Hotel Nevski, Beograd

0

Hotel ,,Nevski“ je ugostiteljski objekat smešten u srcu Beograda, poznat po odličnim uslugama, pristupačnim cenama i ljubaznom osoblju.

Kategorisan je sa četiri zvezdice. Nalazi se na odličnoj lokaciji u blizini svih najbitnijih znamenitosti Beograda. Za ljubitelje noćnog provoda ovo je idealan smeštaj, bez obzira da li volite boemski provod u Skadarliji ili moderne žurke u čuvenim beogradskim klubovima.

Naziv je dobio po Crkvi Svetog Aleksandra Nevskog koja se nalazi u neposrednoj blizini hotela.

Hotel Nevski nalazi se na odličnoj lokaciji u centru Beograda.

Hotel Nevski nalazi se na odličnoj lokaciji u centru Beograda.

Vlasnik

,,Nevski“ je deo ,,Bankom grupe“, kompanije koja obuhvata nekoliko delatnosti. Osim hotelijerstva, ova firma bavi se i proizvodnjom hrane, trgovinom, kao i izradom softverskih rešenja. Firma postoji od 1992. godine.

Pored ,,Nevskog“, kompanija ,,Bankom“ poseduje još jedan hotel. U pitanju je ,,Leotar“ iz Trebinja.

Sobe i smeštaj

Hotel je specifičan po tome što, za razliku od ostalih ugostiteljskih objetaka ima više apartmana nego soba. I to samo deset soba i čak trideset apartmana.

Sobe su standardne, površine do trideset pet metara kvadratnih. Iako su manje od apartmana, one su funkcionalne i komforne, sadrže skoro sve što i jedan apartman: besplatan internet, mini bar, fen za kosu, garnituru za sedenje, telefon sa direktnom linijom, klimu, televizor, sef, radni sto, veliki bračni krevet, tuš kabinu, itd. Na poseban zahtev, možete dobiti i bade mantil.

Hotel vam nudi udoban smeštaj poi pristupačnim cenama.

Hotel vam nudi udoban smeštaj poi pristupačnim cenama.

Što se tiče apartmana, u ponudi su: junior, ekskluzivni apartmani, apartmani sa dve spavaće sobe i ,,Nevski“ premium apartman.

Junior smeštajne jedinice, površine su pedeset metara kvadratnih. Poseduju odvojenu kuhinju sa trpezarijom. Zvučno su izolovani, tako da ne morate da brinete oko buke koja dolazi spolja.

Ekskluzivni apartmani su nešto komotniji, prostiru se na površini od šezdeset sedam metara kvadratnih. Takođe poseduju kuhinju i odvojeni dnevni boravak.

Slično je i u apartmanima sa dve spavaće sobe, s tim što se ove smeštajne jedinice prostiru na površini od sedamdeset pet metara kvadratnih.

Najkomforniji vid smeštaja je svakako ,,Nevski“ Premium apartman. Površine je čak sto pedeset metara kvadratnih. Pored spavaćeg dela, kupatila i dnevne sobe, sadrži i manju konferencijsku salu, kapaciteta do petnaest osoba, gde možete održavati poslovne sastanke. Dobijate priliku i da probate vrhunska hercegovačka vina.

Gosti koji dolaze sa bebom, mogu zatražiti krevetac. Postoje posebne sobe i za nepušače.

Prijavljivanje u sobe i apartmane je od četrnaest časova, a odjavljivanje do dvanaest popodne.

Pogledajte video prezentaciju hotela ,,Nevski“:

Dodatne pogodnosti

U sklopu hotela je restoran, gde možete doručkovati. Doručak je uračunat u cenu smeštaja. Služi se od 06:30 do 10:00 sati ujutru. Restoran nudi i poseban režim ishrane, za goste kojima je to potrebno.

Ako želite samo da popijete piće ili da se opustite sa prijateljima i poslovnim partnerima, tu je hotelski bar, koji radi dvadeset četiri časa dnevno.

