tokom dana osvetljenja dnevnim svetlom. Stručno osoblje je na raspolaganju da Vam pomogne oko organizacije svadbe ili nekog drugog događaja, a raspored sedenja se organizuje u zavisnosti od broja gostiju.

Hotel Atlas, Novi Pazar (5)

U hotelu se organizuje i doček Nove godine sa uživom muzikom, vatrometom i vrhunskom hranom, a mesto je moguće rezervisati i do mesec dana ranije.

Što se tiče pansionske hrane u hotelu se mogu naći različita domaća jela. Ipak sam hotel nema veliki izbor kada su specijaliteti u pitanju.

Sobna usluga je svim gostima hotela na raspolaganju dvadesetčetiri časa dnevno.

Recepcija radi non -stop, a ljubazno osoblje koje radi trudi će se da Vam u svakom trenutku izađe u susret. Svi poslovni ljudi, ali i oni koji to nisu, a imaju potrenu da šalju faks ili da kopiraju nešto to mogu uraditi upravo na recepciji.

Hotel Atlas, Novi Pazar (6)

Svim gostima hotela dostupan je i parking koji mogu koristiti potpuno besplatno.

U celom objketnu zabranjeno je pušenje ali postoje prostorije za pušače.

Moguće je koristiti i usluge prevoza uz odgovarajuću doplatu.

Cenovnik hotela

Svojim gostima hotel nudi brojne pogodnosti i dogovor kada su u pitanju cene. Noćenje sa doručkom u jednokrevetnoj sobi iznosi 2.500,00 RSD, u dvokrevetnoj 4.500,00, a u trokrevetnoj 5.500,00. Cena apartmana iznosi 5.000,00, a bitno je istaći da su često u ponudi i različite akcije.

Hotel Vrbak, Novi Pazar

Takođe za grupne posete hotel je spremio posebne cene, a cesto je moguć i dogovor oko samog iznosa kako i oko načina plaćanja.

Rezervacija, kontakt telefon, mapa, lokacija…

Svoj boravak u hotelu „Vrbak“ možete rezervisati veoma jednostavno i to samo jednim klikom na link ispod:

LINK ZA REZERVACIJU HOTELA

Hotel ima savršenu lokaciju jer je smešten u sam centar Novog Pazara. Glavni prilaz hotela ima izlaz na gradski trg na koji se nastavlja pešačka zona. Ovakva lokacija omogućava Vam da peške stignete brzo i lako na bilo koju destinaciju u gradu, a autobusko stajalište nalazi na manje od 500 metara od hotela  što turistima olakšava putovanje na nešto udaljenije destinacije. Adresa hotela je:

  1. Sandžačke Divizije 2

36300 Novi Pazar, Srbija

Za sve informacije koje niste pronašli u ovom tekstu možete pozvati sledeće brojeve telefona: 020/314-844 i 020/314-548 ili  im pošaljite mail na sledeću adresu: [email protected] .

Share.

Leave A Reply