Hotel Grand, Niš

0

Hotel Grand važi za prvi ekskluzivni i moderni hotel koji je otvoren u Nišu. On odiše glamurom i luksuzom. Njegove četiri zvezdice opravdavaju njegove kvalitetne usluge i sadržaje. On je opremljen izuzetno kvalitetnom opremom poznatih evropskih brendova. Hotel Grand je nov hotel koji je otvoren 2013. godine i od tada pa do danas, primio je veliki broj gostiju među kojima su bile i mnogobrojne poznate ličnosti. Sam enterijer kao i eksterijer privlače veliki borj gostiju, koji iz ovog hotela izlaze veoma zadovoljni i voljni da se opet u njega vraćaju. Stručno i profesionalno osoblje koje radi u ovom hotelu ispuniće sve vaše želje. Na samom ulazu u hotel nalazi se hotelska recepcija, gde se uvek možete informisati o događajima koji se organizuju u hotelu Grand, kao i u samom gradu Nišu.

Hotel Grand Nis

Vlasnik ovo ekskluzivnog hotela je gospodin Srba Ilić.

Smeštajni kapaciteti koji se nude gostima na raspolaganje

Hotel Grand poseduje sto dvadeset soba i apartmana. U njima ćete se uvek osećati prijatno i sigurno jer se one otvaraju pomoću magnetne kartice, a njihov enterijer je veoma moderno uređen. U njima se nalaze izuzetno udobni kreveti u kojima ćete se buditi odmorni i spremni za novi dan i nove aktivnosti.

Smeštajni kapaciteti su opremljeni sa standard sobama, superior sobama, premier i lux sobama i naravno sa apartmanima. Sve sobe su opremljene sa plakarima gde možete smestiti svoju garderobu, pisaćim stolom, ukoliko u ovom hotelu odsedate iz poslovnih razloga, telefonom, mini barom, sefom, radiom, LCD televizorom, zatim sa kupatilom u kojem na raspolaganju imate fen za sušenje kose. U sobama se takođe nalaze i ogledala.

Hotel Grand Nis smestaj

Apartmani su dosta prostraniji i u njima ćete zaista uživati. Oni će zadovoljiti potrebe čak i onih najzahtevnijih gostiju. Apartmani su opremljeni sa istim sadržajima kao i sobe, ali pored njih, u njima se nalazi i dnevni boravak sa garniturom za sedenje i odmaranje.

Hotel Grand Nis sobe

LINK ZA REZERVACIJU HOTELA

Gastronomska ponuda hotela Grand

U hotelu Grand nalazi se caffe bar i restoran Cosmopolitan za koji se sa pravom može reći da spada u jedan od najboljih restorana. U njemu ćete dobiti vrhunsku i kvalitetnu uslugu. Ovaj restoran je dobio nagradu za najbolju vinsku kartu. Dok uživate u ukusnoj hrani, uživaćete i u predivnom pogledu na glavnu ulicu. Ovde možete konzumirati i različite slatke poslastice kao i razne napitke, a što se tiče cena one su vam veoma pristupačne. Ovaj restoran u svojoj ponudi nudi sto deset mesta.

Hotel Grand Nis restoran

U cenu noćenja u hotelu Grand uračunata je i usluga doručka. Doručak se služi na bazi švedskog stola, gde možete probati različite namirnice koje su veoma kvalitetne i zdrave. Pored hrane tu su i razni čajevi, kafa i voćni sokovi, kao i razni mlečni proizvodi, a uvek se možete osvežiti i različitim vrstama voća.

U hotelu Grand organizuju se i svadbe. Zaposleni u ovom hotelu potrudiće se da nikad ne zaboravite najlepši dan u vašem životu. Svaki vaš dogovor sa njima biće ispunjen kao i sve vaše želje i zahtevi.  Prostor u kojem želite da organizujete svoju svadbu biće ukrašen najlepšim dekoracijama kojima ćete sigurno biti oduševljeni.

Hotel Grand Nis hrana

Sadržaji koje pruža hotel Grand

Hotel Grand je idealan za smeštaj poslovnih ljudi. On sadrži konferencijske sale među kojima se nalaze Metropolitan sala, Grand sala i VIP Board room. One su veoma prostrane i osvetljene, a sadrže novu i veoma kvalitetnu opremu koja je neophodna za nesmetano održavanje seminara, sastanaka, konferencija. One će ispuniti očekivanja svih poslovnih ljudi koji budu želeli da odsednu u ovom hotelu.

U celom hotelu dostupan je besplatan wifi, a u okviru hotela nalazi se i parking koji je dostupan svim hotelskim gostima koji u Niš dolaze sopstvenim automobilom.

Lokacija

Hotel Grand zauzima izuzetnu lokaciju jer se nalazi u samom centru Niša, što znači da se nalazi blizu svih događaja koji se održavaju u ovom gradu.

Tačna adresa hotela Grand jeste

Ulica Vožda Karađorđa 12, 18000 Niš, Srbija

Kontakt telefon i načini rezervacije

Bilo da u Niš dolazite poslovno ili turistički hotel Grand ispuniće sve vaše potrebe i želje. Ukoliko želite da uživate u prijatnom ambijentu koji odiše toplinom, smeštaj u ovom luksuznom hotelu možete rezervisati putem sledećeg broja telefona

+381 18 505 700

Poslati poruku na [email protected]

I naravno onlajn putem sledećeg linka

LINK ZA REZERVACIJU HOTELA

[review position="bottom"]
Share.

Leave A Reply