Od biznis usluga, hotel ,,Nevski“ nudi faks, fotokopiranje i skeniranje. Na poseban zahtev, hotel će vam obezbediti i lap top. Tu su još i usluge pranja, peglanja, hemijskog čišćenja, šivenja, buđenja …

Vlasnik hotela je firma ,,Bankom" iz Beograda.

Vlasnik hotela je firma ,,Bankom“ iz Beograda.

Hotel ,,Nevski“ poseduje salu za razne vrste proslava, banketa, koktela, ali i poslovne susrete poput razgovora za posao, prezentacije, promocije, i slično.

Radno vreme na recepciji je od 00:00 do 24:00h, dok sobni servis radi od 06:00 ujutru do 23:00 uveče. U hotelskom lobiju možete svakog dana pročitati najsvežiju dnevnu štampu. Tu je i ostava za prtljag.

Što se tiče parkinga, hotel poseduje podzemnu garažu sa dvadeset mesta. Za goste ,,Nevskog“ parking je bespalatan i nije potrebno rezervisati ga unapred. Na ulasku u parking je rampa i čitava garaža pokrivena je video nadzorom. Za goste koji nemaju sopstveni prevoz, hotel nudi rent-a-car usluge, kao i usluge taksi prevoza.

Ako ste turista i ne znate šta bi ste posetili, hotel organizuje turističko razgledanje Beograda.

Ljubazno osoblje, koje se trudi da hotel ,,Nevski“ bude u samom vrhu beogradskog hotelijerstva, će vas ugostiti na nekoliko jezika: srpskom, engleskom, grčkom, italijanskom, ruskom …

Cenovnik

,,Nevski“ je hotel koji ima odličan odnos cene i kvaliteta. Ako ovde odsednete, dobijate vrhunski smeštaj za pristupačnu cenu.

U sklopu hotela su restoran, konferencijska sala, parking ( podzemna garaža ) ...

U sklopu hotela su restoran, konferencijska sala, parking ( podzemna garaža ) …

Cene noćenja kreću se od deset hiljada dinara. Već smo pomenuli da su internet i parking besplatni, a da je doručak uključen u cenu smeštaja.

Hotel često nudi i promotivne akcije, koje su posebno pogodne za osobe koje dolaze sa svojim partnerom. Na primer, ako uzmete vikend paket, za samo sto evra dobijate noćenje u sobi za dve osobe, bocu vina, doručak i večeru, kao i mogućnost kasnog odjavljivanja. Pogodnosti poput interneta i parking mesta su takođe besplatne. Ako želite da ostanete malo duže, za vas je i ,,Nevski paket“, koji podrazumeva čak tri noćenja u Ekskluzivnom apartmanu, kasnu odjavu, doručak, korpu sa voćem …

Tu su još i posebni paketi za učesnike sajmova, o kojem se možete raspitati u samom hotelu.

Broj telefona, adresa, mapa, lokacija …

Adresa hotela je Venizelosova 24a ( odnosno nekadašnja ulica Đure Đakovića ), 11000 Beograd, Srbija. Sve dodatne informacije možete dobiti na broj telefona 011/ 322 97 22 ili pošaljite mejl na [email protected] . Ljubazno osoblje će vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

hotel nevski apartman

Hotel se nalazi na izvanrednoj lokaciji u starom delu grada. Samo par minuta hoda deli vas od najbitnijih znamenitosti u Beogradu, poput Kalemegdana, Knez Mihajlove ulice, Skadarlije, Bitef teatra, Dunavskog keja, Muzeja nauke i tehnike, ali i Autobuske i Železnička stanice. O brojnim klubovima, splavovima, buticima, restoranima, kafićima i da ne govorimo.

Aerodrom ,,Nikola Tesla“ udaljen je oko dvanaest kilometara, Beogradski sajam tri, a Beogradska arena sedam kilometara.

Ostaje samo da rezervišete svoj boravak u ovom velelepnom hotelu, a to možete učiniti samo jednim klikom putem priloženog linka:

LINK ZA REZERVACIJU HOTELA

[review position="bottom"]
Share.

Leave A Reply