Hotel Nacional, Beograd

0

Hotel ,,Nacional“ nalazi se na samom ulasku u Beograd iz pravca Zagreba, tačnije nedaleko od autoputa E5. Okružen je šumom, i ne nalazi se blizu naseljenog mesta, tako da je gostima zagarantovan miran san i ugosan boravak.

Pogodan je za poslovne ljude, đačke i studentske ekskurzije, sportiste, posetioce Beogradskog sajma, putnike kojima je potrebno konačište kako bi odmorni nastavili sa putovanjem.

Kategorisan je sa dve zvezdice.

Adresa hotela ,,Naciolal" je Autoput 5, Novi Beograd, 11000 Beograd, Srbija

Adresa hotela ,,Naciolal“ je Autoput 5, Novi Beograd, 11000 Beograd, Srbija

Sobe i smeštaj

Smeštaj u hotelu je jednostavan, ali funkcionalan i pre svega jeftin. U ponudi su jednokrevetne i dvokrevetne sobe. Ako u sobi borave više od dve osobe, moguće je iznajmiti dvokrevetnu sobu sa pomoćnim ležajem. Takođe, gosti koji uzimaju dvokrevetnu sobu, mogu birati tip ležaja: bračni ili dva razdvojena kreveta.

Sve sobe su opremljene sa TV uređajem, kupatilom i telefonom. Internet je dostupan u čitavom objektu, pa i u sobama. Postoje i posebne sobe za nepušače.

Prijavljivanje u sobe se vrši od dvanaest sati popodne, pa do ponoći. Odjavljivanje je od šest sati ujutru do podne.

S obzirom da je hotel u samoj blizini autoputa i da ovde svraćaju profesionalni vozači koji žele da odspavaju par sati, hotel svojim gostima nudi i dnevni odmor, između 08:00 sati ujutri i 19:00 časova uveče.

Jednostavan smeštaj i niske cene.

Jednostavan smeštaj i niske cene.

Dodatne pogodnosti

U hotelu ,,Nacional“ nalazi se restoran, otvoren za sve posetioce ovog ugostiteljskog objekta. Gostima koji borave u hotelu, doručak je uračunat u cenu smeštaja. Tokom letnjih meseci, možete boraviti i u restoranskoj bašti, okruženoj zelenilom. Bašta je kapaciteta sto pedeset mesta, a restoran dvesta pedeset. Naravno u ponudi je veliki izbor domaćih i stranih gastronomskih specjaliteta.

Veliki kapacitet restorana pogodan je i organizovanje različitih vrsta veselja i proslava, poput svadbi, rođendana, jubileja, i drugo.

Ako želite neku opušteniju varijantu, na primer da popijete piće sa prijateljima ili da odmorite uz kafu, tu je hotelski bar.

Za poslovne ljude, hotel ,,Nacional“ nudi i mogućnost najma konferencijske sale, čiji je kapacitet do sedamdeset mesta. Raspored sedenja se organizuje u zavisnosti od broja vaših gostiju.

Na ulasku u hotel čeka vas veliki parking, koji je pod video nadzorom dvadeset četiri časa. Pogodan je za kamione, autobuse, automobile… Besplatan je za sve goste i nije potrebno rezervisati ga unapred.

Prilazak u hotel je prilagođen osobama sa invaliditetom. Dozvoljeni su i kućni ljubimci uz određenu nadoknadu. Svakog dana u hotel stiže najsvežija dnevna i nedeljna štampa, koja je dostupna svim gostima hotela. Gostima je na raspolaganju i hotelski sef.

hotel nacional, adresa, lokacija

Cenovnik

Već smo pomenuli da hotel ,,Nacional“ spada u povoljnije smeštajne objekte na teritoriji Beograda.

Najam jednokrevetne sobe je dvadeset pet evra, dvokrevetne četrdeset jedan evro, a dvokrevetne sa pomoćnim ležajem samo pedeset evra. Na pomenuti iznos se doplaćuje boravišna taksa, u iznosu od sto pedeset jedan dinar po danu i osobi. U cenu smeštaja je uračunat i doručak.

Cene dnevnog boravka kreću se od četrnaest evra za jednokrevetnu, do šesnaest evra za dvokrevetnu sobu. Dnevni boravak u dvokrevetnoj sobi sa pomoćnim ležajem je dvadeset dva evra.

Isplata se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije.

Ako dolazite u većim grupama, u pratnji dvadeset i više osoba, moguće je ostvariti popust na cene smeštaja i druge pogodnosti. Zato je ovo odličan hotel za đačke ekskurzije i sportiste koji dolaze na utakmice.

Za decu do pet godina starosti boravak je besplatan, ukoliko dele već postojeći krevet sa svojim roditeljima.

hotel nacional, rezervacija

Rezervacija, broj telefona, adresa, mapa, lokacija …

Ukoliko planirate da odsednete u hotelu ,,Nacional“, rezervišite svoj boravak već sada jednostavnim klikom na sledeći link:

LINK ZA REZERVACIJU HOTELA

Broj telefona na kojem možete dobiti sve potrebne informacije je 011 / 26 01 156 . Ako više volite savremeni način komunikacije, pošaljite im mejl na [email protected] . Ljubazno osoblje će rado odgovoriti na sva vaša pitanja.

Lokacija u blizini autoputa, znači da je hotel izuzetno posećen. Aerodrom ,,Nikola Tesla“ je udaljen svega deset kilometara, a centar grada šest. Hotel ima lak i brz pristup Beogradskom sajmu.

[review position="bottom"]
Share.

Leave A Reply